Патриот зове: На насилието да не се отговаря с насилие!

Проблемът е в неумелата социална политика, смята Росен Живков
11 окт 2018 22:07, Анисия Иванова
11

До дни задържаният по подозрение в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров се очаква да бъде екстрадиран в България. Това става възможно, след като мъжът се е съгласил пред германските власти максимално бързо да бъде върнат у нас.

Междувременно в ромската махала в Русе се породи ново напрежение. Група мотористи нахлуха в района. Целта им е била да открият близки и роднини на обвинения за убийството на журналистката.

"На насилието не бива да се отговаря с насилие, тъй като това няма да разреши проблема, а само ще доведе до нови инциденти с трагичен край", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Обединени патриоти" Росен Живков.

Той бе категоричен, че обществото ни вече е разединено и все по-често ставаме свидетели на различни прояви на насилие и безнаказаност, за които трябва да бъдат взети незабавни мерки.

"Всичко това се поражда от неумелата социална политика. Дават се безвъзмездно средства на определени групи, които остават доволни до някаква степен, част от обществото обаче се маргинализира", отбеляза още народният представител.

Полицията в Германия задържа 21-годишния убиец на Виктория във вторник вечерта в дома на майка му, осем часа след постъпило искане от българските власти.

А в ромската махала в Русе негови роднини твърдят, че не бил извършил престъплението сам. Заради създалото се напрежение лелята и жената на задържания Северин още снощи са напуснали квартала и са заминали на друго място.

Местните хора се надяват това да успокои страстите и да могат вече да спят спокойно. Някои от експертите пък са на мнение, че полицията не е реагирала адекватно на ситуацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие оставете това колко е лицемерно това да го слушаш от човек от неонацистка партия която издига насилието в култ е все едно да слушал комунист да се приказва срещу национализацията на частната собственост.Избори идват тъпотиите на *** от патриотичния фонд лъснаха и е време да лъснем имиджа.Номера с вечната инвазия на бежанци руснаци и севернокорейци вече не върви и сега ще спасяваме България от етническото насилие абе целта е да рипа на изборите рейтинга а за убитата не ги вълнува.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А с меченца. Така е толерантно, по европейски. Докато ги взривяват, колят и застрелват. Но ние сме твърди, и трябва да се гътнем без да мигнем.
7
1
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
"Толерантно общество" е това, което толерира всички престъпления на терористи, травестити и комунисти! Селяйдинчо е млад социалист от онези, които искат да са равни на президентите - личи му по физиономията!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С чужда пита помен. На богатите им излиза по-евтино да имат армия от 0рки, а на нормалните хора да им вземат всички права.Какво стана с момичето дето беше убита като куче, защото се връщала от работа? Понеже беше студентка, а родителите и не имотни и всичко се забрави. Нали помните виетнамците как бяха изгонени? Идват кървави времена!
5
3
 
9
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Тези, на които сте патерица хранят и развъждат севериновци/селяйдиновци, защото са единствените им гласоподаватели. Развъждането на тази прослойка е за наша сметка с нашите пари.
4
1
 
6
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Бих написал нещо за тоя... Но ще ме изтрият.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да сме толерантно общество.
2
1
 
6
 
! Отговори
Сузанит Издиславов преди 5 години
Патриотче на хранилка , ако беше опозиция друго щеше да плещи гладника , най -големият смех е че много от мотористите може би са гласували за този или Пудела от Ямбол .. , дето да се радва че сандокана от Судан не докопа устатата му жена , да е свършила по зле и от Вики .... Пудела ще подкрепи ли малкият човек от СКАТ ТВ. Само да питам Д-е Злобюл президента Радев няма ли да се изкаже по случая обикновено той го отнася той води институционална война :-)
1
1
 
13
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Лош съвет "патриоте"- ти явно си атеист и не си чел Евангелието в което пише: "Око за око,зъб за зъб!"