Рашидов: Българите живеят по-добре, но сме си ревлив народ!

Все хубави неща станаха през 2018 г., сигурен е депутатът от ГЕРБ
Обновена: 18 дек 2018 19:28 | 18 дек 2018 15:00, Анисия Иванова
248

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица "Граф Игнатиев", все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип.

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред Bulgaria ON AIR изминаващата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти - нещо, което в България рядко се прави.

"Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на "Графа". Същите снимаха и ремонта на "Ларгото". Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София", настоя депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

"Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни", категоричен е Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: "Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи".

Извън политическия живот - Рашидов ще открие изложба "Скулптури и акварели" в столичната галерия "Сан Стефано". В залите ще бъдат подредени 40 акварела и 12 скулптури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако под "българите" се разбира близките до власта фирми и шепа хора, партиини послушанки - МОЖЕ БИ ДА! Ама истинските българи не живеят по-добре, защото тия гробаджий, заедно със златния пръст Болен, бурската медийна мутра Симеонов и цялата измислена опозиция, с която всъщност си делят всички проекти и рушвети - грабят 30 години.Но за едно е прав - българския народ, като общество е изключително глупава "единица". Иначе нямаше да допусне да стигнем до тук. Интересчий и мързеливци - това е.
198
0
 
11
 
! Отговори
Alek преди 5 години
Мда, като реват хората за достоен живот, дето се вика просто да задоволяват първичните потребности - то туй "ревлив народ". Като си загубил 1 млн. лв щото си алчен г. (инструмент за сядане) и рониш крокодилски сълзи, заставаш в поза "партер" пред карикатурата Б.Б. - е тогава си *** и пича. Евала .... :(
197
7
 
3
 
! Отговори
ZZ преди 5 години
имах намерение да дойда в Бг и оттам да отида на екскурзия за нова година, но уви, всички интересни дестинации бяха разпродадени.останах с впечатление, че не са толкова бедни хората, щом толкова туристически агенции едва смогват да покрият търсенето (да не говорим и за измамниците)
196
12
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Вярна не сме цъфнали и вълзали , но като гледам Русия , някак си съм по спокоен.За 10г. държавата е неузнаваема.Надминахме големия брат .България има бъдеще.
195
0
 
22
 
! Отговори
Врачанин преди 5 години
Все едно слушам Бойко Б
194
2
 
21
 
! Отговори
не е прав преди 5 години
Извинете ,но българите сме много търпелив и работлива народ!
193
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ДС живее много по добре.Няма нужда да прикрива добруването си
192
18
 
6
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ами да, прав е, ревливи сме. никой не може да ме убеди, че българина няма пари, след като видят какво се случва на черен петък и като знам какво неистово пазаруване става по празниците и как тепърва ще има да се пълнят количките по хипермаркетите с ядене и пиене. Хора без пари не правят шизофренични стълпотворения по магазините.
191
1
 
14
 
! Отговори
Симо преди 5 години
Ако се имат предвид само числата сме по-добре. Ако се погледне кошницата е ужас. Увеличиха пенсиите с 5-15лв около 3%, но парното юли поскъпна, вода , ток и газ. Само увеличението на хляба глътна парите. Сега до юли 2019 хората ще плащат още повечеЗа заплатите да не говорим. Масово договори на 4 часа и никакво подобрение
190
4
 
20
 
! Отговори
Скарлет преди 5 години
Нагло иэкаэване, на фона на ровещите в каэаните эа ***, эаедно с гладните кучета хора!!! Все повече българи живеят в тежки материални условия и в недоимък, дори не могат да си поэволят да се хранят РЕДОВНО!!! Просията стана професия а това е и дъното на ЧОВЕШКАТА НИЭОСТ!!! Весели праэници ОЛИГАРСИ!!!
189
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като цяло сме си такива ревливи мрънкачи и вместо да хулим Рашидов, че е казал истината е редно да помисли как да се променим, ей така за да станем по-пълноценни, предприемчиви и позитивни хора, следователно да живеем по-добре.
188
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревлив народ ли??? Да припомним ли кой орева орталъка за милиончетата си в КТБ? Добре, че този път ти се размина. Наздраве, Веждичка! Наздраве мултак 1.
187
39
 
11
 
! Отговори
Геша преди 5 години
Веждито е турчин но милее за България повече от някои български койоти които вият по форумите.
186
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашиде, лекувай си ишиаса!
185
3
 
21
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
184
4
 
20
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Турците сте ревлив народ,ОПС...сбирщайн!По цял ден реве в българските вестници!
183
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н рашидов яжте ми кожените звънчета да ви е сладко.
182
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблеми имаме много,проблеми имат хората навсякъде по света. Но този път Рашидов е прав. Българите живеят все по-добре. Да, подобряваме се по-бавно от желаното, но ако всеки от вас си спомни какъв е бил стандартът му на живот през 1997,когато бяхме във фалит и започнахме от нулата и какъв е стандартът му днес няма как да каже, че животът му не се е подобрил и да не излъже. Може би единствената група, за която няма осезаемо подбрение са пенсионерите. Всички останали са просто мързеливи мрънкачи
181
4
 
24
 
! Отговори
Страсбург преди 5 години
Ишияс, баце, ишияс го тресе яко и не пуща!
180
4
 
37
 
! Отговори
Toto & Luco преди 5 години
Не му се сърдете на Веждичката, просто е опитал да подобри рекорда на Дядо Жан в надпиването, но не е успял и сега плещи глупости!!!!!!!!!:(