Депутат от БСП: Скъсан е диалогът между ръководство и членове!

Но в Левицата не може да се стигне до еднолично управление, смята той
19 окт 2018 11:45, Анисия Иванова
19

Лидерът на БСП и ръководството на партията отговориха с остро писмо на нападките на върешната опозиция в левицата за вестник "Дума". 50 партийни членове и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника изпратиха писмо до ръководството на БСП миналата седмица. В него те настояват Изпълнителното бюро на левицата да отмени решението, с което беше назначен новият главен редактор на партийния вестник Йордан Мичев.

Какво разединява опозицията точно преди третия вот на недоверие, коментира депутатът Красимир Янков в "България сутрин".

"БСП функционира със своите колективни решения. Редови член на колективния орган може да направи предложение и то да бъде подкрепено", заяви Янков пред Bulgaria ON AIR.

По негови думи има напрежение във вестник "Дума". Според него обаче няма опозиционери в партията.

"Това че се стигна до позиция, подкрепена от над 50 души, говори за изчерпан друг възможен вариант за диалог. Писмото, което Корнелия Нинова и Изпълнителното бюро публикуваха във вестник "Дума", буди недоумение. Скъсан е диалогът от страната на ръководството на БСП и членовете на широкия орган, ръководен от БСП", категоричен беше депутатът.

Той обаче е катеторичен, че в БСП не може да има и няма да се стигне до еднолично управление. При нас всичко се взема с мнозинство и това е силата на партията, допълни той.
 
Янков коментира и случая с убитата журналистка в Русе Виктория Маринова.

"На ход са органите, които трябва да си свършат работата. Недопустимо е да се иска чужди служби да се намесват в разследването на едно такова убийство, което е факт, че трябва бъде подхранвано недоверието към институциите", заяви Янков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
0
 
! Отговори
ДАНКАТА преди 5 години
До Анонимен: СИНИ РАЗБОЙНИЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА ДЪРЖАВАТА ! НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ КАТО ОТ СЕДЕСАРИ СТАНАХТЕ ГЕРБЕРИ ! ОТИВАТЕ ПАК НА СМЕТИЩЕТО-ЗАЕДНО С ГЛАВОЧА ОТ ГЕРБ !
16
2
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
До Анонимен: КОСТОВ,ДА НЕ ПРИВАТИЗИРА СЛУЧАЙНО СДС ? ТОЙ ПРИВАТИЗИРА И ЛИКВИДИРА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И Я ВЪРНА ВЪВ ВРЕМЕТО НА ФАШИЗМА!
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скъсан е диалога в Левицата. Язък Лъжицата остана без дръжка. Сега с какво ще захлебват другарите?
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е съвместимо с комунистиеския морал!
13
2
 
13
 
! Отговори
V преди 5 години
Тез са много зле .Света е фасаден.А в политиката трябва и нещо да предлагаш ама на народа ;) Думи като ,,експерти,, не е добре да се споменават.Даваш заявка за службогонска партия ,а не народна. Гледах им дупитатите, Дебели и дърти номенклатурчици.После даваха Брюкселския парламент .Ципрас си говори с Макарона и други такива не дебели и не дърти номенклатурчици.Да не говорим за ,,лидера,, емблемата ,партийния дом .Кой ще повери родината на такива хора и то без няъкви идеи
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнелия върви по стъпките на Костов, да приватизира партията майка, хахаха
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ще си страда от популизма и ще се влачи като со-пол то тротоарите, ама още малко време. Даже в нейната партия вече не я искат а какво остава за останалите.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко речи?
9
10
 
6
 
! Отговори
пари в плик преди 5 години
Този е получил плик от Цецо. Хубаво им беше на герберите при алкохолика Миков.
8
8
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До *** лицемерка: Колко пъти ще пуб'ликуваш тая п'ростотия с копи/пейст? Струва ли си жълтите стотинки, които получаваш.А по темата: Да, има 50 човека опозиция в БСП - хората на Георги Гергов. Наскоро той получи 43 милиона лева държавни пари от Бойко за една дупка в центъра на Варна, а всъщност за да мъти водата в БСП. Бойко му плати за да работи за коалиция ГЕРБ-БСП (та да крадат заедно) но няма да го бъде.
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джанъм, уж ходиха при хората....??То излезе, че са си правили лаф муабет!Липса на доверие у Корнела!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви е нужен враг, ако сами не си го създадете! А някои трябва да разберат, че депутат не е професия! Как да гласувам за хората, които направиха грешките и не позволяват на други да ги поправят?
5
13
 
21
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
4
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много от тия 50 човека, които са се подписали, не можаха да влязат в Парламента, както бяха свикнали преди това. Ами разбирам, ги, че се чувстват зле - да си там 4-5 мандата и изведнъж да ти кажат, че не те искат. Не всеки може да губи достойно.БСП се беше превърнала в някаква феодална структура и така си караха и си мислеха, че и децата им ще ги наследят в НС.
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия 12 журналисти се плашат, че ще останат без работа ли? Или си пишеха каквото им скимне и никой не можеше да им каже и копче? Колкото до редовите членове - те нямат нищо общо с тези, за които хората не гласуваха на предните избори. Голям рев, че ще останат без постове, както бяха свикнали. Те си мислеха, че БСП им е бащиния и ще векуват в Парламента. И сега рев та рев.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Думата Член звучи мноого интересно . Това към другаря Станишев ли е отправено ?
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червени фашисти