От ГЕРБ отговориха на Нинова: Партията й не я слуша

Тома Биков обвини лидера на БСП в "безпардонно лъготене“
23 сеп 2018 12:40, Красимир Ангелов
73
От ГЕРБ отговориха на Нинова: Партията й не я слуша
Снимка: БТА

Темата за гласуването на евродепутатите ни по време на доклада за Унгария отново скара ГЕРБ и БСП.

"Нямаше нито един колега от ГЕРБ в ЕП да гласува в подкрепа на доклада, призоваващ за санкции срещу Унгария", посочи на извънредна пресконференция евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков в отговор на коментар на лидера на БСП Корнелия Нинова. Той посочи, че позицията на ГЕРБ е изключително последователна.

Още по темата
"Тази пресконференция е породена от "безпардонното лъготене на г-жа Нинова", коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Според него четиримата евродепутати на БСП са се държали по четири различни начина и изброи - европейският началник на Нинова Сергей Станишев гласувал "за" доклада, Момчил Неков бил "против", Петър Курумбашев бил в залата, но не гласувал, а Георги Пирински въобще не е бил в залата на ЕП.

Биков припомни, че на оперативно заседание правителството ни е взело решение за изработване на позиция, когато този въпрос бъде поставен в Съвета на ЕС. "Тази позиция да бъде в същата посока, в която са гласували и нашите евродепутати, включително така е гласувал и евродепутата на "Обединени патриоти", каза още той.

Партията на Корнелия Нинова не я слуша, категоричен бе Биков и добави: Вадим си извода, че г-жа Нинова изразява лична позиция, а не тази на БСП“, заяви той и допълни, че след като е минало гласуването в ЕП, лидерката на БСП е събрала ръководството на партията, които са взели решение да се против декларацията.

"Декларация, която е подкрепена от нейния европейски началник. Забележете – след като е минало гласуването, тя е заела позиция. Имаше един актуален политически лаф – исках да гласувам, но нямах желание. Това е позицията на БСП и на г-жа Нинова, чиято партия не я слуша. Партията има друга позиция, каква не можем да кажем, защото не може да разбере", заяви депутатът от ГЕРБ.

Евродепутатът Андрей Новаков добави, че докладът със санкциите срещу Унгария е бил иницииран и прокаран основно с подкрепата на крайната левица, анархисти, комунисти и зелени. Не виждам как човек, определящ се за десен, би го подкрепил, посочи той.

Когато ЕП е канил премиера на Унгария Виктор Орбан да обясни едно или друго, той винаги се е отзовавал, добави Новаков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова главата не я слуша и като последствие и партията.Особено след последното изявление ще ходим сред народа и ще правим срещи в спа центрове.Той народа нали само в спа стой.Ето защо не бих гласувал за БСП дори и хич да не искам Бойко защото това не са социалисти а едри капиталисти под прикритие те са дори по-десни от Бойко.Хвалят се с нещо което трябва да е срам че вкараха американски бази в България ми да бяхте вкарали и турски.И преди трола да се е изплюл да не искам никоя сегашна партия.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова седи на куфар вече!
58
0
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Помня: И други помнят. Докарването до фалит на Варненската корабостроителница, продажбата ба БГА Балкан, продажбата на Кремиковци за един долар, договорите за ТЕЦ Марица 1 и 3 (на които още им плащаме скъпия ток), и колко още.Съд, затвор и конфискация на имуществото - това заслужават Иван Костов, Евгений Бакърджиев и още знайни и незнайни "герои" на прехода от неговото време.
57
1
 
0
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
А Нинова главата слуша ли я?
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биков, и романът ГЕРБ ще свърши скоро, та мисли в каква боя ще се вапцаш за да оцелееш като шут! Хамелеоните трябва вече да се ориентират! Предай това и на Антончо!
55
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинов е възможно най долния крадлив бок луджак.
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охохо-хахахахаааааааа,присмял се щърбел(патологичните лъжци) на хърбел!
53
6
 
14
 
! Отговори
Хопа преди 5 години
Тома Биков сигурно си мисли, че някой го слуша. Катиеристи като него само ни губят времето.
52
7
 
11
 
! Отговори
Тошко Петков преди 5 години
ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОМЕНТАР. НЕ ЗНАМ НИНОВА КОГО КОНТРОЛИРА И КОГО НЕ, НО ДИЛЕМАТА Е ПРЕД БОКО, НЕГОВАТА НЕ Е ЛЕСНА. ЩЕ ВИДИМ ТОЙ ЗА КОГО Е И КАК ЩЕ СЕ НАГЛАСИ ??? МЕЖДУ ВПРОЧЕМ, КОЙ БРОИ СТАНИШЕВ ЗА ЖИВ....
51
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ НИ ЗАВРЯХА В ОГРОМЕН КОНВУЛС А НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЛЕД ТОВА БГ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД ОТЪРВАНЕ ОТ КОЙТО НЯМА ВЕЧЕ 30 Г. ЧЕРВЕНИТЕ ДРОГАРИ ЛИШИХА БЪЛГАРИЯ ОТ САМОСТОЯТЕЛНА ПАРИЧНА ПОЛИТИКА, А ОТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 2700ЛВ, ПО МАЛКО ОТ 1 ДОЛАР НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЛАСНЕМ, А КАТО КАПАК 2013 МАРШЕРУВАХА ЦЕЛА ЗИМА А ПОСЛЕ РИТНАХА ЕДНА ТАКОВА, ТА ПАК ОПАШКИ И ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ВСИЧКИ НИЕ И НАШИТЕ ВНУЦИ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА.
50
7
 
