Президент и премиер: За никого не е полезно противопоставянето

Ще е ползотворна ли срещата между двамата?
Обновена: 17 ное 2018 07:58 | 16 ное 2018 22:22,
36

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с президента Радев. Министър-председателят прие поканата на държавния глава и изрази надежда, че дотогава президентът ще се запознае с четиригодишната програма за управление на кабинета, както и с последния доклад на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и проверка, за да ги дискутират заедно.
Още по темата

"Надявам се, че тази среща ще бъде продуктивна и най-вече ползотворна за българските граждани. Toва противостояне на институциите не е полезно за никого", посочи в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

По думите му проблемът идвал от президентската администрация, а не от държавния глава.

"Съветниците на Румен Радев продължават да го объркват и да не му четат Конституцията. Примери за това са изказванията и задгробните речи, които му пишат", отсече Манев.

Междувременно стана ясно, че вицепремиерът Валери Симеонов е депозирал оставката си пред премиера Бойко Борисов.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ не пожела да коментира темата, но отбеляза, че ако Симеонов напусне поста на вицепремиер, това би трябвало да удовлетвори гражданите, поискали оставката му.

"Това беше едно от основните искания на много от протестиращите. Имах възможността да разговарям с част от тези хора и се оказа, че демонстрациите този път са малко по-особени", заяви Маноил Манев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
МАХНИ СЕ, МАХНИ преди 5 години
ЗАЩО БОКО ТАКА СЕ Е ВКОПЧИЛ ВЪВ ВЛАСТТА? ЗАЩО СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ НЯМА АЛТЕРНАТИВА, КОГАТО Е ПУБЛИЧНО ЯВНО КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН, АЛЧЕН И КРАДЛИВ, И КОЛКО ВЕЧЕ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ГО ТЪРПИ. ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е НА ПСИХОПАТ МАНИАК, КОЙТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЕДИН НАПОЛЕОН И ЧИЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ СНИМКИ С ТОЯ-ОНЯ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК,КАТО СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ Е НА НИВОТО ИМ. С ТОВА ДА Е НАЧЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПРОДЪЛЖАВА АГОНИЯТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЗАКОПАВА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не е полезно противопоставянето чии го дири твоето придворно псе(цвъки) по медиите да сипе огън жупел!
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше ли полезно противопоставянето м-у Първанов и Герб за страната? Първанов подготви договори за един троен шлем на стойност 6 -7 милиарда, който Борисов не подписа, и сега изпащаме дългове на Първанов. Сега Радв се противпоставя на Борисов...ОТ това само ще сме на загуба.
29
2
 
0
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До 21 червен анонимник. Хе-хе, бръкнал, ***, ама под шлифера на Боко.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противопоставянето между институциите е вредно ЗА БЪЛГАРИЯ. институциите трябав да работят в синхрон, а Президентът скача само на правителството. Ако е истинсик президент трябва да хапе и опозицията.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом се обръща толкова внимание на противопоставянето, значи е вредно за шайката. Инак щяха да го подминат с обичайното гепаджийско високомерие! За тях е важно гепенето да продължи!
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така, така, заедно в стабилно то ограбване на хората. Но едва ли ще стане, Боко си намери противник с по голямо его от неговото и тепърва ще бере ядове.Ако Радев е мъж и генерал на какъвто се прави следващото служебно правителство трябва да разнищи крадливите гербери и олигарси да изхвърли калинките в държавата! МВР, ДАНС, НАП всички ще са под негово ръководство, ако не го направи го зачертаваме с дебелата черта.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маноил Манев трябваше да е в затвора, ако се спазваха законите. Старозагорци знаят защо.
24
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имало е много и различни Президенти , но като др. Радев никога не е имало . Даже Първанов беше по умерен , който беше сътрудник на БКП-ДС . Др. Радев го е ударил през просото , като говори небивалици по цял ден. Все ГЕРБ му виновни за всичко , защото му отнеха няколко милиона рушвет за самолетите Грипен . Това ако е Президент аз съм космонаф. Др. Радев народа вече поумня и е достатъчно информиран за да прецени кой кой е в политиката .
23
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еха Бате Бойко Президент, а Радев се разграничи от ционисткото БСП и да погребът тая проклетия барабар с СДС.
22
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да бъде лошо тия двамата да се разменят ролите както го правят в Русия, между Путин и Медведев.
21
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхливата тиква бе привикана и смъмрена от Радев и от страх веднага пожертва главния бушон СимеоновСмъмрен беше фатмако от попа на Русия! Борисов е коректен и знае, че конфронтацията премиер- президент, вреди най - вече на България. Ама вас, рушняшките тролчики това не ви интересува. Единственото което искате е кръв, защото без чужда кръв ме мой живейте.
20
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев им бръкна в здравето на алчните гербави ***. Само така г-н Президент, мачкайте кафявата герберска чума.
19
13
 
17
 
! Отговори
Тиквеник преди 5 години
Страхливата тиква бе привикана и смъмрена от Радев и от страх веднага пожертва главния бушон Симеонов. Уж вицето. Удължаване на мъките и агонията само, ама нали е проста и алчна тиквата, та не усеща че я чака същото.
18
16
 
9
 
! Отговори
Патрик преди 5 години
Парашутиста Гумен не спря да хейтва и популиски да плюе.
17
4
 
22
 
! Отговори
Малко инфо преди 5 години
Г-не Радев е прочел 3-те хвърчащи листа за програма за борба с корупцията ,но не е открил такава.Затова Президена е обявил награда от 11 000лв. (нали б.б.се жалваше,че това била заплатата на Президента, а неговата-само 7 000лв.).Та тази награда е за някой,който открие и най- малък намек за борба с корупцията .Надали ще има печеливш!
16
31
 
6
 
! Отговори
Честен преди 5 години
Не ви ли е срам да поругавате най-честния и работещ политик и държавник. Това комунистите нямате нито мяра нито благодарност. Бойко, пускай жандармерията и ги приключи за час.
15
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентът е прав за всичко............100 %!!!
14
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка, мутро!
13
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво може да си кажат Бате и Резиденто?На тия червени диванета не трябва да им се обръща внимание.