Негодна за Мюнхен кола – не е годна за Монтана!

Нено Димов с инициатива за еднакви стандарти за автомобилите
20 окт 2018 20:43,
64

"Аз започнах инициатива за това да има еднакви стандарти за автомобилите по отношение на замърсяването", заяви министърът на околната среда и водите Нено Димов в разговор с Милена Милотинова в предаването "Брюксел 1" по повод постепенното въвеждане на ограничения за дизелите в някои градове в Западна Европа.
Още по темата

"Тази моя инициатива беше подкрепена от Полша и Словакия, а на среща на екоминистрите още 6 страни се присъединиха. Така една много сериозна коалиция от 9 страни възложихме на ЕК да намери разрешение на наднационално ниво, за да бъде избегнат поредният двоен стандарт," обясни Нено Димов пред Bulgaria ON AIR.

Най-вероятно чак през 2020 година, имайки предвид предстоящите евроизбори през 2019 г., ЕК ще започне разглеждането на искането ни напливът на стари автомобили към Източна Европа да бъде ограничен, обясни за предаването "Брюксел 1" министърът.

За новия данък върху старите коли, за това отразява ли се на работата на кабинета поредният конфликт между Атака и НФСБ, и други актуални теми, гледайте целия разговор във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
До 59 преди 5 години
Ти да не си случайно някой от главните акционери на немските кочини та толкоз се палиш? Разбирач
54
0
 
0
 
! Отговори
еднакъв стандарт преди 5 години
До До тариката с ваучерНякой да не е длъжен да ти плаща цялата сума бе ***? Държавата да не ти е благотворително дружество?Държавата помага и много ясно че за автомобил родно производство за да влее тези пари обратно в икономиката.А в Монтана и 5 лв. не дават та ако щеш не корейска ами тата да си купиш
53
0
 
0
 
! Отговори
Боли ги немците... преди 5 години
...ама късно е либе за китка. Корейците навлязоха яко(кия,хюндай). Сега са наред китайците. Затуй ги боли немците. Да влизат по-скоро китайците и тогаз ще ги питам меркеловците. Помнете ми думите ,китайците стъпят ли яко в Европа ,заводите им ще са в България и тогава ще се качим на нови коли
52
2
 
0
 
! Отговори
До тариката с ваучер преди 5 години
Балъко,ваучер от 10000? дават ,но трябва да купиш немски котор,който струва минимум 35÷45 хил ?. Ако беше малко по-умен щеше да стигнеш до извода ,че за тези пари ще купиш 2 корейски коли със не-по-лоши показатели от немската ***
51
0
 
1
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Аман от специалисти особено"западняци" . До оня ден не виждали 10 хил лв накуп,ся дошли да ни обясняват,че не можем да работим. Драги тарикати,това всичкото под формата на "акъл" е пропагандата на запада с/у централна и източна Европа с цел да работят на ниски ставки ,а не с немска минимална часова ставка. Немските компании със заводи в Унгария , Словакия и Полша да не би да са с 5х по-малка производителност от същите заводи в Алемания,та централноевропейците да взимат 5х по-малко от онезназапад
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имен един стар сарак. И аз искам нова, ама няма пари. И ако това влезе, ще махна дарака.И каква ще стане тя.Ми моята бричка храни: застрахователи, данъчно кмета, общинските, онезе дето се правят че ринат сняг (тях също към кмета ги числя) и всяка *** завряно в някое министерство.Е то по ефективно ще е да престана да ги храня и да карам нова кола, вместо хем да ги храня хем да ходя пеша.
49
2
 
0
 
! Отговори
50 е прав преди 5 години
Научете се да бачкате а не от първия ден да питате как да взимате помощи. И парите не отиват за бежанци ама някои при турците и поляците няма как да го разберат. Който го интересува мога да му го обясня подробно но мисля че тук няма да изнасям лекции на никой и то без пари
48
0
 
0
 
! Отговори
Бай онзи до35 преди 5 години
Какъв Ваучер за 10 000 евро сънуваш. Да си купиш кола за 30 000 която не би струвала повече от 10 00ч
47
0
 
3
 
! Отговори
До Алоу преди 5 години
Вий пък в Германия сте се преработили. Айде сякаш не ви знаем и вие що за стока сте. Отишъл 1 хайванин в Дойчланд и станал работник в цех и взима 2 иляди ойро,АМА бруто от който 550 -650 моментално отиват за братята бежанци под формата на удръжки. Интересното е ,че кат си дойдат и пропускат "случайно" че цифрата е бруто. Тръгнал акъл да дава
46
7
 
1
 
! Отговори
Алоу преди 5 години
До Мнениестандартите са според рабоатата, като се научите да работите в БГ тогава ще получавате немски заплати
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива стимули,с цел закупуване на по-нов автомобил и в Уганда няма.Всички искаме да караме по-нови или чисто нови коли,колко човека от коментиращите тук можем да си го позволим.Не е ли правилно да пуснат безлихвени заеми,да отпаднат данъците и още куп други при закупуване на нова кола.
44
4
 
8
 
! Отговори
До 39 преди 5 години
Дачията си е много хубава кола. Имам Лоджи 2014 1.5 дци 107 коня вече е на 330 х км. Два пъти ремък и ролка и веднъж водна помпа,което го изисква производителя. И масло на 20 х км. Ко ми препоръчваш ти? 3"цилиндров немски котор ли?
43
2
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
До онези, дето викаха "Мачкай Бойко": Усетихте ли сега кого мачка Бойко? Ама толкова ви е акълът, че се съмнявам.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не линчуваме тия отпадъци все така в очите ще ни се подиграват!
41
1
 
20
 
! Отговори
Тъмно зелен преди 5 години
Нено, вземи да въведеш изискването всички земеделци получаващи субсидии да карат бензинови или електрически коли, а не да карат дизели с нафтата за селскостопанската техника. Може и да знаеш, че тази нафта се продава без био добавка и цената е по ниска от нафтата на бензиностанциите. Може да се забелязал, че 99% от земеделците карат джипове само дизели, защо ли?П.П. Нека да те видим държи ли ти да се изправиш срещу лобито на земеделците.?
40
0
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Ненчо, аз имам едно предложение - ЗА ЕДНАКВИ СТАНДАРТИ И ПРИ ЗАПЛАЩАНЕТО... Ко ша каиш?
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-лошо е когато по различни теми се изказват предубедени и овластени лаици като министърчето в случая по отношение на автомобилите и двигателите им. Приказват си общи приказки както им е удобно ,а водещия "разбиращо" кима с глава.
38
1
 
36
 
! Отговори
хипотетично преди 5 години
И аз имам едно предложение специално за София. Да спрем всички през зимата да си караме колите за десетина дни и да видим какво ще е замърсяването и дали градския транспорт ще поеме толкова много хора. Страхувам се , че резултата е ясен за всички още от сега, но нали трябва разни министри и тем подобни да отчитат дейност затваряйки си очите за фактите.
37
0
 
41
 
! Отговори
Омерзен преди 5 години
А защо не направиш, г-н министър, по-ниска средна заплата от германската, да не може да се получава в България? Тогава ще си си свършил работата като член на правителството!
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, не остана двоен стандарт, с който да не сте се разправили.