Фалстарт: Босия напусна комисията, създадена заради него

Колев даде 24 часа на депутати да проучат твърденията му
Обновена: 19 юли 2018 18:36 | 19 юли 2018 18:15,
53

Хората, подкрепящи Босия, и днес бяха пред парламента. Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Николай Колев - Босия напусна заседанието на временната парламентарна комисия, която Народното събрание създаде, за да провери твърденията му.

Депутатите, които са нейни членове, се събраха за първи път, за да обсъдят исканията на дисидента – оставка на транспортния министър Ивайло Московски заради фалшивите шофьорски книжки.

В началото на заседанието председателят на комисията Станислав Иванов съобщи, че народните представители имат една седмица, за да се запознаят с изявленията на Босия.

Още по темата

Това ядоса общественика, който стана, удари по масата и си тръгна. Босия обясни, че фактите му не подлежат на дебати и не трябва да бъдат тълкувани. Той поиска те да бъдат взети под внимание в рамките на 24 часа, съобщи "Фокус".

След като заседанието продължи Иван Иванов от БСП призна, че от опозицията са притеснени за здравословното състояние на Босия.

Дамян Войновски от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" коментира, че Агенцията няма правомощия за разследване на корупционни практики, но всеки сигнал се разглежда и се изпраща на компетентните органи.

"Ние непрекъснато усъвършенстваме системата за провеждане на изпитите. На всяка една констатирана слабост - реагираме моментално", обясни той.

Изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев се възмути и обяви, че не може в комисия някой да тропа по масата и да казва, че това са аргументите и фактите.

Васил Пиронков от Националното сдружение на автобусните превозвачи в България призова Босия да преустанови стачката си. Според него Николай Колев поставя правилни въпроси, но е подведен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Иванка ТопаловаИ аз съм на страната на босия. герб+оп много лъжат и са мошеници.
24
2
 
4
 
! Отговори
Иванка Топалова преди 5 години
Искането на Босия е съвсем правилно! Международни оргатизации твърдят, че България е една от най-корумпираните държави 1ако не е и най-корумпирана!. Правителството отрича. Следователно някой лъже - международните комисии плюс Босия или българското правителство.Нашето семейство сме на страната на Босия!
23
6
 
13
 
! Отговори
Константин преди 5 години
И аз да напиша нещо. Московски е подсъдим за зимните му изпълнения, без да спазва никакви правила за безопасност, всичко знаем какво се случи. попов е подсъдим за корупция, срещу войновски има най-малко едно досъдебно производство и тези тимата ще решават по какъв начин да се провежда обучението за водачи и изпитите за кандидат водачи. Това е крайно несериозно и обстановската по пътищата няма да се промени съществено. Тъжно, но факт. Долу герб + оп. ***.
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Босия пищат всички вестници в Европа.И за корумпираните във въпросното министерство.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хИЛЯДИ НЕ ЗНАЯТ АЗБУКАТА И ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ И ИМАТ ШОФЬОРСКА КНИЖКА ОСНОВНО СА ГЕРБАВИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ БОЯТА. Даяджиите са заети да лапат подкупи, кой е брат на глав сек на министерство и са под гаранция от 5 хилки
20
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Босия е цял диктатор. Иска да му се водят по болния бос акъл. Не е Босия, а Босът. Така вече трябва да му викат. Босът заповяда това, Босът заповяда онова. Честит нов прякор.
19
7
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
не без помощта и на босия бе създадена тази бетоноглава диктатура, живееща зад паравана наречен кой знае защо "демокраця". искайте помощ от бледоликя вожд с лумбагото... :-))) от двойно-дестилираното лумбаго поне не боли и глава след това.. :-))) бося, диктатурата на демокрацята и нейните "ценности" си впиха корените във властта и няма сила, която да ги победи! :-)))
18
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
липсата на факти, аргументация, чест и истински ценности е принизявало и най-съвършенната демокрация до най-долнопробна фашистка диктатура от която евреите с богатствата избягаха, но сърце не им даде да не я повторят, не само чрез цензурата си!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква книжка бре?Таксиджията дето удари седем коли какво като е бил без книжка!Ще го излекувате и ще ви осъди,че сте го гонили неправилно и сте го притеснили!
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОВЕРКАТА СЕ ПРАВИ ТАКА - ЧУ.КА СЕ НА КОМПЮТЪРА КОЛКО ИМАТ КНИЖКА И КОЛКО ОТ ИМАЩИТЕ СА НЕГРАМОТНИ. СЛЕД ПЕТ МИНУТИ ПРОВЕРКАТА Е ФАКТ. КЬОРАФФ КАРТИ НЕ ИГРАЕ
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неговите твърдения не подлежали на проверка??? Така е като власта започна да се стреми да угажда на всички. Баби Дори, крави Пенки, некакви боси, миньори за пенсия. Да заповяда следващия с гениалните си идеи.
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ СЪМ ЛЯВ ИЗБИРАТЕЛ. Аз подкрепям десния почтен човек Босия! Нека леви и десни да забравим различията си, защото еднакво милеем за България, неко се обединим в името на отърваването на България от силовите групировки, които са на власт. Кольо, остани жив! Скоро ако сме единни заедно ще се отървем от хунтата. Да свалим олигархототалитарната диктатура. Незабавна забрана на интегралната бюлетина и връщане на отделните бюлетини за да пресечем контролирания вот внесен от Мадридския стар тарикат.
13
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Босия!В друга държава /съседна/ зад Босия на площада щеше да има още 500 000. ТУК СЕДИМ ЗАД КОМПА И ПЛЮЕМ ПО НЕГО.Пожелевам ви още 10 герберски мандата ако дотогава остане жив българин.
12
9
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
заради фалшивите шофьорски книжкиАз така и не видях доказателства за съществуването на такива книжки?
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корупцията,кредитните милионери,Домус приватизаторите,черните партийни каси и касти ,червените куфарчета трудно се доказват от партийната съдебна система.
10
0
 
6
 
! Отговори
Обутия преди 5 години
Фаци с прякори в парламента има само на балканите.
9
14
 
20
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Бе тия у парламента верно не са наред с главите. Заради един откачалник специална комисия създават, и то за нещо, което и децата знаят, че е така
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбирам ,защо е създаден ЗЗД!От миналия век,все някой иска Б-я да изчезне като държава!Бойко,не става само с моркова,трябва и тояга!Иначе Импексова,ще те прави дълго време луд!
7
15
 
7
 
! Отговори
Обутия преди 5 години
Босия да беше тропал с обувка по масата!Като истински съветски другар! Ама той.... Бос.
6
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"оставка на транспортния министър Ивайло Московски заради фалшивите шофьорски книжки."Московски трябваше да си подаде оставката още след изпълненията със сноумобила, за да не пречи и влияе на разследването, което пък от своя страна "странно" потъна в трета глуха и не се допуска медийно отразяване.