Подиграва ли се МВР с коледния бонус за полицаите?

По сметки на служителите на реда бонусът трябва да е 385 лева
14 дек 2018 09:45,
75

Коректни ли са управляващите в обещанието си за увеличение на заплатите на служителите в МВР? Къде се губят едни 16 милиона лв. от общо 100 милиона лв., дадени от властта и защо полицаите ще получат по 100 лв. Коледни бонуси, вместо по 385 лв., по техни сметки?

Още по темата

"Полицаите биват изкарвани като хора, които говорят само за пари. Но това не е така. Ние говорим за изпълнение на обещание на премиера Бойко Борисов още в началото на годината. Много интересно, че вчера се навършиха 10 години от първия ни протест, провокиран от унизително отношение. Коледният ни бонус от 100 лева е и оценка за свършената ни работа през годината. Това е много, много ниска оценка. Господин Борисов оцени нашите усилия и се постигна добър резултат с него, когато разговаряхме. Тогава ние изразихме съмнение, че властта може да изпълни договорените условия. Оказахме се прави. Бяха ни обещани 100 милиона, но 16 от тях липсват", отбеляза зам.-председателят на синдиката на МВР Илия Кузманов.

Той заяви пред репортера на Bulgaria ON AIR, че формално не могат да откажат тези пари, но са решили да ги съберат и да ги дарят за благотворителна кауза, която ще стане ясна в началото на следващата година.

Вчера синдикатите дадоха ултиматум на властта, с питане как се харчат парите за МВР.

Министър Младен Маринов им отговори, че коледните бонуси ще са 100 лева, тъй като за повече няма пари, а очакванията им трябвало да бъдат адекватни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
До абв преди 5 години
А ти с какво допринесе?
57
1
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Каквато ни е държавата, такава ни е и полиция и прокуратура и съд и здравеопазване и образователната система, всичко е пълна борафория и деградация !!! В България всеки работи това от което най малко разбира .... пожарникар-охранител направили го премиер, другия летец направили го президент, другия шофьор на Мето Илиенски те го направили вътрешен министър и т.н, и т.н ....... е как да се оправи тази държавчица, като всеки се напъва за даден пост не за да подобри нещо, а да вземе парите
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като има кой да дава подкупи, ще има и такива, които да взимат. Как пък един не си погледне в неговата паничка... не нарушавате правилата за движение, не предлагате 20лв, за да си спестите акта от 50лв, не хвърляте ***, не си разхождате кучето около детски площадки или в училищата, не рушите.... и ощее безброй неща... КАКЪВТО НАРОДА, ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА! И не полицията е виновна за това. И там ива свестни хора, както и сред лекари, и сред обикновенният работник, но боклиците са много...
55
2
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Чиста подигравка !!! Аз да съм на полицаите ще отказвам да пазя задниците на политиците когато им припари ! А вие ,които се гаврите с полицаите защо ги търсите като видите зор,а ?
54
11
 
3
 
! Отговори
Глобички а? преди 5 години
Ами да бяха подкрепили народа, а не да го мачкат. Сега да не очакват подкрепа и съчуствие- не го заслужават.
53
5
 
5
 
! Отговори
СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ преди 5 години
ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ
52
20
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
И НИЯ ПАРИ СА ИМ МНОГО НА ФОНА НА НЕСВЪРШЕНАТА ОТ ТЯХ РАБОТА !
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Блъскания, бит и изтормозен народ първо да спре да си издбира едни и същи комунистически-деривати амфетаджии.Преизбрахте Суджука за трети път и после що ви бият, и *** ще има за вас, *** нещастни!Протестирате ревете и си презбирате същите кратуняци после полицията ви крива.
50
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите и си отговарям защо в казана с българите в ада няма пазач - самички се дърпаме едни други и се навираме взаимно в киреча. Тоя *** Младен Маринов пак да праща полицаи да вардят *** на Суджука от всенародната любоФффФ.Колкото до парите - те са предвидени за купуване на гласове в гетата и са печатане на фалшиви бюлетини като тия в Костинброд.
49
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са им даже тия пари! На мен кой ми дава даже и толкова? Аз поне върша някаква полезна работа и се старая да я върша честно!
48
16
 
12
 
! Отговори
vlady преди 5 години
За повечето служители на МВР дори 100лв бонус са твърде много на фона на свършената работа. Уместно е бонуси да се дават за разкриване на тежки престъпления, организирани престъпни групи, за сериозно намаление на престъпността в даден район и т.н.
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Кучкар А допълнителните бонуси на ,,социялно слабите ,,за Н Г, не са ли прекалено много даже ? На правилегированите ?
46
20
 
10
 
! Отговори
Кучкар преди 5 години
Не се подиграва. Добре са си 100лв. За тая полиция са си много даже :)
45
0
 
35
 
! Отговори
Киро гела преди 5 години
За депутати има пълни заплати бонус...Видими резултати.Гарантирано от ГЕРБ.
44
9
 
28
 
! Отговори
E4o преди 5 години
А подиграва ли се държавата с пенсионерите, че част от тях, дори не всички, ще вземат по 40 лева!? А този сидникалист дали взима и заплата и пенсия!?
43
19
 
16
 
! Отговори
Az преди 5 години
Какви бонуси, едно махаме с палката и го е изкарал тоя бонус.Това като вица за полицая където в края на годината питал, ама те и заплата ли дават?
42
5
 
15
 
! Отговори
Иван Улев преди 5 години
Даже са им много на Рогачев и любовницата му Травестита Крайчева!!!!!!
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахте ли сега защо трябва да сте с народа като тръгне към депутатите. Защото те само обещават за момента и после забравят.
40
6
 
26
 
! Отговори
30г преди 5 години
До АнонименМВР 30 години го съкращават. За това в момента има по 1-2 бройки за дадена дейност. И единият като се разболее, другият няма право даже и да се разболява. Това е положението в МВР. По 1-2 бройки на дейност! А тук става дума за липсващи пари или пари отпуснати за заплати, но отишли незнайно къде! Търсят парите, които правителството е отпуснало или може би е отпуснало! кой лъже министъра и ли премиера! За това става дума!
39
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушев да си, значи си утайката на обществото, тинята на света, възможно най-*** и некадърен, нагъл, грозен и дебел. По един шут в дебелите шкембаци на тия за коледа, и почвам да бегам бате... не че има смисъл щото не могат да тичат тия кюфтета.