Сидеров атакува, иска незабавен КС за оставката на Симеонов

Ще направим конферентна връзка с премиера, настоява атакистът
Обновена: 22 окт 2018 14:14 | 22 окт 2018 14:12, Анисия Иванова
56
Сидеров атакува, иска незабавен КС за оставката на Симеонов
Снимка: БТА

"Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня – 22 октомври 18 г., на който да бъде разгледан въпросът с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер", съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров с писмо до медиите.

Още по темата

"В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в Коалиционния съвет, макар и от разстояние", пише още в съобщението на Сидеров.

В момента премиерът Бойко Борисов е на посещение в Дубай.

Оставката на Симеонов бе поискана от майки на деца с увреждания заради думите му, че са "кресливи", а децата им - "уж болни". Преди час вицепремиерът каза, че когато Политическият съвет реши и поиска оставката му, ще я подаде по политически причини.

Евродепутатът Николай Бареков пък даде рамо на Волен Сидеров за поисканата оставката на Валери Симеонов на незабавен коалиционен съвет.

В личния си профил във Facebook той написа: "Разговаряхме току-що. Съобщих на Волен Сидеров, че има пълната ми подкрепа незабавно да свика коалиционния съвет и да поиска оставката на Валери Симеонов като вицепремиер. Тази оставка трябва да бъде гласувана още в сряда в Народното събрание. Доколкото разбирам Цветанов брани Симеонов като Матросов на амбразурата. А Каракачанов се ослушва като гърмян заек. Сигурен съм, че оставката е въпрос на часове."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
ss преди 5 години
за 45 годин беше унищожена България с помощта на руснаците, да ги убие господ!
41
5
 
0
 
! Отговори
VANGEN преди 5 години
Подобни на тоя,са в състояние да се преобърнат и хиляди пъти,само и само да са във властта,което е характерно въобще за българите,които търсят от 30 години кому да станат васали и намират,но това че е разрушително за държавата им,хич не ги е енята те близо 7 века са нямали такава и са забравили явно като какво нещо е това,но жалкото е ,че в продължение на 40 години,с помощта на руснаците се развиха на над средното световно ниво и то във всички области,а те сега неистово отричат тези успехи.
40
4
 
1
 
! Отговори
ss преди 5 години
a президента е по-голяма гнус и от тиквун!
39
1
 
1
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До друг:Не му стиска !
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чесно ! Природата създала ли е по отвратително създание от тоя на снимката ?
37
1
 
2
 
! Отговори
друг преди 5 години
абе Сидеров има начинподкрепяте вота на недоверие,или организирате протестиправителството-падаСименонов няма да види повече парламент, камо ли да е вице-рентиер.Да ама и..ти ще си турист само около тази сградано бъди мъж беа да видим стиска ли тиза тази ти постъпка ако направишще те изберем в европарламента
36
3
 
4
 
! Отговори
атакавбатака преди 5 години
Тоя е типичен българин!За да стане на неговото е готов да унищожи даже и държавата!
35
2
 
1
 
! Отговори
- преди 5 години
Не за КС за президентски преврат сме готови. Правителство на Националното спасение под прякото ръководство на Президента. Бламиране на Народното събрание и пряка Президентскадиктатура до влизането на държавата и нацията в нормален режим. Затвор и съдза всички довели до това положение държавата. Конфискация и национализация на откраднати предприятия активи и бизнес. Няма друга оправия. Обречена е на изчезване държавата по този измислен демократично-бандитски -мафиотски модел. Тепърва ще лъсват вс
34
1
 
7
 
! Отговори
За КС преди 5 години
Направо си е за КС, ама за националната сигурност. Докато се дракат, спорят, оправдават, кой управлява държавата?! От година и половина виждам едно - този вицепремиер се мисли в Ганковото кафене, от всичко разбира, по всичко философства, действа, само за нещата, за които отговаря, нищо не похваща. И това ми било управление!
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Барека пък къде се вре -и кой му е искал подкрепа в коалиционния съвет ...? Тоя да не се надява ,че него ще сложат за вицепремиер? Ай някой да каже за 4 г. това същество в битността му на евродепутат -какво е свършил ,по каква тема се е изказал ???? Понеже им следя малко много работата -от Барека -освен приказките ,че си " импрувнал" английския и едно появяване в тв. предаване в ,което обиди по просташки начин водащата /с баджаците/ ...за друго не се сещам . И сега иска пак да намери балами !
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Точно тоя ли.... "Ми говорете вие тогава за недопустимо поведение, за позорно поведение, защото "политическата отговорност" се оказа чиста и натурална безотговорност, която физически унищожава българския народ!Слепи ли сме, или джобният интерес ни замазва очите и сърцата?
31
2
 
9
 
! Отговори
Макс преди 5 години
Колко лицемерни са всички политици !!! Този когато направи скандал в самолета се оправдаваше , а сега иска оставката на другия "патрЕот" . Истината е само една - на нито един политик не му дреме за НИЩО изключение са СОБСТВЕНИТЕ МУ ИНТЕРЕСИ ! Никога не се вярва на думи на политик ( който и да е той или тя ) гледа се какво прави и непрекъснато му се търси отговорност.
30
4
 
24
 
! Отговори
Оня преди 5 години
Точно тоя ли ни говори за недопустимо поведение?
29
4
 
8
 
! Отговори
до 32 преди 5 години
... като в доброто старо време при комунистическите ти диктаторчета ...идва черното камонче в полунош и те отнася в концлагера или гробищата Народната власт , петилетките и цъфтежа
28
5
 
16
 
! Отговори
перхидролоен пудел преди 5 години
един от най-големите ** в политиката!
27
19
 
11
 
! Отговори
АТАКА преди 5 години
Браво Сидеров. Само АТАКА. Разбивай тая кошара
26
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно Болен-чо получи най-после шифрограмата от посолството на сибирската империйка .И се размуча подобаващо .
25
1
 
1
 
! Отговори
Sandja преди 5 години
Armeiski bg teater...glavnokomandvastiat im dade zapoved za mirno malchanie...a te kvichat do nebeto...basi bg izstrebitelite...
24
8
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Волен има пионерско поръчение от Кремъл. Трябва на всяка цена да стане Евродупетат на Путин. След като В.Симеонов му плю в сурата, виж ся какво става :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ЦИРК - СИДЕРОВ - Спиране на телевизията, яхване на майките, комбина с Барека, утре нова простотия.
23
1
 
12
 
! Отговори
КЛОЗЕТ преди 5 години
КЛОЗЕТ