Депутат: Подкрепата за Унгария е позиция на обществото ни

Елементарните разправии сваляли доверието в НС
Обновена: 24 сеп 2018 22:27 | 24 сеп 2018 21:32, Анисия Иванова
22

След като Европейският парламент одобри доклад, според който управлението на Виктор Орбан създава опасност за нарушаване на европейските ценности, българският Министерски съвет взе решение да изготви позиция срещу санкциите на правителството на Орбан, в подкрепа на Унгария. Това решение е взето по предложение на министри от квотата на "Обединените патриоти".

Изпълнителната власт ще се обяви против отнемането на гласа на страната като член на Европейския съюз. България ще заяви това свое мнение пред всички компетентни органи на Брюксел.

Още по темата

Народният представител от "Атака" проф. Светослав Станилов коментира в студиото на "Денят ON AIR", че подобна позиция и подкрепа за Унгария, изразява позицията на по-голямата част българското общество.

"Маневрите, които прави Борисов, те са обичайни за страна като България и особено за такъв министър-председател като Борисов. Един път казваш едно, друг път - друго, но се върви в една посока", добави проф. Станилов пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител коментира и новината от днес и статистическите данни за влошеното доверие на хората към правителство, парламент и партии.

Проф. Станилов е категоричен, че доверието и рейтинга на Народното събрание никога не бил висок, защото една от основните му функции е да обира недоволството на хората.

Според него една от причините за понижения рейтинг и одобрение е в това, че въпреки добрите икономически показатели, това трудно може да се почувства от хората.

"Другата част е елементарните разправии, първосигналните политически изпълнения и т.н., което е смешно", категоричен беше депутатът от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
80% преди 5 години
само д***били могат да избират такива да са на държавна ясла цял живот...
14
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 5 години
докога доносници на ДС-КГБ ще ни водят за носът???? айде къш в Сибир бе милиционер!!!
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЕПУТАТЪТ НЕ СЕ КАЗВА СВЕТОСЛАВ, А СТАНИСЛАВ.Правите интервю, а не сте си дали труд да научите името му.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано не знам защо ме занимават с Унгария ние нали всичко ни и е наред и сме ключов фактор ще решаваме ние какво да става в Унгария.Но това интервю е пълна пародия.Тоя как разбра и с какво право говори от името на цялото общество.Господин професор Бойко и ОП не са обществото това са две партии избрани с обща подкрепа от 32 процента с другите какво стана или те като не са фашаги вече не са от обществото.
11
3
 
8
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
И как е разбрал какво е настроение на народа? Ние сме против такива депутати. Веднага да напусне.
10
7
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Вън атакаджийските...капитуланти от парламента.Те отдавна са се...откъснали от нещастния и беден електорат,който ги крепеше...вътре.Жалки политически играчори,начело с инфантилния си лидер.
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите също трябва да изгоним НПО-тата на Сорос и да закрием НБУ (Нов Български Университет)...............университета на Сорос!!!
8
2
 
22
 
! Отговори
Видими рушвети преди 5 години
Спряха на Унгария еврофондовете, не защото се източват, а защото Орбан не е послушен пудел на Меркелица.В България еврофондовете се крадат на поразия, но ЕС-то не ни ги спира. Това е пряко доказателство за истинското предназначение на тези фондове - рушвет за правителството, за да е марионетка и страната ни да е поредната колония без собствена вътрешна и външна политика.
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗМИРАТЕ ДРУГАРЮ СТАНИЛОВ, ИЗМИРАТЕЕЕЕ... ВСИЧКО ДЪРТО И УРОДЛИВО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧЕРГА СИ ОТИВА БЕЗСЛАВНО.
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позицията на обществото - Атака 2.5%
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другаря Станилов е толкова лаком че би дал всичко за пари
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перхидролената Златка е нейната стара сестра вещица
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не патриот а ***
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЪРТ И СЛАБОУМЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой някога е имал доверие в НС ?