Сидеров vs. Симеонов: Патриотични (морски) издънки! Докога?

Първан Симеонов и Михаил Константинов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 авг 2018 11:16 | 15 авг 2018 09:20,
49

Отново словесна стрелба в "Обединени патриоти". Този път заради затворените от вицепремиера Валери Симеонов заведения по морето.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря "разпъването на чадър" над едни бизнесмени за сметка на други.

"Министър-председателят изпращал ли е членове на своето правителство, командировал ли ги е да извършват подобни действия – да водят със себе си полицаи, да затварят и въобще да тероризират българския туристически бизнес?" Този въпрос зададе Сидеров вчера пред бургаски медии, минути преди да влезе в местната здравна инспекция.

Още по темата

"Волен Сидеров и Валери Симеонов изгладиха доста по-сериозни противоречия назад във времето. Сегашните скандали вероятно са свързани с нещо на втори план, предстоящи избори например, но би трябвало сега да им е по-лесно, не вярвам да се издънят", коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов.

По думите му, след края на европредседателството ни отново на дневен ред са се върнали "най-грозните" проявления на политиката и всички са започнали да се замерят с олигархични зависимости.

На свой ред политическият анализатор Михаил Константинов отбеляза, че подобни микроскандали отдавна са омръзнали на публиката.

"На "Обединени патриоти" трябва да им се припомни, че не евроизборите бариерата може би ще стане 1/16, което означава, че те ще трябва да прескочат не 4, а 6%. Затова трябва да им дойде акъла и да играят заедно за съответната цел", коментира още проф. Константинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
БОЛЕН сидеров да ли си е пил хапченцата?
43
1
 
2
 
! Отговори
Умна преди 5 години
"Не така ефтина си, милааа, не така, ох, какво си пилааа?", Хайде на примоцията - глупави и ефтини работнички, пол, неуточнен - for sale.
42
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Пуделчето на Мутрата 42 Ама на плажа на братя Диневи има ли силна музика цяла нощ ? А за любовницата на Сидеров не казвай на никого , че ще разведеш човека.
41
0
 
2
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
До Анонимен 31 Кога заплатата на депутат в парламента е станала 10 000 лв? Дали па не съм изпуснал нещо ? Ааа, това е като 4-те милиарда на Борисов , острова и къщата с любовница в Испания.
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки си защитава бизнесмените. Това казва Сидеро. Вече "българските олигарси" станаха родни и патриотични и Сидеро ги защитава от "чуждите олигарси" от чужбина, които са лоши. Голям защитник на българските олигарски стана. Голяма промяна, голям катарзис и пречистване от старите идеи, които вече мухлясаха.
39
1
 
7
 
! Отговори
Пуделчето на Мутрата преди 5 години
Валери Симеонов с любовница на плажа на братя Диневи. Сега нали разбирате защо няма проверки там?
38
2
 
8
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До КонстантинКоито ме оборва, искам факти, без обиди. И волен - продажната ***. ДПС са по - голеи патриоти от ОП.
37
2
 
8
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Септември ще бъде интересен, надявам се да си замине това антибългарско правителство, което се занимава само с глупости. Проблеми в демографията (намаляваме най-бързо, НАЙ-НИСКИ доходи в Африка), транспорта (книжките и престъпните министри), проблеми в МВР, съдебната система (бягат затворници всяка седмица), земеделие (избиха здрави животни на хората), здравеопазване (не дават на болните необходимите лекарства) и още и още. И тези двамата се занимават с глупости, като шума. ОСТАВКА - АНТИБЪЛГАРИ
36
3
 
5
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДРУГАРЯ ДАЛАВЕРИ ШУМОТЕВИЦАТА СИМЕОНОВ, ГО КЕФИ ЯВНО ДА КИСНЕ ПО БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ...НЕИЗЖИВЯН ПУБЕРТЕТ ПРЕДПОЛАГАМ ИЛИ НЕ ГО СА ГО КАНИЛИ НА КУПОНИТЕ КАТО ТИНЕЙДЖЪР
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ли? Докато му писне на ББ на оня и не реши, чи тия повече му пречат, отколкото му помагат. Както в миналия парламент "демократите". Всеки иска да осребри участието си във властта по негов си начин и това водеше до конфликти, точно както сега. Воленчо ако още една мотика настъпи, може да го сменят с жокера Марешки.
34
1
 
10
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
"Волен Сидеров заподозря "разпъването на чадър" над едни бизнесмени за сметка на други". Значи този наркоман Сидеров признава, че "разпъва чадър" за "други" бизнесмени!
33
4
 
1
 
! Отговори
ЧИЧО преди 5 години
За Сидеров, за Симеонов и за БЪЛГАРИТЕ.Ние знаем ли какво искаме?Когато слушаме само един-защо,когато има различия в мненията,пак зощо.БЪЛГАРИ-СПЕШНО ни е необходимо единомислие поне по важните въпроси,защото иначе не Боѝко ами дядо ГОСПОД да слезе пак няма управия.
32
11
 
4
 
! Отговори
ЧИЧО преди 5 години
Писах тук-там,ще пиша и тук.Българския народ спешно трябва да направи необходимото за да елиминира Нинова и Румен Радев от политическия живот,защото нито Нинова е социалист,а пък Радев така и не разбра защо хората го избраха.Тези двамката с уникалната си простотия ще съборят не само правителството ами и държавата.НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ОТ ТОВА.Когато гласувате,МОЛЯ ВИ ХОРА -МИСЛЕТЕ.И за да няма недоразумения -аз съм с леви убеждения.
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2-та ПалячовциИ двамата не са за Политиката и най вече в управлението на ДържаватаКурнела и Румен зеленото чорапче :)
30
2
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Голям народен...шут на следващите избори на тандема ГРТБ - Патриоти.В Първите управленци...няма,а само имитатори и...констататори.Въфф вторите също няма,но има неистов ламтеж за депутатски банки,държавни постове и...благинки,поради което са се и...обединили.Шута трябва да е силен и да ги откаже за дълго;иначе...отърване от тях няма.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Валю Касабов СКАТВолян е ямболски авантаджия. Иска само НОН-СТОП ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И ДА СИ ЖИВУРКА..ДА ВЗИМА ПО 10 000 ЛЕВА заплата, да яде безплатно от буфета на парламента да си води жената за секретар и помощник = още 3000 лева, ведомствен апартамент и кола със 30 литра всеки ден гориво !! И ДА СЕ КРИЕ ПО КЬОШЕТАТА НА БАРЛАМЕНТА .--даже бабите по селата са го разбрали какво морално нечистоплътно ко пеле е тоя, и проклинат деня, в който някога са били гласували за позорната батака!
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Койе Джамбазки и какво общо има с Македония?
27
1
 
4
 
! Отговори
2-та Палячовци преди 5 години
И двамата не са за Политиката и най вече в управлението на Държавата , така е като се отдръпнат едните влизат автоматично некви некадърници-*** като теа двамата и сега през цялото време на преден план в Медиите Цирка на 2-та Палячовци
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ОБЩО ИМА ЕВРЕИНА АЛЕКСАНДЪР СИДИ С КОСТИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ? ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НЕ ЕВРЕЙСКИ. ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА КОСТИТЕ НА СОЛОМОН
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветът на политиката!