Трите оставки – предизвестени още от лятото

БСП било в най-добрата си кондиция, твърди ляв депутат
20 сеп 2018 22:26,
9


Никакъв дебат за реална политика, никакъв дебат за промяна. Знаех за две от оставките още преди ваканцията. Единственият бушон, който ни изненада, беше министър Нанков.

С тези думи депутатът от БСП Явор Божанков коментира бурните дебати в НС, които съпътстваха назначаването на новите министри в кабинета. Парламентът назначи главния секретар на МВР Младен Маринов за шеф на силовото ведомство, Петя Аврамова за регионален министър и Росен Желязков за лидер на транспортното министерство.

В предаването "Денят ON AIR" Божанков посочи, че целта на БСП е била да предизвика дебат, за да се запознае с визията на новите министри. По-рано в предаването депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пък разкритикува президента Румен Радев, който според него се е превърнал в политическа фигура на БСП.

"Сюжетът, който очерта тук, е достоен за нова серия на "Властелинът на пръстените" или "Игра на тронове", но не може да се отнесе до реалността", коментира изказването му Явор Божанков.

"БСП е в най-добрата си кондиция, откакто е започнал новият политически сезон", подчерта социалистът пред Bulgaria ON AIR и отбеляза, че до края на годината левицата ще излезе с окончателен вариант на визията си за България.

Божанков посочи още, че излизането на депутатите на БСП сред хората е с цел подготовка за периода след управлението на ГЕРБ. Най-много разум има българският народ, затова правим срещи във всяко населено място, отбеляза той.

По думите му хора от металургията са притеснени от енергийния сектор. Администрацията в България пък не била намаляла дори с един чиновник, смята народният представител от БСП.

Зачестилите нападки между президент и премиер Божанков коментира по следния начин:

Кризата в отношенията между институциите е криза в отношенията на цялото общество. Радев е прав, че не може под натиск да подписва или да не подписва нещо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив напълно ти вярвам.Той плю по Ердоган и след като Ердоган спечели отиде лично в Москва да моли за протекция да му спасят ***.Щото хората дето са против Ердоган са като петрола имат тенденция да изчезват бързо.Изчезват директно да проверяват колко точно девици ще им даде Аллах.
8
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Доган работи за Русия и това , че купи теца във Варна го доказва.Там ще идва руската тръба от турски поток.Ако не ми вярваш , спомни си случката с Местан.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой днес е гледал парламента, но тия ми оправиха настроението.Нзначават депутати а говоря за спа, басейни и хора който нещо са правили в тези басейни.Какво ли е било ще остане гейска мистерия.Но докато цирка върви, султан Доган присвои и ТЕЦ Варна и се среща с кой мислите, с американския посланик, свои и агенти бях виждал, но четворен агент ми е за пръв път това.Доган е агент на ДС, САЩ, Русия и Турция.Как не получава главоболие докато се чуди все кой донос, за кой е насочен.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Байфиданти кога спиш бе у м о п о бъ ркан гербав у ро д
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам Лудогорец е стигнал дъното. Цял мач се брани срещу децата на Леверкузен, повежда с два гола и заради прекрасната гелосана селекция, треньор и тактика получава три. гел - върни Стойчо Стоев, треньора при който Лудогорец играеше футбол. Цялата ви антитактика е срам и позор в домакински мач да дремете пред вашата врата. Гробарите и закони ти приемаха пълна програма. Смених канала резултата е ясен изгони бразилския антитреньор
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много добра кондиция,само дето не са лява партия,а путинови предатели.
3
6
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Да бе, БСП е в най-добрата си кондиция след спа процедурите, ама за второто място. И то за дълго. После идва третото.
2
9
 
5
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До 1. И кой издаде указ за назначаване точно на този главен секретар преди година и половина? Знаеш ли? И защо чак сега пРезидентът се сеща да критикува работата му? А сещаш ли се кой му беше министър в служебния кабинет - един абсолютен некадърник, интригант и подлец. Така че, айде по-кротко с оценките.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парадоксално е, премиерът маха министърът на вътрешните работи заради "мърлявата", както той се изрази работа на полицията, а по закон тази работа се планира, организира, ръководи и контролира от главния секретар на МВР, който пък съответно заради тази мърлява работа се предлага за министър