"Разкалване"-то между Росен и Румяна. Афера няма, даже и любовна!

Желязков смята, че той е замерван с "клевети и невярни твърдения"
21 сеп 2018 12:30,
79
"Разкалване"-то между Росен и Румяна. Афера няма, даже и любовна!
Колаж: Dnes.bg

Новоизбраният министър на транспорта Росен Желязков обяви, че информациите за любовна афера между него и началника на политическия кабонет на премиера Румяна Бъчварова са опити за "разкалване".

Ден преди това самият Бойко Борисов обясни по повод слуховете за връзка между двамата: "С Росен Желязков дойдоха да се консултират с мен как да реагират. В България все повече се случва една фалшива новина да се подеме от медиите, да се ретранслира и това става модел на поведение  на политиците. Те не живеят заедно, имат си семейства, тя стана баба, гледа бебе, ако го прочетат семействата им, как ще се почувстват".

Още по темата

Днес Желязков обясни, че първата информация за афера между него и Румяна Бъчварова се появява, когато тя стана вътрешен министър: "Тогава жълти и кафяви издания написаха, че тя живее с подсъдим. Тогава тя беше центърът на уязвимост. Сега са опити за разкалване, за сензационност. Никой в публичната сфера не е застрахован от това да го замерят с клевети и невярни твърдения".

По повод изявленията на лидера на "Атака" Волен Сидеров отпреди два дни, че имало знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера, Желязков каза, че тя е началник на политическия кабинет на министър-председателя, и ако той не знае с какъв човек работи, кой друг да знае.

"С Румяна съм работил 4 години в първия мандат на кабинета - тя като началник на кабинета, аз - като главен секретар. Работихме много добре, което рядко се случва при тези две позиции в кабинетите - двамата да работят, без да си навлизат в териториите", настоя той пред bTV.

Новоизбраният министър коментира и как се е озовал на стола на Ивайло Московски.

"С едно телефонно обаждане. Който познава премиера, знае, че е много убедителен човек. След телефонно обаждане имахме и лична среща... До вчера бях председател на Комисията по регулиране на съобщенията (КРС) - независим орган с 5-годишен мандат. Казват, че това са комфортни позиции. Лесно избрах да напусна зоната на комфорт, когато аргументите, с които те убеждават, са силни", обясни Желязков.

По думите му транспортният сектор, който той поема е тежък, защото включва не само транспорт, но и информационни технологии, които преди години са били към други институции.

На въпрос колко разбира от транспорт, Росен Желязков отговори: "Разбирам от мениджмънт и от човешки ресурси. Ролята на министъра не е да е най-добрият специалист, а да мотивира и убеждава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
6
 
! Отговори
сериозна работа преди 5 години
Наместо да се похвали и разкаже как е потопил канелата в бурето, тоя бега от мъжката самопохвалност секаш е обут с шаери долни келото в дъговити цветове , единият от които е лахняно тиквен с кокосов загар
62
0
 
16
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
От толкова мениджъри и разбирачи по човешки ресурси не останаха човешки ресурси в Бг.
61
5
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До баба wc. А ти коя си? Какво се криеш под този смешен ник? Ами напиши си истинското име и после чети да видиш какво ще последва. Те писачите невзрачни личности не коментират.
60
3
 
8
 
! Отговори
дедо Либен преди 5 години
Я че Шматката още да охка ли ве, не е ли вече дръта ?
59
2
 
8
 
! Отговори
Не ми пука. преди 5 години
Кой с кого се ...!!! Разбрахте ли ме Господин Борисов!!!
58
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
премиеро каза,цитирам, "тя скоро стана баба няма време за почесване,сега дундурка бебе".
57
4
 
16
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 5 години
Млад козел, стара коза лющеше... народна песен!
56
4
 
13
 
! Отговори
БАБА WC преди 5 години
Всяка крушка си има опашка! Защо например не написаха разните там "цветни" медии, че АЗ СЪМ ЛЮБОВНИЦАТА на Росен Желязков или пък той ми е ЛЮБОВНИК, А???ТЕЗИ ОПРАВДАНИЯ (шменти-капели) ГИ РАЗКАЗВАЙТЕ НА СТАРАТА МИ ШАПКА!
55
4
 
14
 
! Отговори
Няма разлика преди 5 години
Дали е Росенчо, дали ще са Цецки, Гинки или Калинки, няма никаква разлика. Далавера да има.
54
2
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
2 милиарда ресурс в транспорта много убедителен довод по телефонасега ще видим как ще се управлява идват избори мислете с главите си
53
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ега си,аз пък си мислех че Тома Биков и роши перчема,тц,тц?
52
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберските тролчета нещо вече не насмогват - много им дислайкват коментарите ...
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росен Желязков е поредния ГЕРБерски крадец!
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до до 52.Не знам за какво говориш,***.Аз за разлика от теб нямам вождове.Нито хомо,нито хетеросексуални.
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,БЕЗОБРАЗНИЯ,вместо да висиш по форумите като цифка,ходи натърти Бъчварова и ти.Току виж те произвели и тебе от гербаджийски *** в някакъв големец.Виж човека как от печатар стана министър.
48
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО БЕЗОБРАЗНИ.Кое му е циничното бе,герберче увяхнало.Че казваме как някаква дърта калинка от обкръжението на ***,дето и за метачка не става,обича да смуче освен народна пара също и млади пишлета.И в замяна прави тъпкачите си,които са по некадърни и от нея,министри.И като говориш пак за БКП сигурно запръв път чуваш,че любимата ти калинка е дъщеря на последния главен редактор на вестник Отечествен фронт.Случайност,нали.Както при всички велможи от шайката ГЕРБ,во главе с баш шайкаджията.
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цинични са действията и поведението на двамата от снимката!
46
19
 
5
 
! Отговори
БЕЗОБРАЗНИ, преди 5 години
Цинични коментари.Авторите трябва да са фенове на БКП/БСП или Президентски кабинет.Толкова злоба, махленщина с отрицателна енергия.Не е дори простотия.
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ни интересува нас това
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъчварова и с любовник и без си е б.***.Няма да я забравя как се хвалеше, че като сме спрели Южен поток американците най-после разбрали колко сме им били верни.Преди 89-та комунистка и в червата и след 89-та пак.