Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!

Вицепремиерът заяви, че няма проблем да я подаде
Обновена: 18 ное 2018 11:50 | 18 ное 2018 09:47, Александър Попов
149
Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!
Снимка: Булфото, архив

Обединени патриоти могат да споделят съдбата на Реформаторския блок. Ако не ме слушат какво говоря ще се сринем. Тази прогноза направи Волен Сидеров след последните политически събития и оставката на Валери симеонов.

"Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една "мозъчна атака", която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите", заяви Сидеров пред bTV.

Той смята, че една от големите грешки на малката коалиция е било решението двама от тримата лидери на ОП – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в правителството.

Още по темата

Това нарушило комуникацията в коалицията, а вчера той отправи "дискретно предложение" към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов.

"Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като спасителна акция, като едно показване, че можем да управляваме без да заемаме постове", коментира Сидеров и допълни, че тези два поста по никакъв начин няма да разклатят кабинета.

Според Сидеров "оздравителното" изтегляне на лидерите от правителството е важно, защото иначе цялата патриотична тема може да девалвира. И допълни, че няма "да предаде четата".

"Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов, не е имало опити за убеждаване. Моята роля на буфер приключи. Ако някой иска да работи, да работи", заяви от своя страна Красимир Каракачанов.

Той коментира и поисканата му оставка от Сидеров.

"Това е творческо предложение. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката", заяви Каракачанов.

Лидерът на ВМРО допълни, че не се е обидил.

"Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", каза той и добави, че не смята, че трябва да има промени в коалиционното споразумение.

Относно протестите Каракачанов заяви, че всеки има право да протестира, но да не бъдат за сметка на голямата част от обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерката и Каракачанов са сто пъти по-свестни от Волен
132
4
 
4
 
! Отговори
дедовийо преди 5 години
истината е че който се е хванал с тиквун добро не го чека
131
2
 
6
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
130
2
 
7
 
! Отговори
Докога? преди 5 години
Боже какви луди хора ни управляват !!! Докога ?!?
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Ти кого ще палиш, бе? Я се виж ти самият как си се подпалил. Я по - кротко. Такива като тебе само в кръчмите киснат и там лозунги вдигат. Аман от хайдути фалшименто. както казваше баща ми, ако ставаше с рев професор щях да стана. Ако перефразирам - то ако ставаше с подпалки ние Швейцария щяхме да станем.
128
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 125Сравнението не е особено удачно Онези са велики комици. нашите са твърде нелепи и некадърни. Пък и ситуацията никак не е смешна.
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ СИДЕРОВ. Такова ужасно чудовище рядко се среща. Значи дискретно им казва да си отидат. А той, къде ще отиде? Не му се отвори парашута навремето и то защо? Сещате ли се? И какъв е той че сега да дава съвети? Този човек е наистина мозъчно повреден. Не знам какъв е Каракачанов, но този е ега ти ***. Ако това което някои хора лелеят се случи мога да ви гарантирам, че тази държава наистина няма да я бъде. Голямо бъдеще ни чака - *** и Сидеров. Ужас!
126
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко вече е пътник!Това което тръгна в България е като лавина,набира скорост и спиране няма!Интересното е какво следва после?
125
2
 
6
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Toя *** и подлец шкембе войвода докога ще се прави на ощипана мома и няма да подава оставка или заедно с правителството кой откъдето дошъл,чашата преля как не го осъзнаха???
124
5
 
3
 
! Отговори
гербер преди 5 години
До 121 анонимник. Амииии не, ти ще окадифееш и опениш след изборите, които ГЕРБ отново ще спечели.
123
2
 
6
 
! Отговори
рубашка преди 5 години
Сидеров е най-голямата *** в политиката. Получил е инструкции от Масква да сваля кабинета и работи изключително хитро и подло в тази посока.
122
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тескере - воивода си отива и му е голяма мъка оти си отива и далаверката със самолетчитата.
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само олизаният до уъскауо магарешки кокал липсва.
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три танкиста - три весьолъй друга.Единият е погълнал втория, третият носи каска.
119
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лаурел и Харди в чуждестранния легион.:)
118
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вас вече ви е сполетяла съдбата на Реформаторския блок само, че още не го знаете. Скоро ще го разберете.
117
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия се ядът като кучета,за власт!
116
3
 
11
 
! Отговори
Тиквун Велики преди 5 години
Пак са скараха
115
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберски кал.ъфи, оси.р.ате ли се? Жълто по гащите има ли? А бело около устата?
114
11
 
12
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Никой не трябва да слуша Сидеров-да свалим альоша от наряд!! Първо Сидеров не е служил в казарма и не е полагал военна клетва за да бъде патриот и да се меси във воените работи на държавата!!! Второ Сидеров е открит предатель -слуга на вражеска Русия и терористите от Кремъл. ..и Сидеров е гой е няма какво да се завира сред мъжете и да ходи в мъжката тоалетна на Народното събрание.