Горещ туристически спор: Съсипа ли Ангелкова индустрията?

Бранимир Ботев:Четири години Ангелкова прави безобразия!
Обновена: 14 авг 2018 22:13 | 14 авг 2018 21:52,
61


Как изглежда туристическият сезон тази година между парещите надеждни и реалистичните очаквания?

"Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Ще вземе да се окаже, че за 4 години, два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно. Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да изведат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб", категоричен бе бившият зам.-министър на туризма Бранимир Ботев.

Още по темата

В студиото на "Денят ON AIR" гостът уточни, че е отправил 7 въпроса към Ангелкова, но и думичка не му е отговорено. Той предполага, че темата се избягва, тъй като става въпрос за заинтересовани страни.

"Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям ръст има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не благодарение на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, ако продължаваме така", подчерта бившият зам.-министър.

"В рамките на тези 4 години нищо не се направи за българския туризъм. Публичните богатства на държавата ги даваме на частни концесионери, за да ги използват. Съсипахме българският туристически продукт. Ние почти не ходим на Черноморието си", заключи за финал Бранимир Ботев пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешка! Мунчото на Ангелкова е 39.
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34. ***, кажи нещо по същество, а не лягай на амбразурата да пазиш овцата Ангелкова. Добър, лош, Ботев я разкова с факти и цифри, на които тя най вероятно няма да отговори. Въпросът е, прокуратурата ще се самосезира ли при такива данни за корупция?
51
1
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
"Просто руснаците са бая народ и нямат близки морски курорти, та затова някои закъснели с резервациите се принуждават да идват дори на нашето лaйнoмopие." А защо Руснаците масово се преселват в България (най-вече на морето) и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти и къщи като за последно. Защото в България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. За тях ние сме с крачки напред пред руския живот.
50
4
 
1
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Случаен минувач 50 Нали никой не иска от теб да се жениш за Ангелкова. Кво ти пречи че е грозна? Ти па дали си убавец?
49
4
 
1
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Този Бранимир Ботев е бил зам. министър по времето на БСП , нали?Няма как да е друго яче. И да му кажа, че туризма не е индустрия. Туризма произвежда ли нещо , че да е индустрия? Само далавери , кражби и сива икономика. Що не се изнасят данни по години какви данъци са влезли в бюджета от туризъм?Няма да кажат ,защото са срамни.Това е най вожно. Другото е статмистика.
48
3
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 години
Много грозно същество тая Ангелкова. Лице - ***. Аз с такава физиономия направо ще се притеснявам да застана пред камерите. Както и да е. Сега - за Черноморието. Не ми се почива на нашето нещастно езеро. То е онеправдано и от природата, не може да си обменя водата, а ние го мърсим ли, мърсим. Отделно и аз го видях това с очите си - чадърите пред хотела не са на хотела, а са дадени на друга фирма! В Халкидики водата е къде къде по-чиста! А ценово - едноседмична почивка излиза на еднаква цена!
47
1
 
1
 
! Отговори
skitnik13 преди 5 години
Angelkova i licenzi v niakoi bran6ove,npr.ekskurzovodi, iska 4e banicata i e malko,a za6to ne iziskat togava licenzi za vsi4ki ostanali v turizma npr.servitiori,barmani,gotva4i i tn 4e tam ima dosta koito rabotiat na principa dnes sam spasitel a utre kelner ili gotva4.NE prosto v tozi bran6 zenata ima neini hora s interesi i taka natatak.Taka 4e na Angelkova izob6to ne i dreme-tia si plete ko6nicata a dr lapat(da ne kazvame kakvo)...muHite
46
4
 
0
 
! Отговори
Опа преди 5 години
Хората се стараят, просто толкова им разрешават, а другите толкова могат. Не стреляйте по сервитьора, друг няма.....
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо и най - важно е отношението към клиентите. Тъй че няма какво да чакате Ангелкова. Тя няма да стане сервитьорка. Самите бг бизнесмени да се очовечат и да видим няма ли да има прираст
44
3
 
0
 
! Отговори
Напротив преди 5 години
Българското..
43
11
 
2
 
! Отговори
Напротив преди 5 години
Вече години наред почиваме семейно точно на бълаграското Черноморие и от година на година става все по-добре. Тази година бяхме в Несебър и беше изключително чисто и подредено, сергиите с *** премахнати, улиците изглеждаха по-широки дори! Новите хотели са добре проектирани, не са сбити, има предвиден паркинг. Избирайте си място за почивка не заради цената и проверявайте отзивите, това е.
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Индустрията"...
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашето черноморие не става! Поне ако иска да бъде конкурентноспособно. Само с алчност и простотия не може да се управлява туристическия бизнес. Никой не влага в инфраструктура, никой не прави планиране, храната е от най-нискокачествената, а плажовете са мръсни и скъпи. Каква е тази простотия плажът пред хотела, отдаден на друга фирма с платени услуги. Това никъде го няма!!! Не знам как я мислите, но и тази година аз и моето семейство няма да идем на черноморието.
40
2
 
15
 
! Отговори
Луд преди 5 години
А само да добавя в някои градове в Гърция чадърите на плажовете са общински и БЕЗПЛАТНИ
39
4
 
15
 
! Отговори
Луд преди 5 години
На калпава ракета, космоса и пречи. Нямате туристи, защото изгонихте българите /по ред причини/, скоро ще изгоните и що годе читавите чужденци и ви остават само пияндетата.
38
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелкова пречи на Бранимир Ботев от т.нар. "Ей с'а" да отиде и на зъболекар. Много пречи новия министър, а колко хубаво беше при предишния заместник-министър за самия заместник-министър!
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага като им направят ревизия на хотелчетата и кръчмите, и почват да се обясняват.
36
2
 
22
 
! Отговори
да преди 5 години
Но поне на наши разноки всеки път гледа Оскарите...пардон не са наши разноските, на на добри хора, които и ги подаряват. Странно само , че започнаха да и подаряват екскурзии след ,като стана министър. Без да съм Ванга ще позная, че като падне, дано да е по -скоро, няма вече да и подаряват екскурзии и не само екскурзии. Това, ако не е корупция, не зная какво ще да е !
35
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат от нас да почиваме по родното черноморие, а като дойдем в хотела им, се оказва, че паркингът е само за 6 коли, на улицата спирането е забранено, а най близкия паркинг е на 2 км, където ми искат луди пари да си оставя колата. Аз не идвам при вас със самолет. Идвам с колата си и очаквам да има къде да я оставя.
34
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те бетонираха брега в алчността си, а после министърът им е виновен, че обслужването им е кофти! Ами не ща при вас бе! В Гърция не ми искат луди пари за чадър и шезлонг на плажа, не ми натрапват услуги под заплаха от побой от едри батковци, не ми врат в ръцете наркотици като вляза в дискотека и т.н.