Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!

И обеща: Кметовете на БСП ще се придържат към най-ниските данъци
10 ное 2018 14:55, Анисия Иванова
405
Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!
Архив: Булфото

Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките. Така отговори лидерът на БСП Корнелия Нинова на въпрос иска ли да бъде министър-председател.

Пред "Дарик" тя коментира и искането на прокуратурата за снемането на депутатския имунитет на Елена Йончева, като нарече странни обвиненията за пране на пари.

Още по темата

Според нея Йончева разполага с документи, които водят до изводи за корупция, свързани с трасето на пътя, където стана катастрофата край Своге и попита защо властите са проспали тази цялата документация.

Нинова попита още как строители ще попречат на депутати от БСП да влизат в НС във връзка с искането на социалистическата партия да се направят проверки за строителството на пътища и допълни, че Строителната камара е поставила искането да не се извършват такива проверки. На въпроса дали Елена Йончева да бъде номинирана за евродепутат, Нинова каза, че е рано за подобен разговор.

Пактът за миграция на ООН бе също тема на разговора. Соцлидерката посочи, че в него има текстове, които категорично не могат да бъдат приети. И като пример даде заложеното в документа, че се изравняват статутите на имигрантите, бягащи от войни и икономическите имигранти.

Нинова критикува промените в местни данъци за автомобилите и посочи, че е посъветвала кметовете на БСП да се придържат към най-ниските ставки за данъците.

"Ако управляваше БСП, щеше да е различно: финансирането да върви с промяна в моделите“, категорична бе Нинова. "Не просто наливане на пари, а даване на пари с ефект, който да стигне до хората“, допълни тя.

Корнелия Нинова каза още, че до края на годината ще тръгне и телевизията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, не си ти!!!
322
1
 
7
 
! Отговори
Алтернатива преди 5 години
Ако тази е алтернатива на Бойко,то бих казал:"Бог да пази България"! Колкото искат *** да се представят за алтернатива на ГЕРБ,то едва ли ще им повярват много! Българина не е чак толкова *** да разбере,че герберите са рожба на ***!
321
1
 
4
 
! Отговори
Тодорема преди 5 години
Бойко = Корнелия =БКП
320
0
 
10
 
! Отговори
Дрът соцЕалистин преди 5 години
Абе верно, че ако управляваше БСП, сега можеше да е различно! Като помня как през 2016г. БСП и ДПС гласуваха резолюцията на ЕП за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, а *** уж се беше възмутила и щеше да им търси сметка и накрая нищо, досега вече щяха да са гласували и узаконили шериата. И като знам как Йотова доскоро настояваше за Истанбулската конвенция, сега сигурно щяха вече да обсъждат поправки в Семейния кодекс за третополовите и пр. джендърски бракове. А че Руменчо можело да бъде против, Илиана изкомандари ясно още на предизборната кампания, че "И най-малкото движен
319
0
 
4
 
! Отговори
555 преди 5 години
Хахахаха
318
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде вместо да драскате с години, на изборите просто да гласувате.
317
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 дни самите комунисти ще изритат Нинова от Крушовица.На олигарсите им писна да бъдат унижавани от тази лелка ;)На пленума ще и отвеят куххата глава :)))
316
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ми е крайно отвратителна.
315
3
 
13
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Два лева не са събрали-готови да харчат....
314
4
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Обещай, че нема да краднеш и, ако не порасне дъъълъг носо, одма гласувам за тебе!
313
4
 
9
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Дали е ГЕРБ или БСП е все едно.Всички са БКП и ДС партии в БГ.Капитализъм и Демокрация няма в БГ,има частен социализъм и монопол(диктатура).Няма големи инвеститори,защото им се иска под масата голям % за да инвестират в БГ.Ако не са еврофондовете и парите от емигрантите всеки месец дето пращат,икономиката ще спре.Прокурори и съдии не работят срещу ''наши хора''от властта,а само по поръчка от горе.От 1989 нищо не се промени към капитализъм,напротив администрацията се уголемява и никой не работи.
312
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха - ха - ха .......
311
0
 
13
 
! Отговори
цру преди 5 години
До Егати Алтернативата.......ВСИЧКИТЕ !
310
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладна кокошка просо сънува. Нинова от жажда за власт съвсем изперка. Усеща, че скоро неините собствени другарчета жива ще я одерат.
309
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взимайте си бананите и демокрацията, върнете ни социализма!
308
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо конкретно,всеки може да се провикне така.Само нападки от БСП,след които винаги остават дългове и изолация.
307
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,тогава ВМРО,БСП,Първанов
306
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Змей ГорянинАз не виждам особена разлика между десни и леви.Но в момента побеждават крайно десните и то с побеждават с патриотични и леви идеи,защото ляво отдавна няма,а има необходимост от социална и държавна политика.
305
7
 
23
 
! Отговори
Змей Горянин преди 5 години
Докато не осъзнаем, че комунистическата идеология е най-злокобната, най-противоестествената, най-разрушителната концепция за човека, бял ден няма да видим. Комунистът е враг на човешкия род, опасен луд с извpaтен, деструктивен ум, чието място е в психиатричната клиника или най-добре в затвора. Няма нищо по-опустошително за една държава от комунистическото управление и мисията на всеки български родолюбец е да изкоренява отровните бурени на комунизма от народната нива.
304
1
 
4
 
! Отговори
Хан преди 5 години
До АнонименАми да, както и всички българи са производни на Хан Аспарух