7
 
! Отговори
Помня преди 5 години
До Анонимен 50 Абе я спри с тези лъжи. Костов продаде губищи предприятия с милиони заеми , които тежаха на хазната. Освободи огромен паричен ресурс и икономикото тръгна с 6.5 % ръст на БВП.По негово време само Нова Зеландия имаше ръст на БВП от 8.0 процента.Заплатите и пенсиите растяха ежегодно с 10% .Виждаше се че на кормилото има човек който знае какво прави ,за разлика от глупа...вия Виденов.
49
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЯ БИКОВ Е ГОЛЯМО ГОВ НО. СЕГА ПЪК ПРОБЛЕМ МУ СТАНА, КОЙ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ОТ БСП КАК Е ГЛАСУВАЛ И ЗАМАЗВА ТЕМАТА С ЛЪЖИТЕ НА ПСИХОПАТА БОКО ОТ БАНКЯ., КОЙТО ЕДНО ГОВОРИ В БЪЛГАРИЯ И СЪВСЕМ ДРУГО ПРЕД НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ПО ВСЯКА ТЕМА. ПАЗИ СИ ДИРНИКА И СЕ ЧУДИ НАКЪДЕ ДА СЕ НАВЕДЕ, САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ, ЗА ДА СЕ СНИМА С ИЗВЕСТНИТЕ НА ДЕНЯ И ДА КРАДЕ.ПРОБЛЕМЪТ БИКОВ Е, ЧЕ КОРУПЦИЯТА И КРАЖБИТЕ НА БОКО И КОМПАНИЯ УБИВАТ БЪЛГАРИ, А НЕ ОРБАН. И ЛЪЖИТЕ НА ТИКВАТА ЗА СОБСТВЕНИЯ МУ ИНТЕРЕС
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха!Какво се случи при Костов, който беше посрещнат от Запада като манна небесна?Спряха моментално инфлацията /което ако не е изкуствено създадена не е възможно да се случи/, а самият костов запретна ръкави и започна да раздава не безценица държавни предприятия, които още работеха. Можеше при добро стопанисване тези предприятия да изкарат поне още 10 години и хората да имат поминък. Но той ги раздаде за по долар парчето, работниците бяха изхвърлени на улицата и останаха без работа.
47
6
 
13
 
! Отговори
международник преди 5 години
Естествено ,че сценарият е отвън слид разпада на ссср..Да си спомним Костоф и планът Ран-Ът.Д а станем васали на МВФ,да се заробим със заеми,да нямаме производство и образование и да купуваме чужди ***.За сведение сега дори зеленчуци внасяме от чужбина.Така е,като слушаме началниците 110% и не се борим за никакви отстъпки.
46
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов толкова вече е оплел конците че от тоя батак, във който ни е вкарал и сам Господ едва ли ще ни извади. Затова използва всички средства да де задържи. Сега използва Биков дето две изречения не може да каже. Отива неканен при Тръмп да се снима с него та дано да му даде едно рамо. И през 2013-та пак така фърча до Сащ да им обещае да спре Южен поток, та дано дадат едно рамо. Сега какво ще обещае? Докога?
45
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 45Каквооо?Ти не си у ред.Виденов, или по-скоро неговото правителство, бяха тези които направиха всичко възможно да се разпределят законно, чрез банкови заеми едни милиони долари на заслужили другари и второ да доведат страната до хиперинфлация, за да може същите тези заеми да се върнат. Лошото беше, че раздадените пари бяха от влогове на обикновенните хора, които после го отнесоха отново, защото като им върнаха левовете от фалиралите банки, те вече нямаха никаква стойност.
44
8
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 45 Алооо, само ти не си разбрал че Виденов беше *** , фалирал държавата. Преврат от вън , Майдан...И ти не си вярваш какво си написал. На нас все някой от вън ни е виновен.
43
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е удобно да се плюе по Виденов и да се размахват разни инфлации.Всъщност Виденов беше първия и засега последния български Премиер, който се опита да спре Западът и САЩ да се месят във вътрешните работи на България, да се съсипва армията и икономката. Затова заедно със световната банка и МВФ му спретнаха инфлацията и Майдана.В момента, в който Костов стана Премиер инфлацията веднага беше спряна.
42
9
 
15
 
! Отговори
акуд преди 5 години
е това не е нищо ново нито за нинова, бсп или комунизма. лъжеш мажеш и целта е само да и на власт
41
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е безпринципна партия.