Размирици в коалицията или... как ВМРО кротна!

Депутат: Работим напред, искаме да изпълним програмата
Обновена: 24 окт 2018 09:25 | 24 окт 2018 09:15, Петя Славова
5

"Ние спираме да се държим по този начин и да се опитваме да обясняваме какво е искал да каже единият, какво е искал да каже другият, защо го е направил и така нататък. За нас "Обединени патриоти" съществува, ние продължаваме да работим напред, поставили сме си цели и искаме да изпълним нашата програма", заяви в студиото на "България сутрин" Александър Сиди от ВМРО.

Още по темата

Така депутатът коментира размириците в малката коалиция. За по-малко от две седмици лидерите на партиите НФСБ и "Атака" свалиха доверието си един от друг.

"На нас ни писна, писна ни да играем арбитър в този мач. Искаме да продължим да работим по начина, по който сме го правили досега, за да изпълним програмата на правителството. Всичко друго са раздори, в които няма смисъл да влизаме", обясни депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Напрежение в "Обединени патриоти" предизвика и изказването на Валери Симеонов за майките на деца с увреждания.

По думите на Александър Сиди от ВМРО не подкрепят изказването на Валери Симеонов, но не могат да свалят правителството.

Според него зад протеста на майките са прозирали политически искания, които не са техни.

Той обясни, че не могат да се съгласят с искането на оставка, защото по този начин ще се наредят до Корнелия Нинова и ДПС.

Относно вота на недоверие към кабинета "Борисов 3", който се гласува днес от депутатите, Сиди коментира, че се съмнява БСП и ДПС да успеят да съберат 121 гласа, за да падне правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако навсякъде има протести и то от всички социални сфери а някой стой и с цялата си наглост казва ми няма да си дам оставката и само дето не казва дреме ми какво искате бе роби жалки вие съществувате че да ми слугувате това значи че ни управляват тоталитаристи ако е така се прави въоръжен бунт че да се обясни на поредния самозабравил се гном къде му е мястото ако пък протеста е на отделна група това е несериозно и въобще не се споменава конкретното.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрация е, протести има навсякъде и през цялото време дори в Русия. Путин да дава ли оставка и той заради пенсионната реформа, или Тръмп за какво ли не. Из европа си протестират постоянно и това е нормално, оставки много рядко.
1
3
 
9
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Най-антибългарското правителство, за една година преизпълниха всички простотии на бсп+дпс за 4-5 години. И сега го играят театро за пред народа. И доста откраднаха, корупцията е до небето и безхаберието също.