Каракачанов: Който не се изразява правилно, да не се изказва!

Пактът за миграция на ООН – за глобално преселение на народите
Обновена: 16 ное 2018 13:42 | 16 ное 2018 13:37, Камелия Цветанова
59
Каракачанов: Който не се изразява правилно, да не се изказва!
Красимир Каракачанов. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов призова политиците, ако рискуват да бъдат разбрани погрешно, да си мълчат.

Повод за това стана изказването на депутата от НФСБ Петър Петров, който пред Дарик радио обяви, че децата с увреждания трябва да бъдат отглеждани в специални домове, а след това отрече да е казвал такова нещо.

"Тези деца, е моето дълбоко убеждение, че трябва да бъдат дадени в домове, където с тях да се занимават специалисти", каза Петров . В аудиозапис, качен на сайта на радиото, той добавя, че е "виждал това чудо, как тези деца, ненормални във всяко едно отношение, как изнасят концерти, как рисуват" в един завод за телове до Мездра, чието име не може да се сети. После се отметна от думите си, само че скандалът вече беше налице.

Още по темата

"Ако някой не може да се изразява правилно и не го разбират постоянно, по - добре да не се изказва", отсече по повода Каракачанов.

Той допълни, че няма как да иска оставката на Петров, защото не е депутат от ВМРО.

А за пакта за миграция на ООН, вицето увери, че няма разкол в кабинета.

Според него има много спорни моменти в документа.

"Ако искаме да се грижим за бежанци от война, има си конвенция на ООН, а този глобален факт на мен ми намирисва като на пакт, който ще подготви глобалното преселение на народите", каза той.

Като пример Каракачанов посочи, че в пакта е записано, че страната, в която се озовава кандидат мигрант, е длъжна да му осигури лични документи.

"Ако в България дойдат 100 000 афганистанци или пакистанци, ние ще трябва да им дадем български паспорти и ако не ги приемат в богатите западни страни, те ще трябва да останат у нас, това пък означава, че здравно, социално, образователно осигуряване ще легне върху бюджета на приемащата страна. Ако някои от западните страни искат да преселват мигранти, защо просто не им организират полети и директно да ги преселват", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Прасчо, преди 5 години
Ти нямаш право на българско гражданство !
44
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Сладкодумец си е той, човекът е адекватен и владее дипломацията, гъвкав.Но събитията от един месец, и публикациите в "Нувел обсерватьор" разкриват потресаваща корупция.В този смисъл, ГЕРБ категорично трябва да се разграничат от "Патриотите".И да не търсят сделки с ДПС, политиката на "кафенце" и поощряване чрез икономически дивиденти не са в тяхна полза.Като цяло слаби политици!Разбира се, отблъскващи са бившите "десни", които като лешояди се опитаха да завладеят бъдещият политически вакум.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако попиташ сега хората ще кажат че не са гласували за тях а за кой гласува българино.Ще духаш супата още дълги години.
42
1
 
1
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Срам ме е че е историк
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанска , ще ти закрият агенцията от която си ууууууукрал 1 000 000 000 лева !
40
1
 
5
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Както какъв Каракачанов забранява на депутат да се изказва? Друг е въпроса как се избират депутати.
39
0
 
7
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Трудно е да се повярва ,че този е завършил СУ. Трудно се изразява, стил близо до фолка, граматика на 6-ти клас и правопис на 5-ти. Е, пак гласувайте за тези патриотари.
38
0
 
4
 
! Отговори
Няма проблем преди 5 години
Вие се изказвате, ГЕРБ се извинява и от ваше име, а ние си траем и ви оставяме да си вярвате...
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте на това българо-македонско недоразумениена снимката една каска да си я нахлупи на кратунатаи да си ходи в къщи . Ако не е съгласен може да сеприложи и начална скорост в меките задни части .Някакъв проблем с израза има ли ? Всичко ясно ли е ?
36
0
 
2
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Abe ova VICETO ... Karakacanov kaza deka ke oslobodi Makedonija .. emi koga be....
35
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Патриотите ще пазят радиомълчание ми се види...
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЧе си *** е видно. Дори пунктуацията ти го показва. И при това си явно увреждане, трябва да те пратят в специализирано заведение. Петров поне това ти желае.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди не-повече от месец кмета на Кърджари също се изказа неточно по една от телевизиите и каза " че децата с увреждания в Кърджали се дават в домове, осигурени от общината по международни прогроми". Едно е центрове за рехабилитация, дневни центрове за рехабилитация, специализирани детски градини за деца с трудности в говора - друго е домове.Тези видни политици не знаят основни обществени понятия, но за кмета на Крджали не се вдига врява.Който не може да говори да не се изказва!!!
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Иво Христов който също като Корнела и Болен между другото са били велики седесари и който тип нарече българите 80% ***/или се изнесе от парламента тогава БКП има право да лае.Лесно е да си опозиция ,само лаеш бясно,не си дават сметка бесните че те пък с никой не могат да управляват освен с ДПС.Е,разбира се политиката е мръ/сница и в "името на народа"винаги лицемерите са готови "да се жертват".
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На изказването на въпросния от НФСБ му се казва-липса на политически опит,още не могат да схванат че не говорят пред зрителите на телевизия СКАТ а пред всички медии които са на 95% антиправителствени и опозиционни.Виж как Тампон се възпалил днеска и Мустафата и той, след няколко дни мълчание напомни за прищевките на ДПС да са "новият коректив"на ГЕРБ и да се управлява според техните желания.Тия от НФСБ не са се научили още на ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ и не си правят усилие да говорят политкоректно!!
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов ще смъмри Каракачанов, че дискриминира енднокнижниците.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бафмаа, добре че не го е имало Краситу по времето на хан Аспарух - ни ювиги щеше да стигне до Каспичан, нито батко му до Керамисийското поле, нито в Италия да знаят що е BULGARI.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потресаваща е простащината и ниската куртура всред политиците и всред пишештите тук. Интелигенцията се изнесе от България, осъзнала че от простаци, лъжци и престъпници не могат да оцелеят в такава среда.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който не може да се изказва и да комуникира правилно, изопщо да не става политик!!! Това означава, че няма нужните качества и компетенции за такъв. Събрали ми се там от кол и въже в НФСБ. Кой гласува за такива профани? Лепнали си едно гръмко име "патриоти" и манипулират хората и се държат арогантно, а едно смислено изречение не могат да вържат. В същото време интелигентни и компетентни политици са извън политиката, очернени и оплюти от машината на фалшивите новини на Шишко.
26
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Защо се дава трибуна на Иван, по баща - Дончо?