Цветанов видя: Вотът на БСП – заяждане!

Левицата искала предсрочен вот и да попречи на развитието
56
Цветанов видя: Вотът на БСП – заяждане!
Снимка: ГЕРБ

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов отново скочи на БСП заради вотът на недоверие, който левицата внесе вчера за готвената реформа в здравеопазването.

Още по темата

Според него един вот на недоверие може да бъде успешен само ако този, който го внася има алтернатива.

"Когато обаче нямаш такава, значи, че просто се заяждаш", отсече той в Смолян, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

"За БСП е лесно да дават страшни оценки и прогнози за българското здравеопазване при положение, че не предлагат алтернатива и не носят отговорност. Преди да търсят противопоставяне в сектор здравеопазване, нека първо си спомнят какъв е техният принос за неговото развитие", подчерта Цветанов.

Той смята, че още от май миналата година БСП говори за предсрочни избори, социалистите дори са искали управляващите да се откажат от европредседателството, като инициираха вот на недоверие в неговото начало и край.

Според него това е ясен знак, че от левицата искат да отклонят страната от от правилната посока на развитие, към която правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента водят България.

Цветанов подчерта, че евроизборите догодина ще бъдат генерална репетиция за местния вот, като сподели, че за България ще е по-добре да има повече депутати в най-голямото европейско семейство – това на ЕНП.

Днес той посети наскоро открития Център за инвазивна кардиология в МБАЛ – Смолян и коментира, е преди 10 години болницата е била в лошо състояние. За последните 8 години обаче били инвестирани над 10 млн. лв.

Правителството отпусна целево 1 млн. лв. за изграждането на "инвазивна кардиология, каквато до момента нямаше в цялата област", обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му преди до болницата е нямало асфалтов път и достъпът на майки с деца е бил затруднен, докато днес лечебното заведение има изцяло обновен облик и може да привлича млади специалисти.

Цветан Цветанов сподели, че ГЕРБ има амбицията да покаже, че успешният модел на управление в Смолян, Девин, Доспат, Златоград може да бъде реализиран и в Рудозем, Неделино, Борино.

"Искаме да покажем на жителите на тези и други населени места, че имаме потенциала и капацитета да управляваме успешно", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Той отбеляза, че Смолянска област се превръща в атрактивна дестинация както за туризъм, така и за живот.

"Смолян имаше много високи задължения, но след като ние поехме управлението те бяха значително редуцирани и градът се преобрази", напомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е заяждане. Марешки да даде лекарства на Болен, че вече почна да туитва по телевизията. Здравната система явно куца.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие и БСП-то сте си едно айде престанете вече с това омръзнало ни театро ! Нов бардак с.......и така нататък ! Умните ще се сетят за какво става дума !
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те тия от гроб са натрупали толкова негативи,че ще им стигне за не знам колко поколения напред!Има да плащат наследниците им......
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво развитие говори г-н Цветанов. Днес си платих гражданската отговорност в Лев инс за кола 1000см3, 50 конски сили 230 лв. от 148 лв. Горе долу развитието е 100 лв. от джоба ми, ами новите данъци за колите, новите цени на почти всички хранителни и нехранителни стоки, горивата и пр. Наистина има развитие на данъци, и цени с подледващо обедняване. Мерси за това развитие.
47
6
 
0
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 41. Та тези процеси и проблеми от скоро ли са или още от началото на 90-те години.
46
10
 
1
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 32. Глуппак, цената на тока беше изкуствено свалена (минимално) при Олигошарски, само за да се харесат на хората, но после това логично води до повишаване. И Борисов не вдига цената на тока, има си обективни, вкл. международни фактори за това.
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко хора още ще умрат заради невъзможност за хемодиализа и трансплантация? Защо сме на първо място в Европа по смъртност? Защо обикновените и бедни хора *** като мухи? Защо държавните болници са търговски дружества? Що за абсурд? Населението намалява, а броят на частните болници расте! Некадърност и наглост вече 30г.! Докато изчезнем като народ.
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото, с което ще ни зарадват е да гледаме как ГЕРБ, Патриоти, ДПС, Марешки, за пореден път ще гласуват да загробят българския народ.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един се заяжда,друг-преяжда.Няма оправия!
42
0
 
14
 
! Отговори
аноним преди 5 години
***.Това да е проблема.Елате да видите как господина и всички от НС имат служебни жилища събранието плаща а там живеят или дават жилищата под наем за сумите 80 0лева. Как същи я този е на обиколка и го няма по целия седмици за среща с избиратели на което имат право в определен ден от месеца ама са на работа и взимат заплати без удръжки. Прилича на Мария Антоанета с тортата.Дано свърши като нея
41
1
 
15
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Цвъки, Цвъки, народът ще ви удари шута. Омръзнахте на всички. Повишихте всички цени, а сега отново искате пари от народа, които да налеете в трагичното и срутено здравеопазване.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво развитие говори този. Днес в Русе срещнах трима човека, които със семействата си скоро ще напуснат страната. Двете имат фирми, но бизнесът е тотално блокиран от ГЕРБ, особено за малките. Оня ден срещнах две семейства мои познати-пенсионери. Продават всичко и се изселват при дещата си в чужбина. Населението на Русе вече е около 80 000 души от над 100. Северна България умира. Дали няма да се намери някой да иска независимост от София и от Южна? Нещата , сравнени с там са несравними.
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ Е ВРЕДЕН НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ, ГЕРБ ВЕЧЕ Е ВРЕДЕН И ЗА МАФИЯТА.
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо гледа това перфектно здравеопазване, цъка с език и се чуди какво не й харесва на опозиция - чисто заяждане, няма друго обяснение.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ако асфалтират и пред гробищата, всичко ще е перфектно.
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се чудех какво му куца на здравеопазването, а то асфалтов път нямало. Сега са асфалтирали и проблеми в здравеопазването няма, а опозицията или не знае за асфалта или се заяжда. Иначе, разбирайки за новия асфалт, моментално щяха да оттеглят вота.
35
2
 
23
 
! Отговори
Бооожее.... преди 5 години
Тоа от физкултурник го направихте милионер,и кат ви гледам колко *** народ сте скоро и милиардер ще е...ще настигне шефа си..а вие се карайте на комунисти и демократи...все съм се чудил защо на българите им викат дебелоглавциоще от византийско време....сега вече не се чудя....
34
13
 
6
 
! Отговори
Шико преди 5 години
От кои пари са ви взели.Ами,всеки иска пари,но от къде,за да е доволен всеки.Всеки иска.Да е една дупка,да се запълни.Знаете,бедна държава сме.От земеделска държава да внасяме ябълки,чесън,дини,чушки.Съсипаха я тази държава.То не е от 10 години насам.Не ме разбирайте погрешно.Не съм сляпо привърженик на дадена партия.Ок,да дойде БСП на власт.Ако подобрят нещо сторено от ГЕРБ,мойте уважения.Но,ако не,какво става с нас.
33
2
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Сега това ли видя Цецо? "Заяждане", при всичките проблеми, които ги има в здравеопазването. Толкова е прозрачен, че на всеки въпрос може със 100% сигурност на се отгатне какво може да каже.
32
17
 
3
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
*** така си е.