Шумните битки на радетеля за тишина: Какво свърши Валери Симеонов?

От самия му избор за вицепремиер той беше яростно критикуван
19 ное 2018 09:00,
115

Подалият оставка като вицепремиер Валери Симеонов стана едно от най-спорните назначения в настоящия кабинет на премиера Бойко Борисов.

От избора му досега беше яростно критикуван, а самият той не пропускаше да влезе в конфликт с всички.

Острият език преследваше Валери Симеонов от първия му ден като вицепремиер. Веднага след избирането му опозицията започна с атаките и припомни старо изказване на Симеонов от 2014 година.

Още по темата

Не пропуснаха да му напомнят и опита му да не допусне български турци да гласуват у нас, а по-късно оградата го границата с Турция, която трябва да спира бежанския поток го вкара в нов обяснителен режим.

Най-шумната битка на Симеонов несъмнено се оказа... шумът от дискотеките по морето. Тези акции вдигнаха градуса на напрежение между него и министъра на туризма Никола Ангелкова.

Но това далеч не беше най-тежкият сблъсък на Симеонов в кабинета. Той обвини премиера, че управлява еднолично заради решението му да смени трима министри след катастрофата край Своге.

Симеонов вероятно ще се върне в парламента, а оттам ще си тръгне Миглена Александрова от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
2
 
! Отговори
осичката преди 5 години
Длъжни ли сме да гледаме физиономията на този турчин?
95
0
 
1
 
! Отговори
До Ели преди 5 години
Не сме единствените които не приемаме СЕТА ТТП ТТИП и слава Богу! ТТП и ТТИП са писани за корпорациите и са толкова анти-интера на всяка държава че, съдържанието им се пазеше в тайна, лица с достъп до тях не можеха да носят телефони и писалки! Добре че, се вдигна шум та стана ясно за какво става дума. САЩ не ги иска даже. Партньор (най-добрият и уважаван с когото си виждаш бъдещето) ти предлага нещо-това не значи че, то е ВИНАГИ в твой интерес. Никой не работи САМО за твоя интерес през цялото време! И напомняне - управлява ГЕРБ не ОП. Симеонов беше без портфейл и без министерство!
94
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Какво направиха патриотите - няма да се коалираме с ГЕРБ, ама се коалираха - първото предателство към избирателите им.Не приемаме ИК, СЕТА, ТТИП - ама няма окончателно решение на БГ - вместо да настояват за подобно си замълчаха - второ предателство.Подрепят концесиите на държавна собственост - гласуваха - въздържали се.Почтенността изисква да се оттеглиш, когато коалиционните партньори не са съгласни с основни политики на ОП.Какъв е рузултатът?Повече НС няма да видят.Няма оправдания, няма!
93
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До:Делата,Преведете ми ""болни" но го спряха" - няма спиране, когато генерални политики: СЕТА, Пакт за миграция, 6 месеца не си ли живял в БГ не гласуваш, изчистване на мъртви души,помощи само за едно дете, нямаш ли средно да не гласуваш, Концесия л-те С-я.Необосновано поскъпване на ток, води, парно, газ, бензин, концесии и продажба на Земя.Тогава елементарното политическо достойнство изисква, да се оттеглиш от Коалицията и ясно да обясниш-защо?В пъти повече избиратели щяха да спечелят.
92
0
 
