А защо изобщо трябва да има наследник на Симеонов?

Волен Сидеров видя непоследователност при ГЕРБ
17 ное 2018 15:55, Елка Василева
51
А защо изобщо трябва да има наследник на Симеонов?
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с мен, коментира на брифинг председателят на ПГ "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

Той очаква членовете на Коалиционния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и самият Симеонов, да признаят, че е бил прав преди месец, като е казал Симеонов да подаде оставка след недопустимото изречение за майките.

Защо трябваше да се вдигне цялата тази вълна от протести, за да се стигне пак до тази оставка, попита Сидеров.

Според него тази оставка вече е закъсняла и е на фона на натрупано възмущение от това заинатяване. Сега не знам дали щетите са лесно поправими, които Симеонов нанесе със своето оставане на инат на власт толкова време, коментира Волен Сидеров.

Още по темата

Попитан кой ще смени Валери Симеонов на поста, лидерът на "Атака" каза, че ще предложи да няма четвърти вицепремиер.

"Защо трябва да има втори вицепремиер от Патриотите, защо е нужно да има вицепремиер без портфейл, възможно е да си останат трима вицепремиери - Дончев, Захариева и Каракачанов и да си вървят така нещата", коментира той.

Ако обаче трябва да се посочи такъв човек, Сидеров каза, че би предложил да е технократ, а не партийна фигура.

Волен Сидеров отправи критика относно тази непоследователност в ръководството на ГЕРБ.

"Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи коалицията, ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни, попита лидерът на "Атака".

Според Сидеров след оставката на Симеонов е възможно пак да се повдигне въпросът за председател на ПГ "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 37и като искаш толкоз много оставката им с кого смяташ да ги смениш? С ***? Със Сидеров? С ДПС? Не Туй само да крещиш не е работа. трябва и да се мисли. Ама защо да се мисли, не ни трябва, туй хората сме си стадни животни като тръгне един тръгваме всички. Дали си заслужава обаче? С гореизброените нищо няма да се промени, напротив, още по - кофти ще стане, защото доказано никой от тях няма да помисли за вас, български граждани, така както беше досега. Вечните заблуди.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров в момента е във вихъра си. Явно вижда някакъв шанс за себе си и за тайната си страст - да се докопа до властта. Обаче самата мисъл за подобен развой ме изпълва с неподправен ужас.Дали ще бъдем толкова глупави да дадем възможност на вече доказан психар да осъществи тази си мечта? Вече не знам -да очакваш нормално поведение от някого тия дни си е направо невъзможно.Чета тука и разни лозунги за всенародна борба.Ох,Боже още малко и втора октомврийска революция Ужас! Още една кретения
49
1
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
обява за работа:позиция - вицепремиернужни качества:да е арогантен,не компетентен,падарин по черноморието,надменен,циничен,простоват,типичен селски бек със съдържание на квартален хайванинкандидатите да подават молбите за интервю до болен сайдержелаем неуспех на кандидатстващите
48
1
 
5
 
! Отговори
seira преди 5 години
БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ!НА ВСЕНАРОДНА БОРБА ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА!НЕ МОЖЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ИЗБИРАТ С ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРКИТЕ!СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЛУЖИТЕЛИ (НАЕМНИЦИ) НА СОБСТВЕНИКА НА ДЪРЖАВАТА - СУВЕРЕНА (БЪЛГАРСКИЯ НАРОД)!ПОД БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА СЕ РАЗБИРА: ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ИМАЩИ БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ!!!НА БОРБА ЗА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!
47
1
 
4
 
! Отговори
seira преди 5 години
ОТНОВО ЛЪЖИ!ЕВЕНТУАЛНОТО "ПАДАНЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НИКАКВА ДРАМА!КЪДЕ Е ЛЕГИТИМНОСТТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ?!% ПОДКРЕПА ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС:ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!ПРАВИТЕЛСТВО: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ:ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ?!
46
1
 
5
 
! Отговори
seira преди 5 години
БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ!ВРЕМЕ Е ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ ОТКРИТА, ОРГАНИЗИРАНА БОРБА ЗА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ!НЕ МОЖЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, ДА БЪДАТ ПОДКРЕПЯНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ!ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЕМНИК И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ВОЛЯТА НА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД (БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ)!МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА!ВРЕМЕ Е ДА СЪЗДАДЕМ СОБСТВЕНА ПАРТИЯ (СОБСТВЕНИ ПАРТИИ) - НА СУВЕРЕНА!
45
1
 
5
 
! Отговори
seira преди 5 години
БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ!ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ, СВЪРЗАНИ С ПОЛИТИКАТА ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ДО ДНЕС ДА СИ ХОДЯТ!ВРЕМЕ Е ДА УНИЩОЖИМ ХИДРАТА, ДУШЕЩА НАС И НАШИТЕ ДЕЦА - САМОПРОВЪЗГЛАСИЛАТА СЕ "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА"!НЕ МОЖЕ ДА ИМА "ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ", КОЙТО ДА НЕ БЪДЕ НАЕМНИК И ПРЕДСТАВИТЕЛ, ПОДЧИНЕН НА СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА" ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!
44
1
 
