Сидеров vs. Симеонов – разклатена патриотична стабилност

Клиповете по "Алфа" - чудовищна манипулация, заяви депутат
Обновена: 17 окт 2018 21:28 | 17 окт 2018 21:22, Петя Славова
19

 

Поредният конфликт между Волен Сидеров и Валери Симеонов разклати стабилността в малката коалиция. От НФСБ обявиха, че снемат доверието си от лидера на "Атака" и са категорични, че не искат той да оглавява парламентарната им група.
Още по темата

"НФСБ е декларирала, че ще бъде стабилна и ще се отнася отговорно към управлението на тази държава. Има да се изпълнява програма заедно с коалиционния ни партньор ГЕРБ. Като има недоразумения или действия на лица, които увреждат интересите на коалицията се постъпва по един начин - когато на една лодка има изгинала дъска, тя се сменя с нова" коментира в "Денят ON AIR" депутатът Йордан Апостолов.

По неговите думи Волен Сидеров иска да бъде водач на листата за изборите за Европейски парламент и това е причината за скандала. Той определи клиповете, излъчени по телевизия "Алфа", като чудовищна манипулация.

Относно обвинението на Волен Сидеров към Валери Симеонов, че работи за разкол на църквите в Украйна и Македония, депутатът Йордан Апостолов заяви, че не трябва да се бъркат в работата на църквата.

Според него Волен Сидеров изпълнява послания на чужди патриарси и е проводник на интереси чрез свои ментори като генерал Решетников.

Той обясни, че те не гонят "Атака" от коалицията, но поведението на лидерът им би довело до това - сами да напуснат.

"Има как тази формация да бъде заместена в рамките на коалицията ни с ГЕРБ, за да могат да се движат нещата в тази страна напред", заяви Апостолов пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
ДжуджанкаG преди 5 години
Волен нали се среща с Барека, сега и двамата ще се готвят за следващите избори за евродепутати. Станишко се укроти откакто го изпратиха в Брюксел. Сидеров и той ще кротне.
14
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 5 години
Понеже Столетницата герберите ДПС са пълни безсребърници и не са там за пари?
13
1
 
1
 
! Отговори
АТАКА преди 5 години
Защо правителството дава 15 милиона евро на НПОта по измислени и вредни за България уж европрограми ? Чрез които тези НПОта идвършват подривна дейност срещу държавата. За учители, доктори и пенсионери пари няма.
12
6
 
7
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е ***лизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
11
1
 
6
 
! Отговори
ezip преди 5 години
Не коментирате пенсионерския протест, значи Сидеров си свърши работата...
10
13
 
5
 
! Отговори
Янка преди 5 години
Единствената истинска политическа партия е Национален Фронт за Спасение на България.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките са за затвора барабар с главатаря на бандата Боко Тиквата!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега играят играта "Стани богат евродепутат". Сидера пуска въпросите по Алфа, пита този, оня. Отсреща също питат, отговарят. За каквото и да ти говорят, става въпрос за пари.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква "патриотична стабилност", тези кокала ги обединяваше, като имаше за всички. Сега кокала ги разедини, щото няма как да е за всички. Борбата е кой да води листата за евроизборите, защото това е шанса който е начело на листата да остане на яслата с лапачката - другите след следващите парламентарни избори в България най-вероятно няма да влязат в парламента, което значи и край на управленческата далавера. Ръгането с лакти си има чисто материален смисъл.
6
1
 
25
 
! Отговори
месара преди 5 години
Тези усетиха, че изтичат в канала и взеха да се дрънкат, все едно на някой му пука за безполезните им ***
5
7
 
10
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Нашата "турска" партия ДПС трябва да направи нещо. Да помогнат на Волен Ага. Да сложат някоя турска баба на границата и Волен да ги избута малко. Ако не открият турска баба да турят някаква забрадена дагестанка или чеченка. Другаря Путин ще съдейства. Чуколов пък да "хакне" тв Алфа. Да се вее полумесеца, тъпани и зурни да се чуват в ефира. ..може и да прескочат бариерата при евентуални предсрочни избори.
4
3
 
12
 
! Отговори
? преди 5 години
А какво ги интересува всичко това нормалните хора?
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога тези *** ще ни заливат с цирковете си?! За всички е ясно, че да там за пари!
2
3
 
16
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Май ще отсвирят Волен Ага от софрата. Ама и той е прав за себе си. Винкела е вицепремиер, русенския войвода от МВРО военен министър а бати Волен от Ямбол е последната дyпка на кaвaлa. Има си детенце все пак човека. Поне да стане евро депутатин, че да си осигури прилични доходи. Той ще се присламчи към БСП и ДПС при предсрочни избори но проблема е в това, че самостоятелно трудно ще мине бариерата партийната му. Останалите "патриоти" ги чака същата участ.Това е трагедия по тъжна и от турски сериал
1
1
 
22
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Парите са над всички мафиоти ,и за това ще изкарат целият си мандат !! Изпитвам огромно отвращение към всички политици !!