3
 
! Отговори
Делата на Г-н Симеон преди 5 години
Направи моногоплюваната ограда която върши работа, ако се абстрахираш от обвиненията на една крадла.Хората от морето казват че, РЕАЛНО е спрял на 80% шума от дискотеките.Направи така че, да се прокара законът за втория лифт на банско, който е МНОГО важен, не само за Банско но и за цялата икономика.Намали потока професионално гласуващи турци които не говорят български и не дават пукната пара за тебе.ОПИТА се да изтръска ТЕЛК списъците от хилядите фалшиви "болни" но го спряха...Не подари Бузлуджа и околностите на бсп
91
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 103 преди 5 години
Как от всичките министри, премиер и четирима вицепремиери точно него, вицето-без-портфейл, без министерство, от малката коалиция без мнозинство, го намерихте за НАЙ-отговорен за всичките тези неща?Защо не си признаете че, пречи на другаря Решетников да си свърши работата? Това отделно от другите му "провинения" като псевдопатриарха, Бузлуджа, мутрите и т.н.
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кои изчисти от телковете, тези дето са болни и не могат да си плащат. А всички роми пак са си там. И на социални. Нали го видяхме и с децата с увреждания. Герой.
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво свърши, май направи минималната заплата 1000 лв. А и минималната пенсия 300 лв. Герой. Пребори олигарсите. Българите благоденстват. Ток, гориво, хляб, по добре сме от германците.
88
2
 
1
 
! Отговори
До ognyanz преди 5 години
Не го гледай какво прави а го слушай какво говори... казваш. Обратното на което здравият разум повелява. Печелите битката но войната ще я загубите по този диаболичен начин.Понеже се хващате за думите, на запад (мярката на "майките") законодателно, подобни деца са здрави но с отклонения (special) и имат "специални нужди" - това понеже толкова сте се хванали за думите.Трябваше да оставите Симеонов да изчисти ТЕЛК списъците от УЖ болни, това ако НАИСТИНА ви дремеше.
87
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 97: Прав си,че Ангелкова е много по-некадърна от Валери Симеонов. Вярно е също , че това, което Валери Симеонов свърши за борбата с шума по курортите никой преди него не го беше правил, и може и никой да не го направи след него. Но с необмислените си приказки той мина границата. И си заслужи оставката.
86
0
 
3
 
! Отговори
Симеонич Валерий преди 5 години
Молим работниците и партийите дейци на заплата на В.С. да престанат да фейкват новините
85
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! По важното е.Че няма да се пъчи повече.В ролята си на "вице премиер" ! Майната му! Злобна и ината личност!
84
4
 
7
 
! Отговори
гласоподавател преди 5 години
Преди гласувах за ГЕРБ. Бих гласувал и сега, но Валери Симеонов изпъкна като голям камък всред равно окосена ливада след 3 Март при посещението на Япончик в България.След това той се издигна допълнително в очите ми със акциите за дискотеките и ограничаване на дивашкия шум.Моите уважения. Той спечели гласът ми за следващите избори.
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросната Ангелкова е в пъти по-проста и некадърна от Валерката, но никои не и иска иставката. Защо? Защото въпросните майки се хванаха за единственото нещо, което могат да постигнат, а именно оставка на на министър, който няма никакво отношение към проблема им. Болните деца сега оздравяха ли? Условият им подобриха ли се? Не ама се бием по гърдите за големия успех. Айде успех и чао!
82
1
 
5
 
! Отговори
оооо преди 5 години
"боряно ,борянке сал ти ли си мома ,сал ти знаеш да плюеш....?"
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 700 000 х ? ПРАВ Е ЧЕРВЕНОГЕРБЕРА .,, АЗ СЪМ ПРОС И ВИИ СТЕ ПРОСТИ ,,
80
3
 
15
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Симеонов беше единствения , които правеше нещо . Той се опълчи на онази *** Ангелкова , която защитава мутрите.
79
13
 
15
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
ВС е абсолютен пример за циркаджия , на който е дадена власт, която грам не заслужава.Нито има ценз, нито поведение, да не говорим за възпитание.Не бих го наел и за управител в малка фирма, да не говорим за ръководен държавен пост.За пореден път доказахме, че сме държавата на политическите абсурди.
78
2
 
4
 
! Отговори
дедо Ви преди 5 години
До Анонимен 79Вече има закон, има регламент по койта органите на властта имат законово основание да действат. Колкото до НУЛАТА-има местна власт и полиция. Има и гражданско общество. Питайте ги защо не се спазва ЗАКОНЪТ!
77
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За малко да подари Пирин и Витоша на ортака на Тиквата Цеко Минев. Добре че го изгониха преди да направи по-големи бели.