Марешки срещу Каракачанов: Оплеска всичко!

Законът за горивата е лобистки и граблив, настоя лидерът на "Воля"
12 юли 2018 22:50,
15

"Докато Европредседателството мина наистина много успешно и Борисов си получи заслужените високи оценки, Каракачанов постигна постоянни отвратителни скандали. ВМРО и Каракачанов оплескаха всичко", заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки в "Денят ON AIR".

Марешки допълни, че избирателите на "Обединени патриоти" са най-излъганите избиратели и от "Воля" ще подготвят законопроект със своя идеология.

"Аз съм срещу Закона за горивата, който е лобистки и граблив. Това е изключително груб закон, а вносителите на този крадлив и корупционен закон го смекчиха малко след намесата на няколко протестни групи. Земеделските производители успяха да се преборят за своите интереси, но малкият и средният бизнес ще бъде смазан", каза още лидерът на "Воля" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Веселин Марешки бе на мнение, че в по-малките населени места законът ще се отрази на цените на горивата и ако в резултат на промените, малките бензиностанции бъдат принудени да фалират, може да се очаква скок в цените.

"На международните цени на петрола и дизела ние няма как да влияем, но ние и държавата може и е длъжна да влияе, когато някой се опитва да злоупотребява с монополно положение", каза още Марешки.

Бизнесменът-политик бе категоричен, че "Воля" няма да участва в правителството по време на този мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
ИЗБОРИ ДО ДУПКА В БГ преди 5 години
АТАНАСОВ,НАРОДА Е С ВАС,НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ПЪЛЕН АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ВОТ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМЕ,ЧЕ ВИ СЕ ОТКРАДНА УПРАВЛЕНИЕТО С ЛЪЖИТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ,КОЙТО ВКАРА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ ЗАДНА ВРАТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН ВЪРШЕЯТ И БЕЗЧИНСТВАТ.ЗНАЕМЕ И ТОВА,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЧУЯТ САМО ВАШЕТО ИМЕ И ТРЪПКИ ГИ ПОБИВАТ,ЗАЩОТО ВЗЕМЕТЕ ЛИ ЕДИН ПЪТ ВЛАСТА,ТО ИДВА ТЕХНИЯ КРАЙ НА ГРАБИТЕЛСТВО И СЪЩЕСТВУВАНЕ.БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ ГРАБИТЕЛИ И МОЩЕН УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ
12
1
 
5
 
! Отговори
Воля за какво? преди 5 години
Времето изтече безвъзвратно, мандалото лопна и сега? Време за безумни идеи, нерешаващи ничии проблеми, освен собствените. Сбогом и шут в г.ъза. Следващия ***, моля!
11
2
 
5
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Тоа па, бе тебе кой те брои .....
10
1
 
9
 
! Отговори
Рояков преди 5 години
Г-н Марешки,Опитвате да се изказвате, но първосигналната Ви природа си казва своето. Погледнете в своята нива - аптеките. Колко любителски подходи в тази важна сфера. Отивам да купя апарат за кръвно налягане от аптека Марешки до пазара в Люлин , София и то със значителна цена - над 130 лв. Поисках гаранционна карта за уреда. Аптекарката ми заяви, че нямат такава практика и касовия бон е достатъчен. За какво говориме и правиме напразни упражнения пред медийте. Това е един от малкото примери !!!
9
7
 
10
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Е магарето си гледа своето - горивата имаптеките.
8
3
 
30
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
Няма да участва в правотелството, нито този, нито който и да е друг мандат!Понеже, скедващия няма да са в парламента!
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички депутати и министри сте оплескани....
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ни са прай на ударен магарешки! Ти подкрепяш пасивно опг-шайката като не гласуваш против на вотовете на недоверие! Партийката ти е просто една пасивна патерица, която обаче може много бързо да стане активна, ако се наложи! Повече няма да влезете в парламента, това е ясно и на селски ***! Между другото вече стана година откакто не зареждам в твоите бензиностанции! Бойкота ми продължава и занапред!
5
9
 
5
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Един и същи *** с упражнения по скудоумие.Като не ти харесва темата, *** в сайта на Козилкина или Сузанита, аман от зле платени пръдльовци.
4
6
 
19
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
...каза о.с.рания до ушите Магарешки!
3
6
 
32
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ-агент на преди 5 години
Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
2
3
 
37
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Ха!...Че кой "закон" в България не е "лобистки и граблив"?!?!
1
7
 
41
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
И тоя е на каишка при 3 буквената варненска групировка тоест при бащицата. С 1на камара дела за кво ли не. Другият се доказа за дъвки и бонбонки. Това е проблемът!!! Хора без морал, съвест и преданост към Отечеството ни управляват 30г. Този народ моят народ сам си го избра. Заради банани и дъвки орбит остави да се подиграят с живота на децата му. Със собственият си живот! Всеки по-някакъм начин заслужава съдбата си Ако ме разбирате. Жалко за децата ни. Ние просто си чакаме часът....