Нинова атакува Борисов: Опроверга собствените си думи!

Границата ни е пробита и сигурността застрашена, отчете лидерът на БСП
24 юни 2018 21:25, Красимир Ангелов
137
Нинова атакува Борисов: Опроверга собствените си думи!
Снимка: Булфото

Премиерът Борисов опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
"Чухте ли какво заяви премиерът Борисов току-що на срещата на европейските лидери по въпросите на миграцията? Той каза, че ние сме пропускали мигрантите и щом те се намират в Европа, значи са минали през България и Гърция. Това е невероятно. Та нали до днес твърдеше, че ние пазим най-строго европейската граница и получи милиони за това”, попита лидерът на БСП.

„Той призна, че е лъгал, опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Защо Борисов взе този завой? Какво ли ни чака до края на срещата?", пише лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само тази да не дойде на власт
109
3
 
3
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Поне от коментарите тук си личи, защо Боко Тиквата е още на власт ха-ха-ха. Няма да се оправи тази държава, защото хората са неадекватни да вземат решението #KOЙ да ги управлява. Следователно, след като на 50% не им дреме и въобще не гласуват, останалите 30%, които ги мързи да мислят с главите си, връщат Боко на власт. Ако си в Администрацийката, това обяснява нещата. Ако си *** на някой от Администрацийката, това пак обяснява нещата. Неадекватен народ - неадекватно управление.
108
4
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До наш човек:Комунистически партии в България1.Българска комунистическа партия- председател Зонка Спасова2.Комунистическа партия на България-председател Александър Паунов3.Съюз на комунистите в България-председател Костадин Чакъров4.Партия на българските комунисти-председател Васил Коларов5.Българска работническа партия (комунисти)В някоя от тях може да се пази членската книжка на Бойко Методиев Борисов. Коя точно очакваш да затрие Нинова.
107
4
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До 110: ГЕРБ управлява 6.5 години - вярно. И кога спря мигрантската вълна?Отговор: Никога не е спирала. Бойко развеждаше гостите си до оградата (там ,където изобщо я имаше) и разправяше басни колко добре се охранявала. А трафикантите си вършеха работата. Един Динко храна няколко мигранти и всички хора с "демократично мислене" бяха възмутени от това варварство.
106
3
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Отговор: Откъде го измисли това, че ако БСП състави правителство (след като Бойко за пореден път се изнесе по терлици от Министерския съвет) ще се връщаме към социализма от бай Тошово време? Сънувал ли си го, или просто ти се иска да е така. Да ти припомня, че точно по време на тройната коалиция България влезе в ЕС. А бат'ти Бойко (бивш член на БКП) се уреди за кмет на София и все ревеше, че парите му били малко. А парите всъщност идваха от С-банк и Цветелина Бориславова.
105
3
 
7
 
! Отговори
До 94 преди 5 години
"Тиквата вече 10 години властва! Кога се появи мигрантската вълна?" Какво искаш да кажеш с лъжите си???БКП/БСП - 10 год. на власт ГЕРБ - 6.5 год. на власт Мигрантската вълна се появи по времето на Орешарски + БКП/БСП
104
3
 
9
 
! Отговори
наш човек преди 5 години
ей тая разказва играта на комунистите ще ги затрие до крак
103
6
 
5
 
! Отговори
Пловдив преди 5 години
До петелЧе охранителчето има по-дълъг стаж в БКП, отколкото в ГЕРБ. Факт!
102
6
 
2
 
! Отговори
петел преди 5 години
Чували сте как *** обижда друг като го нарича ***, тук комунистите обиждат Б.Б. на комунист.
101
3
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Константин 89 Ако алтернативата за теб е нещастната Корнелия , много си зле.Зощо искаш държавата да се върне 20г. назад? За до докажете вижте колко добър беше соца , нали? Да ама соца почина.
100
3
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До 11 106 Другарят ти Бойко два пъти си подава оставката , а народа пак му дава властта. Повече оставка няма да има. Спечелете си честно властта и съсипвайте държавата на воля.Само че този път няма да ви се размине.
99
0
 
7
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До Константин 89 Константине.Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.Хабер си нямаш каква беше България преди.
98
4
 
1
 
! Отговори
11 преди 5 години
До И.Б. дотогава,докато другаря ти бойко,си подаде оставката
97
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До петел, не патката,а патока е изкукуригал.
96
4
 
8
 
! Отговори
петел преди 5 години
Тази *** е изкукуригала.
95
4
 
5
 
! Отговори
няма време... преди 5 години
Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?
94
9
 
3
 
! Отговори
ayyyy преди 5 години
ауууу, немах си работа да прочета малко от коментарите и вече ми се гади от плюенето по Корнелия и *** които не жалят сили, направо е потресаващо, ще трябва да погледна другите медии че тук не се диша, че то и срещу солидно заплащане нормален човек няма да хвали ББ и ще види че единствения шанс за бг *** в момента е само Корнелия.
93
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
i nakraq Ivan kostov pak e na vlast
92
0
 
6
 
! Отговори
ОТ БИВШИЯ 99 преди 5 години
Трийте, трийте .... Свобода на словото, нали ?
91
11
 
15
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
Докога ще ни мърсите очите и душите с тази "другарка"?