Борисов в ОАЕ: Партньорство в сигурността и борбата с терора

Премиерът разговаря с шейх Сайф бин Зайед Ал Нахаян
Обновена: 21 окт 2018 17:01 | 21 окт 2018 15:47,
83
 Борисов в ОАЕ: Партньорство в сигурността и борбата с терора
Снимка: МС

Премиерът Борисов разговаря в Абу Даби със заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи на ОАЕ шейх Сайф бин Зайед Ал Нахаян, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Още по темата

"В интерес на България и на Обединените арабски емирства е двете страни да изградят ефективно партньорство в стратегически важни области, сред които сигурността и борбата с тероризма", е заявил министър-председателят Бойко Борисов по време на разговора.

Премиерът Борисов изразил удовлетворение от наличието на взаимна политическа воля за активизиране на двустранното сътрудничество. Той изтъкнал значението на обмена на информация и опит в борбата срещу престъпността и контрабандата.

Според българския министър-председател би било добре да се развие сътрудничеството между службите на двете страни.

Министър-председателят определил като положително постигнатото взаимно признаване на свидетелства за управление на МПС. Влизането в сила през юли на Меморандума, който урежда този въпрос, е бил дългоочаквано събитие за съгражданите ни в ОАЕ, казал Борисов.

С него отпадна необходимостта те повторно да посещават шофьорски курсове и да полагат изпити във федералната монархия, уточнил премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некадърници; изгубихте руския и европейски пазар, че и северноафриканския! Сега ще ни предлагате на най- фашисткия арабски пазар, най- скапаната държава. За "услугата" колко ултрамюфтии се съгласихте да пуснете в България??? Продажниции!
69
18
 
8
 
! Отговори
Браво ГЕРБ!!! преди 5 години
Браво ген.Борисов! Не напразно народът гласува за ГЕРБ. Направихте пробив в целия свят и се заговори за България с уважение! При комунистите, винаги изпадаме в девета глуха и започват да ни гледат с пренебрежение. Чудесни сте! Очакваме още добри новини и от Египет.
68
8
 
1
 
! Отговори
Маската на Зоро преди 5 години
Борисов е изпратен там с друга мисия, най-вероятно във връзка със скандала с убийството на журналиста. ! Другото е просто параван.
67
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво,***,защо продадохте с оня малоумния България заедно с населението и я лиши с документ от суверинитет,както и нейните граждани лиши от суверинитет и защита?Махай се,осссссссссставкааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://bultimes/tova-e-dogovorat-za-zaem-ot-8-miliarda-evro-s-tozi-dogovor-direktno-se-vkarva-borisov-goranov-i-tseliya-gerb-v-zatvora/
66
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво,***,защо продохте с малоумния България заедно с населението и я лиши с документ от суверинитет,както и нейните граждани лиши от суверинитет?Махай се,оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престъпниците извършили държавна измяна заедно с тивата в затвора!Оставкааааааааааааааааа!
64
6
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРОУБИЕЦ,махайСЕ преди 5 години
Това е договор за заем от 8 милиарда евро, с този договор директно се вкарва Бойко Методиев Борисов, Владислав Горанов, Цецка Цачева и целия ГЕРБ в затвора.Става дума за това, че България се отказва от имунитет, /суверенитет/ или иначе казано гарант по договора е цялото имущество на държавата. Изключение са посолствата, които не са българска територия, собствеността на финансовото министерство и имуществото на министерството на отбраната.
63
6
 
6
 
! Отговори
Боклуууууууук! преди 5 години
***.раааааааааааааааааа.сссссссссссссссссссссс!за заем от 8 милиарда евро, с този договор директно се вкарва Бойко Методиев Борисов, Владислав Горанов, Цецка Цачева и целия ГЕРБ в затвора. Става дума за това, че България се отказва от имунитет, /суверенитет/ или иначе казано гарант по договора е цялото имущество на държавата. Изключение са посолствата, които не са българска територия, собствеността на финансовото министерство и имуществото на министерството на отбраната.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При арабките мустка им е по-голям от моя. Което е не е толкова зле, защото някой европейски го вадят по-дълъг от моя... И не, не говоря за мустка.
61
0
 
0
 
! Отговори
До 60 преди 5 години
Става дума за кадърност,не за коли и брачни партньори!
60
0
 
4
 
! Отговори
степан преди 5 години
Да се уточни за *** теро ли става дума и африканци ли ще му помагат
59
3
 
12
 
! Отговори
wild horse преди 5 години
Държавата му се тресе от протести,той се прави на голям политик от международен мащаб. Инвестиции от 200 млн. по нашите мащаби стигат за 2 км. асфалтов път
58
11
 
5
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??
57
1
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
..predstavete si tandem Borisov -premier I Cetska -president !??!...Toi Borisov vse takiva si gi izbira ...kato Plevnaliev ..Cetska ...a sega Radev mu obrazuva nervi s intelekta si !!! Ia neka se opita na Radev da mu zabie chamber ...I shte se seti kon bob iade li !??!...Tazi ministarka s ochilata ..si e absoliuten balon..ma to koi ne e v kabineta mu !??!
56
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...predstaviate li si ...tezi deto sponsorirat I vaorajavat "| Isliamska Darjava " ...tezi deto im kupuvat chisto nivi toioti ...tezi deto im prodavaha nashe proizvodstvo orajie ...sega se pregrashtame s tiah I shte im otvariame posolstvo unas ?!?!?? UmA MI NE GO POBIRA !!!!!!
55
1
 
10
 
! Отговори
КОМЕНТАР преди 5 години
ЕНИЧЕР БЯГАЙ БАГАЙ БАГАЙ
54
1
 
19
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Нинова е по кадърна от Борисв. Точка.
53
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...tochno s tezi "demokrati " I "zashtitnitsi na choveskite prava " triabva da zavarjem priatelstvo !!! Otvrat !
52
0
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...S. Arabia sa razvadnik I sponsor na radikalen isliam ! Te go I sponsorirat ! Ubedena sam ,che Boiko se motae tam po narejdane ot Koziak ! Sauditite sa parvi priateli s Amerika ! V sluchaia Borisov e " poleznia I_ dI_oT !!!
51
0
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До Ludoto Lenche....problema obache niama da se prikliuchi samo s edna djamia.....S.Arabia sponsorirat izgrajdaneto im navded iz Evropa ...Samo si predtavete ..kogato poslannika im zapochne da shtaka navred iz Balgaria ...kato turskia !?!!....Abe Borisov predi da se razkara ..shte napravi absoliutno vsichki vazmojni porazii za Balgaria ! Tova se e fakt !!!