Преди 26 януари: Тръгва телевизията на БСП

Стартът й ще бъде преди конгреса на Левицата
17 яну 2019 18:10, Анисия Иванова
72
Преди 26 януари: Тръгва телевизията на БСП
Снимка: БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова е представила пред областните председатели на партията готовността за старта на Българска свободна телевизия. Тя започва излъчване преди Конгреса, който ще се състои на 26 януари т.г., съобщават от БСП.

С представителите на структурите от цялата страна са били обсъдени задачите пред партията за 2019 г., предстоящите европейски, местни избори, както и възможни предсрочни парламентарни избори. 

"Ние сме първата партия в България, която излиза с платформа за европейските избори. Веднага след като Конгресът я приеме, тя трябва да се представя и обяснява на хората. Тези избори са важни, не само защото ще предопределят промяната в Европа, но и защото при наша победа, ще сложат край на статуквото в България, на правителството на Борисов и ще дадат възможност за промяна и тук", е заявила Корнелия Нинова.

Във връзка с предстоящите местни избори е било обсъдено как "Визия за България" да бъде разработена във визия за всеки регион и община. Да се представят начините за решаване на наболели местни проблеми, е изискало ръководството от областните структури.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако има лидер с харизмата, например на Алексис Ципрас, и депутати, които мислят за обикновените хора, а не за собствената си кариера, БСП може убедително да спечели изборите
47
6
 
0
 
! Отговори
Аман от комуняги преди 5 години
Като тръгне, да отиде по дявоолите!
46
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако БСП спечели евроизборите, ще смени и визията на Европата! Ха-ха!
45
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ГЕРБ и ДПС не са си направили партийна тв още.Атака, НФСБ, ВМРО, БСП и те. Как ще се казва бе, червеногъзи?Интересно ми е кой ще е първият филм, който ще покажат. "На всеки километър" ли, "Москва не вярва на сълзи" ли, "Бесни страшни пенсии" ли, или "17 Грипена от пролетта" (да сме в крак с времето)...
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, Цецоооооо пак обърка троловете.Не знаят какво да пишат. Ама какво да прави некой, дето е завършил помощно училище?Сега от толкова много помия и коментари всеки ще любопитства като какво е туй нещо - телевизия на БСП. ТА КАНДИДАТИ ЩЕ ИМА БОЛ. От много герберски акъл. Нали мозъка ви е толкова много, че изтича от ушите. Акъла ви стига само за грабите. За друго - ич.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям пиниз ще е да вдигнат таксите за ТВ преди изборите.И после на ядосаните абонати да им се обясни, че това е заради телевизията на БСП.....
42
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ала Баце не е наивен вече!Никакви бюджетни излишъци за Добре дошли на БСП. Да си спечелят изборите,да управляват и завинаги да ги изпратим в историята!
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е станало на 26 януари, че бързат толкова?
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олеле,майко!
39
8
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 5 години
Бесните Соц Пенсии ще са ангажирани с новата тв и може да спрат да хвърлят торби с пари през балкона.
38
4
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 5 години
Лошо няма. Тролетариатът ще прекарва повече време пред телевизора и по-малко тук пред клавиатурата.
37
7
 
6
 
! Отговори
Андрейчо преди 5 години
Голем праз ! Да я пуснат с абонамент - който иска да я гледа ! Не искам да плащам за нея и да е включена в пакета от програми!!!
36
4
 
3
 
! Отговори
Стар партиен член преди 5 години
Ей,соцтролчета,не се4 напъвайте така,че може да се ...пръснете:)Явно сте от по-младо то поколение и не знаете за "значимите" носители на социализъма и комунизъма : за приказки като вашите-лагерите в Белене и Скравена,можеш да си на ръководен пост САМО ако си член на ПАРТИЯТА,можеш да си пазариш от спецмагазини ЦЕЛОГОДИШ НО цитрусови плодове,докато на плебса се полагаха САМО преди Нова година по ... 3 кг,при излизане в чужбина носеха видове валути,а на нас едва разрешаваха по ...16 до лара и т.н
35
6
 
14
 
! Отговори
Бсп-бита карта преди 5 години
10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...
34
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербави, ясно е на всички че комунистите сте вие, ама мен ми е интересно друго - както ви разправях че ще стане - Валери Винкела е направил завой и все по-отявлено започна да напада вашата любима Партия, включително и вчера при сделката ви за Ф16!?Позагледах малко измислената му телевизийка СКАТ, сякаш и тя е почнала постепенно да обръща палачинката и да се връща към годините до преди 2014г., когато врага беше ГЕРБ, а Боко беше наричан МУТРА и ПРЕСТЪПНИК!?Та питам - сега все още ли защитавате Винкела, или вече е лош? Хахах, колко жалко е да си гербав избирател
33
7
 
18
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Браво другари, просълзихте ме! Спомних си хубавото време на режим на тока и 3 $ пенсии.
32
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще дават директно фалити на банки.
31
7
 
16
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
30
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разкош!! Сашо Главата, Кикимора Дърева и Еленка Офшоркова!! Венсеремос! За руските филми е ясно -100% .
29
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При кабинета Станишев - България на 35 място по свобода на словото!След 10 - годишно управление на ГЕРБ - България на 111 място по свобода на словото!Кои са комунистите в случая???