ГЕРБ за евровот се стяга: Какво предстои?

Валерия Велева: Борисов даде точна диагноза на партията
Обновена: 21 яну 2019 21:51 | 21 яну 2019 21:25, Красимир Ангелов
32

"Това, което видяхме от съвещанието на ГЕРБ, най-малко се говореше за битката за Европа и как ще изглежда тя. За всичко друго се говореше, но не и за това. Това съвещание остана в медийното пространство със силната критика на Борисов". Така журналистката Валерия Велева коментира националната предизборна среща на ГЕРБ.

Още по темата
В нея участваха около 2000 души, сред които народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

В студиото на "Денят ON AIR" журналистката коментира, че Борисов е дал точна диагноза на състоянието на ГЕРБ - партия, която от 10 години е на власт, обрасла с много проблеми, заболяла от самодоволство, самодостатъчност.

Според нея тази диагноза е точна, въпросът е дали не е закъсняла и дали е точен моментът, в който трябва да бъде поставена.

"ГЕРБ е партията на властта, партията, която се е сраснала с държавата и ще консумира негативите от това свое състояние, неизбежно е. Въпросът е до колко опозицията ще успее да има инициативата в тази битка", обясни политологът Иво Инджов пред Bulgaria ON AIR.

По неговите думи битка със сигурност ще има, защото през 2019 година ще се проведат 2 вида избори. Според него е възможно да има и предсрочни избори. Той коментира, че ГЕРБ е омръзнала на хората, но големият проблем е, че няма силна алтернатива в опозиционното пространство.

Според Валерия Велева премиерът е притеснен от социологическите проучвания. "Той казваше, че има собствена социология, която е улицата. Този път вероятно вижда, че социологията на улицата и официалната съвпадат. Той вижда това недоверие, срива в рейтинга на ГЕРБ и затова поставя тези въпроси", заяви журналистката пред Bulgaria ON AIR.

Какво още казаха двамата вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евровотът е важен, защото най-добрите мишлета ще се спасят от потъващия кораб! Битката е на два фронта - вътрешна и външна. И точно това ще ги съсипе!
24
0
 
2
 
! Отговори
все пак преди 5 години
Все пак какво направиха оня си Андрей и другите там. Постигнали били победа по пакета ,,Мобилност,, Че онзи даже се возеше при тираджия за PR. Голямата работа, нищо не направиха и там!
23
0
 
4
 
! Отговори
предстои преди 5 години
Предстои да си ходят! Ето това предстои!
22
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
И какво ще направят за България ако ги изберем. Имахме председателството на ЕС, а проблема с пакета за мобилност го забравихме. И въпреки това отчетохме големи успехи. А къде всъщност са успехите?Ще изпратим няколко човека да получават големи заплати В Брюксел - това ще се получи.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имиджмейкъра на Доган Мадам В. започна "да го лъска" и на Боко.Ашкулсун, бее.Нали и двамата служат на "Ония 'ора" та да минат с един масрав.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предстои "Червена лампа" и после "Синята лампа".........ХА-ХА"Лампичката ти светешеО Шушана-Шушана"Диви балкански скотове.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ за евровот се стяга: Какво предстои?Хайде сега и въпроси. Предстоят поредните "спечелени" избори!Цвъцко знае как!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един е Бойко Втори лифт Трети пол4 тона суджук.5 тунела за мечки.6 апартамента на цвъцко.7 години мандат на Цацата.8 министри носят блатни кокичета.9 кръга на ада.10 декара в Пирин.11 ремонта на графа.12 пенсии в годината.13 кражби в минута.14 годишни бият учител.15 братовчеда на Делян Добрев.16 годишни със силикон.17 офорки имат дюни.18 пъти пада оградата.19 поръчки за Пеевски.20 процента за книги.КАК ДА НЕ ОБИЧАШ БОЙКО!!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
Какво предстои ами търси се нова печатница
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падне ли от власт хунтата, всеки един неин член трябва да се преследва и да се осъди да си плати за престъпленията!
15
0
 
11
 
! Отговори
15 преди 5 години
Тия `патриции` по време на бай Тошо не могат да им стъпят на малкото пръстче на гербавите мафиоти. По данни на ЕК кражбите от делавери и евросубсидии в БГ ОТ СТРАНА НА МАФИЯТА СТИГАТ ДО 11 МИЛИАРДА ЕВРО ГОДИШНО.
14
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по време на комунизма,имаше само партиици с червени книжки,защото без тях нямаше нито добра работа,нито кариера,нито човек можеше да разгърне таланта си.Искаш,не искаш ,трябваше ти червена книжка.Така че,да говорим,че тоя или оня бил комунист е смешно.А сега да не би да има комунисти в България.Най невероятното е,че сам комунизма си отгледа и отхрани перфектни капиталисти.Вижте ги само колко са в БСП-то
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ с партийните книжки, какви са???
12
2
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Протоколите са написани вече.Така че,битка няма да има.Друга тема е с колкоще се спихнем.
11
0
 
16
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
И понеже не искате да давате власт на комунисти, затова вече трети мандат ви управлява комуниста /от 1978-***/ Борисов. Затова 2 трети от ГЕРБ са комунисти и членове на ДС.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тия от ГЕРБ не са ли повечето комунисти?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предстои окончателна победа на болшевизма и марксизма
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по времето на соца и сега, всичко зависи от Партията. Партията с главното П.
7
3
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Всички знаем какво предстои:Сплашване на народа и репресии срещу инакомислещите.НАП, Полиция, Община, Митница ... Цялата репресивна машина на държавата се включва.Накрая вече познатото.Всички гласуват и накрая резултатите ... излизат, каквито Цветан Цветанов ги нагласи.Нормално !Човекът цял курс по "печелене" на избори изкара при ЦРУ.И после пак ... Строеж на пътища на принципа 60% за Партията, 10% за фирмата изпълнител и 30% за материали и заплати на работниците. И така до края ...
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ГЕРБ е партията на властта, партията, която се е сраснала с държавата."С други думи шуробаджанащината е навсякъде. И не само в държавния сектор. Млад човек, умен, образован, но без нужните връзки, тук никога няма да си намери добра работа. И затова бягат в чужбина.