Каракачанов: Ако ще работим – да работим. Аз няма да съм съдия!

Вицепремиерът не смята, че правителството трябва да пада
23 окт 2018 15:00,
135
Каракачанов: Ако ще работим – да работим. Аз няма да съм съдия!
Снимка: БТА

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира, че според него правителството не трябва да пада.

Още по темата

Той уточни, че днес следобед има коалиционен съвет с колегите си от Обединените патриоти, на който задълбочено и конструктивно ще обсъдят въпроса с евентуалната оставка на Валери Симеонов.

"Всички ме сочат мен и казват от Каракачанов зависи. Понеже днес говорим за 125 г. ВМРО, в историята ВМРО е имало два пъти шанс да сваля правителство. Единият път е 1923 г., тогава го свалихме. Сега е друга ситуацията", коментира Каракачанов цитиран от БТА.

Той настоя, че "Обединени патриоти" трябва да работят по поетите от тях ангажименти и добави, че не е влязъл в политиката, за да бъде съдия.

"Една година и половина се правих на "синя каска", опитвам се да балансирам между някакви настроения. Оттук нататък губим много време. И вместо да се занимаваме с нещата, които са заложени в програмата на Обединени патриоти - по темата с нелегалната емиграция, битовата и циганската престъпност, демографската криза, година и половина се занимавам с глупости. Честно казано, стига толкова. Ако ще работим, да работим. Ако някой иска да се кара, да се кара. Аз не съм влязъл в политиката да бъда съдия, влязъл съм в политиката да върша някаква работа. Който иска да има здрав разум и да преценява, че общото, националното е по-важно от личното его, да си направи своите изводи, аз съм си направил моите. Аз повече ролята на "синя каска" няма да играя", заяви Каракачанов.

Протестиращите майки се борят за правата на своите деца и мисля, че правителството направи много за тях - допълнително 150 млн. лв. Ако аз получа 150 млн. лева за армията, ще бъда щастлив, допълни още той.

Каракачанов участва в церемония по честването на 125 год. от създаването на ВМРО и в поклонение пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорска и Одринска Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе войвода пукнал да вода
108
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 5 години
Всичко мога да си представя - богата фантазия имам. Обаче Каракачанов да РАБОТИ ми се струва невъзможно.
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде по света в първия, втория или третия свят няма лидери, единият от които е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори, с ръкавели на ЦРУ
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нейчо Неев: "...Егати и държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер..."Егати и държавата, след като Симеонов ѝ е вицепремиер, Каракачанов ѝ е министър на отбраната, а Бай Хонзи ѝ е премиер!
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам знамето на БМОРК-ВМОРО-ТМОРО-ВМРО,днес св навършват 125 години от основаването на БЪЛГАРСКИТЕ МАКЕДОНО-ОДРИНСКИ РЕВОЛЮЦИОННИ КОМИТЕТИ!!!На каскетите искам да им кажа че пасоля в Скопие поздравява "македонците"с "денот на "Македонската револуцонерна бОрба",ЕТО ДРУГАРИ ЛЮБИМАТА ВИ ПРОСИЯ Е ПРОТИВ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ПАК ГИ УВАЖААЙТЬЕ,ВИЕ ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ.
103
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Работете де, ама вие не работите само лежите на наш гръб.
102
2
 
10
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Кога пък вие почнахте да работите? Видя се чии интереси защитавате - на най-големите крадци в България.
101
1
 
6
 
! Отговори
ВМРО преди 5 години
никога не е имало в Русчук , измислен комита за срам н Яне, Д.Груев, Т. Александров ,сладката власт не се изпуска "келепир има у тая работа" !
100
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да пусне кокъла.
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТО ГЛЕДАМ СЛАНИНИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ЗДРАВЕТО ИМ.
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО беше създадено на мястото на Съюза на македонските дружества от Андрей Луканов.Андрей Луканов ВНЕДРИ там Каракачанов, а после го направи председател.Впрочем, Андрей Луканов създаде и СДС. Някои прозорливи хора го наричаха Съюз на Държавна Сигурност. После се оказа, че са прави
97
1
 
9
 
! Отговори
МАКЕДОНКА преди 5 години
Красимир Каракачанов е роден на 29 март 1965 г. в град Русе...КАКЪВ Е ТОЗИ МАКЕДОНСКИ ВОЙВОДА ОТ РУСЕ И КАКВО ОБЩО ИМА С МАКЕДОНСКОТО ДВИЖЕНИЕ?
96
1
 
6
 
! Отговори
македонец преди 5 години
Каракачанов е срам за ВМРО!
95
2
 
5
 
! Отговори
ПАТРИОТ? преди 5 години
Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.
94
0
 
4
 
! Отговори
Каракачанов-ДС агент преди 5 години
Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
93
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 5 години
Много *** и простаци мърсят въздуха тук ,научиха се да пишат с един пръс и само акъли дават.
92
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията на Симеонов донесе увеличение на парите за инвалидите за да се потуши напрежението и властта да продължи да се вихри след три дни по-старому .Симеонов да си ходи -незаменими хора няма -да го заменят -например с една от майките
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам каракачани, този дебеллак такъв ли е ?Главната Прокурорка на Сливен Христина Блецова е такава.И те не се казват така помежду си . Това е турска дума , и е обидна за гърците.Те се само-назовават : ЕпироЕллини, и ВлахоЕллини .. Това е оригиналното име на този етнос .
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ми, това е, честито на печаливщите. Боже пази България!