За ДПС оставката на Симеонов - факт, но е закъсняла

Според Карадайъ ситуацията в държавата е тревожна
Обновена: 17 ное 2018 18:40 | 17 ное 2018 18:40, Камелия Цветанова
24
За ДПС оставката на Симеонов - факт, но е закъсняла
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ, който отдавна настоява не само за оставката на Валери Симеонов, ами за смяна на властта, излезе с позиция за напускането на поста на вицето.

Още по темата

"Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и няма да промени нищо. Тя показа, че активните граждани не отстъпиха пред цинизма, арогантността и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите“, коментира той в социалната мрежа Facebook.

Според него ситуацията в страната е тревожна, защото бедността и несигурността подхранват омразата и агресията.

"Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната“, призова Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС е протовоконституционна пария-сдружение на крадливи обръчи от фирми.ДПС подкрепя пакта на ООН за миграцията-т.е те желаят заличаването на европейските народи защото са си нахални и натрапчиви ориенталци.ВЪН.
19
0
 
4
 
! Отговори
До:СТрах преди 5 години
Вие адекватен ли сте? Говорите за руснаци и турци, а хората протестират срещу високи цени на-парно, ток, вода, сградна инсталация, бензин, застраховки, скъпи и некачествени храни, съсипване на МВР, Съдебна с-***, Прокуратура - беше й отнет контрола над приватизационни и следприватизационни сделки, не на НАТО - никой не е питал БГ, ЮП, хората работят по 12 ч. на ден, липса на Здравеопазване, Фармацевтична и Дървена мафия, Банкери неподлежащи на Наказателна Отговорност, Липса на Сигурност и още
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ви е страх от турците , личи си по коментарите , ама така са ви научили Руснаците , няма кой друг виновен , те обачене само ви научиха а ви промиха на 100% мозъците с тва несъществуващо в кавички ''менте-освобождение'' , нека ви обесня освобождение няма но иам Санстефански предварителен договор , 2-те дати се бъркат с нещо което сигурно на Марс има но не и на планетата Земя
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17 На въжетозащото българия я ограбиха политиците след 1989 година
16
2
 
3
 
! Отговори
дпсист преди 5 години
Само ДПС и Доган.
15
6
 
11
 
! Отговори
оптимист преди 5 години
СЛОЖЕТЕ ЖАН ВИДЕНОВ ЗА МП И РУМЕН ГЕЧЕВ КОВЧЕЖНИК ДА РАЗДАДАТ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ И ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА С НАРОДА СИ А ДЪПАСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕ НА ПОРЦИИ ИМ ПОМАГАТ ДА РАЗГРАБЯТ НАРОДА- ВЗЕМЕТЕ ИМ ВСИЧКО НЕЗАКОННО И ИМ ОСТАВЕТЕ ВЯРАТА В КОМУНИЗМА.
13
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турци и комунисти клатят държавата, И БОЛЕН-3в1,учудващо гну/сна комбинация!
12
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците да заминават за Турция.
11
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карадайъ ходи ли на уроци по български
10
12
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Турци и комунисти клатят кабинета на най-успешния държавник в цялата многовековна българска история. Негранимайкоеци. Добре че им запушиха устите.
9
14
 
9
 
! Отговори
олвю преди 5 години
Валерката подаде оставката и протестите спряха.От утре всички доходи ще се повишат-заплата ? 2000, пенсия ? 1000.Данъците падат, горивата също и хляба отново връща старата си цена.Утре утре няма вече да има бедни всички ще живеят спокойно.За всичко това бил виновен Валерката.И сега какво? Бойко победи,даде на народа това което искаше.Вече е спокоен.Нали никой не иска негова оставка, а и протестиращите се прибраха.Я виж ти колко малко му трябвало на народа за да му се запуши устата.
8
6
 
9
 
! Отговори
DOST преди 5 години
I DPS na bunishteto,PRODAJNICI
7
7
 
19
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 5 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че сме стабилно бедни е ясно на всички, но никой не обелва дума за МРЗ и пенсиите. Най ниските в целия ЕС.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ УВЕЛИЧАВАТ САМО ЗАПЛАТИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, РАЗДАВАТ СИ БОНУСИ ПОМЕЖДУ СИ И НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗА МРЗ И ПЕНСИИТЕ, ГЕНОЦИДЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА.
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Люти Сметан кога?А Кравадойъ кога?А Амет Доги Дог кога?
3
10
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Нещо, което се очаква от хората, се прави навреме, иначе то силно закъснява и необходимостта от него отпада или се заменя с друго действие. Като повикът за оставка на Симеонов - отговорът закъсня а 3 седмици и сега се иска оставка на целия кабинет.
2
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето човека който преценява нещата най добре. Не съм му фен но когато се говори истината никой не трябва да си затваря очите и ушите. Да късно е и то прекалено. Измина цял месец през който хотелажията Балевски на който чичо му беше министър по Живково време се прави на патриотар се ослушваше й най нагло говореше пред камерите че видите ли това била истината и майките са кресливи с уж болни деца. Поради тази нагла физиому.трия цялата пасмина наречена парламент трябва да се измете с голямата метла
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вашият човек Сидеров продължава работата по цялостно сваляне на Борисов 3 !