Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!

Премиерът ни чете "между редовете": Който купува руски газ, ще има проблем
Обновена: 25 сеп 2018 22:13 | 25 сеп 2018 22:07, Веселина Йорданова
255
Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!
Снимка: БТА, архив

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, който участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Още по темата
"Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ. Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", заяви Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

"На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участваме там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи", коментира българският премиер, цитиран от "Фокус".

"Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купуват на най-ниската цена", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слушай Бойко , знам че ми четешкоментарите защото в изказваниятаси почна да повтаряш мои мисли писани тук .Няма как да ги измислиш сам .На България не й трябва обвързванесъс сащ . Това ще е фаталнагрешка за твоята партия . Пак нямада можеш да си изкараш мандата .Поне чуй какво говорят от една седмицаЮнкер , Могерини , Меркел и т.н.ЕС е тръгнал към независимост от сащ .Няма ли кой да ти превежда ?
217
3
 
1
 
! Отговори
дебили преди 5 години
таварищката Лъжа Импексова и нейните друзя от БСП се скъсаха да се снимат с паметника на техния патрон Тодор Живков сега Бойко го изкараха най грешния за снимка с Американския Президент
216
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лакей !
215
2
 
7
 
! Отговори
Руди Хес преди 5 години
"Аз не виждам Макрон да тича, да се състезава с някого да се ръкува за снимка, не виждам и други европейски политици да го правят"То ти не виждаш, ама Батко е извадил дългия език в търсене на бабалюги по донълдския гас
214
2
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
FTSE: Полша влезе в групата на 25-те развити страни....Ето, че можело!
213
3
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
FTSE: Полша влезе в грипата на 25-те развити страни....Ето, че можело!
212
2
 
5
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
Е хайде гербаджийски пуми.яри кажете ми сега умен ли е вашият вожд и учител газда Борисов като каза Народна република България ,вместо република България .Даже и бай Тошо навремето казваше по умни приказки от него .Ама то си е истина *** премиер проста държава .
211
2
 
4
 
! Отговори
Путин преди 5 години
На кой непуслушник ще дърпам ушлетата са заради голямата устичка?
210
2
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
Упреквате Борисов че бил неграмотен ,ами то кой от неговата гербаджийска клика е грамотен .Я си спомнете сегашната председателка на народното събрание как обърка столицата на Виетнам с Пекин ,ами тази кльощавата бабя яга външната министърка коо бисри изръси та целият свят и се смееше на тъпотиите .да не говорим за калинките му коя от коя по неграмотни ама иначе крадливи .а овациите обира най тъ.пият президент дето сме имали Плевналиев .Да не забравя и бавноразвиващият се реотан Це
209
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не целял....хаххфйахайайайайаййайаййхаахайаахахаххххххахххайхахаххахахахахахахахххааххахайа!Той на Божи гроб не се посвени да се снима позьорчИто!!!!!!
208
1
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Уважаеми г-н Премиер, иска се работа, работа, работа. Спрете да коментирате, вършете си работата. Спрете министрите си, коалиционните си партньори да се карат, усмирете каките с острите езици в собствената си партия. Когато видим, че работите, атаките нищо няма да означават. А сега, като им отговаряте, нямате време да работите.И още нещо - като има оставка, не може г-жа Караянчева да казва, че лично тя няма да гласува за. И още - днес в Техническия В.С. отново беше с дънчици.
207
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не виждам Макрон да тича, да се състезава с някого да се ръкува за снимка, не виждам и други европейски политици да го правят
206
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШопоНяма вече Народна Република България, братле...............тая територия не е на народа, ами на олигархията и мафията!!!Затова й смениха името.............само Република България остана!!!
205
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искате руска зависимост, нали?Сега станахте двойно зависими...........хем от Русия, хем от Турция.............ще купувате руска газ с турска надценка..........Ердоган-султан ще определя транзитните такси!!!Толкова сте прости............ГЕРБ-ерите, айде сега, учете турски, слагайте шалварите и отивайте да се молите на султана да бъде по-милостив!!!
204
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко,а защо като режиш лентички викаш всички медии, всеки ден по всяка телевизия, винаги ТИ Бойко си на първа страница? Другите премиери преди теб, не ги виждах навсякъде по всяко време. Балкани обединяваш,бежанци уж ловиш,контрабанда и ало измамници дириш,като слънце грееш.Кажи,че НЕ щеш толкова медийно внимание, че ти е нужно малко уединение. Да си полееш магнолиите, да си разходиш кучето.И ние от народа да си починем малко. НЕ си фотогеничен,оплешивяваш и си дебел.Снимай се с някой дърт пръч
203
1
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Ха ха ха ха! Позьорът Борисов в оправдателен режим! То на видеото се вижда как пита преводачката:-Стана ли?-Мисля, че стана. - Му отговаря тя и показва снимката, която в последствие "случайно"се публикува из казионните медии, придружена от бомбастични заглавия, за да ознаменуват мига, в който Борисов ниско преклонен успя да се снима с Тръмп едва от втория опит, преди от от протокола повторно да го избутат встрани.
202
2
 
8
 
! Отговори
Бойко стайл преди 5 години
Хубава снимка стана в САЩ,особено тази която са написали за мен в статията. На фона се виждам АЗ, осветен от златната светлина на онова огромно кълбо дето свети в залата. По Нова Година се надявам да съм при кралица Елизабет Втора. Тя стара, стара, мъжът й е на 97 и скоро ще рита камбаната... Така че НЯМАМ ВРЕМЕ, трябва да сватосвам Дедо ЦАР СИМЕОН, че само се жалва,че му взехме дворецът във Врана.Той на 80,младее в сравнение с нея дето е на 100г. Така,че скоро ще ставам царски кум да се стягам
201
2
 
11
 
! Отговори
признавам, че ми е. преди 5 години
Бойко не знам дали само речникът ти на английски е малък като говориш за *** и хейтъри,или по-скоро се чувстваш малък като член представител на България в САЩ, или един друг член си признаваш,че ти е малък. Защото както си написал:,, признавам,че много съм малък" на мен ми звучи последното....
200
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** не става за пред хора,то се вижда от пръв поглед!
199
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да ви е яд нашия ще си прави снимки на световни форуми още много дълго! А следващия президент ще бъде той! Защото сме повече и го поддържаме!