5
 
! Отговори
seira преди 5 години
"ДРУГАРЮ" СИДЕРОВ,НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПОДМЕНЯТЕ ДНЕВНИЯ РЕД НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ИМА ДНЕВНИЯ РЕД НА НЕЙНИЯ СОБСТВЕНИК И РАБОТОДАТЕЛ - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД (СУВЕРЕНА)!!!СУВЕРЕНА НЕ СЕ ВЪЛНУВА ОТ ТОВА ДАЛИ ЩЕ ИМА ВИЦЕПРЕМИЕР ИЛИ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ТОЙ!СУВЕРЕНА ИСКА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ И УПРАЖНЯВАТ ОТ НЕГОВО ИМЕ НЕГОВАТА ВОЛЯ - ТОВА, ЗА КОЕТО СА ИЗПРАТЕНИ ТАМ!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГА ДЪРЖАВА, ОСВЕН ТАЗИ - СОБСТВЕНОСТ НА НАРОДА!!!
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а защо изобщо да сте 240, като и 100 сте много на хранилката ?
42
2
 
4
 
! Отговори
А защо изобщо преди 5 години
има толкова вицета, тяхната .... да пострада.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЙ СРИНА БИТКОЙНА? КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ? ПИТАМ АЗ.
40
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
На времето . Борисов взе Яне под крилото си! До ден днешен. Да сте чули гласчето на Яне? Върлия "противник" на Борисов замълча за винаги! Парите решават всичко! Че сега и тоя.Мълчи и си трае за мракобесието на ГЕРБ! Има защо да си трае! -:) Постигнал е отдавна целта си!
39
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До 38...Прокуратурата казваш? -:) И кой точно от там? На времето Татарчев.Лека му пръст.Разбра след назначението си.Че това е формален пост! Или трябва да си с властта! Или си никой! Та той избягваше публичните изяви! Мъжкар беше! За Велчев и сегашния..БЕЗ КОМЕНТАР! Един главен прокурор.Мечтата му трябва да бъде! Голям престъпник! А те така и не го хващат и обвиняват! И мандатчетата им.Си минават безславно!-:)
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ няма да презимуват! Това е ясно.Време е прокуратурата да се самосезира ако не иска да бъде смачкана покрай мутрите.
37
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
А защо изобщо ГЕРБ трябва..Да продължава да се "мъчи" с това управление? Защо не се оттеглят вече? 6 години едно и също! Слушаме само имената Борисов,Цветанов< И ГЕРБ! Омръзна ни да гледаме тия хора! По телевизия и сайтове! И всичко според тях да е Ок! А хората да мизерстват! Нима 45 г..Ще ни управлява ГЕРБ!? Вече не е комунизъм! А сякаш е пак така! ВЪРВЕТЕ СИ С ДОБРО! КРЪВ ЩЕ ИМА! НО 45 Г НЯМА ДА ВИ ИЗТРАЕМ!18% живее охолно от населението! А останалите са само данъкопладци! ВРЕМЕ ВИ Е!
36
8
 
10
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
35
5
 
8
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
Siderov...ti si mashina za grabene na pari I za pravene na layna..Vreden si...harchish narodni pari za lichno zabogotyavane
34
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Европейските страни все повтарят :"България, най-бедната страна в Европа!", а нашите ни заблуждават каква "стабилност" имаме, как всичко се оправило при тях, как хубаво си живеем...кого лъжете бе, БЕДНОСТ - ето на това е синоним държавата ни. Не само Валери Симеонов, всички управлявали последните 10 години да се измитат и да престанат да се упражняват в управление на страната ни, което нито разбират, нито имат някаква представа как да ръководят. Некомпетентни профани.
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има едно нещо, което се изучава още в първи курс по специалност Психология.Връщайки се назад във времето, наблюдавам същото.Едно време хората си бяха свикнали с Тройната коалиция, обаче на избори ГЕРБ спечелиха и оплетоха конците на цяла България с разни чистки по ведомствата. И лека-полека нещата се нагласиха на тяхното. Обаче вече управляват твърде дълго. И ако паднат сега, ако дойде пак БСП, те са вече гладни. И тия чистки пак ще дойдат, но много по-жестоки биха били.
32
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Волен Сидеров хубави неща говореше, но откакто се хвана с *** и палач на българите Наглата Тиква буклууука Бойййко Борисов стана като него ! ОСТАВКА!"---Кога е говорил хубави неща, че не помня? Тоя винаги е бил ненормален. По мое мнение, немормален. По твое мнение, може и бог да е бил.