Ненчев за Сидеров: Национален предател, да бъде отстранен!

Бившият министър смята, че Борисов трябва да се намеси
Обновена: 19 авг 2018 07:38 | 18 авг 2018 20:50,
145

"Комуникационните канали за единство между демократичните организации са отворени. Сидеров е национален предател!

Това обяви лидерът на БЗНС и бивш военен министър Николай Ненчев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според него единен център извън страната координира мафията и престъпните групировки в България в опит да дестабилизира и извади държавата от ЕС и НАТО.

"Премиерът Борисов трябва да вземе страна в спора между коалиционните партньори и да избере евроатлантическото бъдеще на България, като отсрани Сидеров от властта и управлението на страната", категоричен бе Ненчев.

През седмицата лидерът на "Атака" обвини партньора си Валери Симеонов, че с акциите си срещу шума по морето съсипва бизнеса на едни за сметка на други. Той призова премиера Борисов да вземе отношение и го попита има ли смисъл това правителство да продължи да управлява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
14
 
12
 
! Отговори
Гражданска позиция преди 5 години
Тая гнусна реформаторска *** ненчев не може да стъпи на малкия пръст на българския националист Сидеров!
60
12
 
11
 
! Отговори
Гражданска позиция преди 5 години
Предателя Ненчев трябва да бъде обесен в центъра на София
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров само привидно е русофил, а иначе е стар седесар, редактор на вестник Демокрация и уволняваше искрено Альоша от наряд! Защо се преструва на русофил? Елементарно, 80 %! Така привлича едни преди 300 000, а напоследък 150 000 гласа и те вместо да отидат в БСП, биват поднесени на тепсия на Едрата тиква! Неслучайно кремал спря да го поддържа, а оня искрен русофил моторист му нацепи два прави докато полицайте го държаха пред НАТФИЗ! И на Копринка не смее да се покаже!
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ненчев,не се напъвай,хората не те харесват,ама никак,никой не ти симпатизира,а партията ти е последна дупка на кавала!И ако на теб не ти харесва Тръмп,хората в България го харесват,за разлика от тебе.
57
4
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
БИВШ -БИВШ ...АМА СИ Е ЦРУ-НЕНЧЕВ !!! ЦЕЛИЯТ МУ РОД Е В САЩ ! НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ -КОЛКО Е ЗЕМЕДЕЛЕЦ !!! НО ТОЙ НЕ Е ПРОБЛЕМ ...ПРОБЛЕМ Е СОЛМОНЕЛ ПСИХИ -САМОЗВАНИЯТ АГЕНТ И НА МОСАД И НА ЦРУ !!! НЯМА НАТО -НЯМА ПОЛИГОН НОВО СЕЛО... ИМА ГЪЗОЛИЗАНЕ БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ !!! АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ ДА ВОЮВАМ С НАТО И ЩЕ УДЪРЖА НА КЛЕТВАТА СИ...!!!!!!!!!!!!
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ ТРУДНО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ НЕНАСТЪПЕНА МОТИКА, АМА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ГИ НАСТЪПВАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.
55
7
 
11
 
! Отговори
Путкин преди 5 години
Сидеров е ***
54
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само си представете Волен Сидеров в ролята на български военен министър. АХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!! :)))Разрухата ще бъде пълна! Даже не разруха, ами не знам даже и аз как да го нарека... Нещо още по-лошо.
53
12
 
28
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Този нагъл Ненчев отдавна трябваше да 👍 е разстрелян за национално предателство. Защо е още на свобода?
52
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е за болницата. Трябва да го държат в стая с меки стени и на хапчета.С такъв "патриот" врагове не ни трябват.
51
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а ама тоя що не е в затвора след далаверата със двигателите за самолетите
50
10
 
29
 
! Отговори
Ейо преди 5 години
Тоя Ненчев е господин Никой кой му е искал ненужното жалко мнение, чичка в критическата ужас.
49
3
 
21
 
! Отговори
Внимателно преди 5 години
Чест прави на БЪлгария ,че първа скочи срещу опит за тежко уврежданена страните членки на Европейския съюз и НАТО чрез остра конфронтация с най важния стратегически доставчик на NATO и ЕС Москва.След широко рекламирана ФАЛШИВА НОВИНА се опитата да принудят всички държави членки на въведат опасни ненужни санкции срещу Москва. .България и други страни с достойнство и чест Скочиха срещу манипулаторите.АНглииските компетентни органи не потвърдиха обвиненията срещу Москва.
48
7
 
13
 
! Отговори
НЯма ДЕЦА ЗА ЦЯР преди 5 години
У Нас подставят на власт не експерти а лидери на партии./некомпетентниИзвестен Американски експерт Лоурънс Питър има една великолепна книга "Принципа на Питър". Валери Симеонов вместо да блокира демографския срив в БЪлгария вкл като конфискува милиарди от нагло КОРУПЦИОННИ оперативни програми на министерства и ведомства и да ги насочи към раждане и отглеждане на деца вкл БЪЛГАрЧЕТА прави ПИАР акции.
47
15
 
27
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До Ха-ха : СИДЕРОВ СИ ГО ЗНАЕМ ,КАТО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЗАМЕСТНИК НА ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВ. СЕЩАТЕ СЕ КОЙ БЕШЕ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "ДЕМОКРАЦИЯ ". А , ТОЯ " ЗЕМЕДЕЛСКИ ПОЛИТИК" ОТ СНИМКАТА ИМ ПРИГЛАСЯЩЕ С ПЪЛНА ПАРА В ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ПОСЛЕ , ЕСТЕСТВЕНО КАТО 80 % ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СДС, СТАНА ВЕРЕН ПОДАНИК НА БОРИСОВ И СЕГА МУ ДАВА АКЪЛИ . ТОЧНО ,КАКТО БЗНС ПРАВЕШЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ПРЕДИ 1989 Г.
46
11
 
27
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До Анонимен 43 : ХА-ХА , КОЙ Е КАЗАЛ ,ЧЕ В БЛИЗКИТЕ ОСЕМ ГОДИНИ ЩЕ ИЗБИРАМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ И ТО ДАЛАВЕРАДЖИЯ ,КАТО ПЛЕВНАЛИЕВ ? Я , ДА СИ ГО ДОНДУРКАТ СДС И ГЕРБ И ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ КАТО МАША ЗА ПЛЮЕНЕ СРЕЩУ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ .ТОЙ , ОСВЕН ЗА *** НА *** ,ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА .
45
14
 
47
 
! Отговори
Harri преди 5 години
Цицков (Ненчев) е национален гербаджийски предател.Тоя *** веднага трябва да ходи да *** камъни в белене заедно с ББ.
44
19
 
28
 
! Отговори
Драскача преди 5 години
Сидеров трябва веднага да бъде изхвърлен отвластта и съден за държавна измяна!!! Този хамелион е за доживотна присъда за урок на другите!!!Аман от предатели!!! *** които да се унищожат!!!1
43
18
 
34
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Слава на Русия и Владимир Путин.
42
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо хубаво не сме получили нито от ЕС, нито от НАТО...