Военна хунта край морето! Сидеров пита Борисов: Защо?

Лидерът на "Атака" се чуди има ли нужда от такова правителство
14 авг 2018 16:00,
91
Военна хунта край морето! Сидеров пита Борисов: Защо?
Снимка: Булфото

"Искам отговор от министър-председателя Бойко Борисов дали е оторизирал действия на свои членове на правителството, които да действат по морето като представители на военна хунта, да правят каквото си искат и да безчинстват".

Още по темата

Това обяви в профила си във Facebook лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той настоява за извънредна точка в утрешното заседание на Министерския съвет, в която да се разгледа поведението на определени министри.

Искането на Сидеров идва ден след като коалиционният му партньор Валери Симеонов обяви, че са затворени две заведения – в Слънчев бряг и в Созопол. Причината – шум и музика на открито.

Днес лидерът на "Атака" даде извънреден брифинг в Бургас и обвини институциите, че действат избирателно – затварят едни заведения за сметка на други.

"В момента правителството, използвайки институции като Районната здравна инспекция, която е към министерство на здравеопазването и МВР в лицето на ОДМВР, се използват като шпиц команди към някои заведения", каза той.

"Има заведения, в които пристигат въоръжени с маски полицаи, като при терористична акция, започва проверка на деца, младежи, девойки , проверка на лични карти, с какви автомобили са... Това убива една част от българския туристически бизнес за сметка на друга", каза Сидеров пред журналистите и допълни: "Други олигарси не биват закачани с пръст".

Лидерът на "Атака" попита публично премиера дали е командировал членове на правителството да извършват подобни действия.

"Много ще се радвам цялото правителство да се замисли и да си отговори - има ли нужда от такова правителство, трябва ли да продължи да управлява, ако то не създава благини, ако не вдига стандарта на живот, не вдига пенсиите, а се занимава с това на кого да му затворим заведението", написа още във Facebook Сидеров.

Преди това в Бургас той отиде в РЗИ и поиска от нейна представителка информация защо затварят избирателно заведения.

"Законът още е оспорван, има дебати по него, дали не е по добре да изчакате", попита я Сидеров.

"Жалбоподателите не чакат, те подават жалби", отвърна му служителката. Тя обясни на Сидеров, че може да получи имената им по Закона за достъп до обществена информация. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Този ли преди 5 години
Поредното голямо нищо, което вече няма как да бъде сбъркано. Срам и позор за цял народ. И до този момент продължава да подкрепя мракобесието, в ущърб на обикновените хора. Лицемер, изтъкан от сплетни и интриги.
66
5
 
4
 
! Отговори
niki преди 5 години
Tozi e poslednata nadejda na bspdps za svaljane na pravitelstvoto Horata da ne zabravjat che imenno toi podarjashe do posledno pravitelstvoto im nachelo s ore6arski Absolüten mafiot agent na komunistite Simeonov napravi golama gre6ka 4e go vze v koaliciata
65
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е руснаците да приберат Волен и да го направят началник на някоя поща в Крим, най-добре в Севастопол! Това му е най-високото възможно ниво!
64
2
 
8
 
! Отговори
ВОЛЕНЕ ВОЛЕНЕ преди 5 години
ОСТАВКА ВЪН И ХАЙДЕ ОСТАВКА АМА НЕ ВИ СТИСКА ДА ДАДЕТЕ ОСТАВКА ВЪН НА БОЙКО ВЪН БОЙКО МАХАЙ СЕ ?
63
6
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
И последно да добавя:Благодарение на тези клоуни, "патриот " стана мpъсна дума. Хем задържаха на власт васалното правителство командвано от американското посолство, хем пък успяха да омаскарят една идея-Патриотизма.
62
2
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Волен е един по успешен вариант на "Ловеца" Динко. Както Динко си снима филми и ги качва в мрежата за да се фука пред yтайките на обществото, този по същия начин се рекламираше с изцепки и скандали. Повече парламент няма да види но поне изпълни целта за която беше поставен на сцената. Като Бареков, Яне Янев, "реформаторите" и т.нт. Сега само да посмеят да се оттеглят има резерва: "Марешки".
61
3
 
6
 
! Отговори
Банева преди 5 години
От крадец на винкели и разпространител на гей-порно, политик не става! И гагаузина Далавери е живото доказателство. Явно усеща, че е вече аут от политиката та гледа да осребри мандата си и да се пенсионира...
60
8
 
4
 
! Отговори
Методи Сираков преди 5 години
В.Симеонов е агент на Ердоган.
59
8
 
5
 
! Отговори
Пинифарина преди 5 години
Волене, не очаквай от герберугите да ти отговорят. Те са се оакали без друго.
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидера май е решил да кешира и да се оттегли в пенсия? Време му е вече. Къде ще ходи да вика по митинги и да вдига римски поздрав и да лъже *** си? Кешира от Олигарх номер Едно, кешира от Олигарх номер Две - както в онази реклама за бързи кредити - и се оттегля?
57
3
 
5
 
! Отговори
Синия гол шаман преди 5 години
АТАКА е във властта, а Синята идея е на бунището. Има Господ и той е Българин.
56
7
 
3
 
! Отговори
Червен ФЕС преди 5 години
Само БСП и ДПС
55
4
 
4
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Тези "патриоти" са гладни. Вижте му изкривеното лице на този. На тоя партията му е създадена от Дръндарския Ром.
54
12
 
6
 
! Отговори
Гражданска позиция преди 5 години
Волен беше, е, и си остана ЕДИНСТВЕНИЯТ политически лидер, който милее за БЪЛГАРИТЕ и за България! Чест и Почитания!
53
4
 
4
 
! Отговори
РЕДЖЕП ОСМАНЛИЯТА преди 5 години
Браво на Валери. Той е наше момче. Убивайки българския туризъмтой подпомага ТУРСКИЯ!!! Заслужи си двата милиона които тайно му преведохме ;)
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
* РАЗЛАГАЩИТЕ СЕ С.Е.Д.Е.С.А.Р.И(Ха ха ха, не знаех,че думата "С.е.д.е.с.а.р" е *** и подлежи на цензура...)
51
5
 
10
 
! Отговори
Общинар преди 5 години
Воленчо пак ли герб не ти е платил та лаеш
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пак се прави на шашав за да му дадат пари да си затвори устата... познат трик!
49
1
 
6
 
! Отговори
Нютон преди 5 години
Всички са маскари ! Ама едните са по така защото те така си мислят. А движещата сила при всички са парите.
48
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров, със тези си действия настройваш хората против себе си. Количесвените натрупвания явно преминаха в качествени изменения. Прав е Маркс. Защиташ безобразниците които вдигат шум и смущават почивката на трудовия народ. Явно се отдалечи от трудовия народ. Но народа вижда.