Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент

Дори нямал какво да отчете за двете си години мандат
219
Радев не бил нито балансьор, нито успешен президент
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев, президент на страната от 2012-2017 година, остро критикува дейността на президента Румен Радев и подчерта, че той не изпълнява основните задължения на институцията - да е символ на баланса, да има открояваща се външнополитическа роля и да има обединяваща вътрешнополитическа функция, предаде БНР.

Още по темата

В деня, в който се навършват две години от встъпването на Румен Радев в длъжност, предшественикът му обясни, че неуспехът на президента не може да бъде успех за нито един от българските граждани, затова се надява, че на "Дондуков" 2 ще има промяна в курса.

"На днешната дата всички президенти досега даваха пресконференции, за да отчетат какво е свършено през годината, но президентът Радев реши да не прави пресконференция. За мен това е донякъде обяснимо, защото се чудя какво би отчел като свършено в тези две години, през които той, според мен, игра ролята на опозиционер, а не на президент. Все още се надявам, че генерал Радев ще се превърне в президента Радев", отсече Плевнелиев.

Росен Плевнелиев беше в Русе, за да изнесе лекция, посветена на професиите на бъдещето и развитието на икономиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
15
 
3
 
! Отговори
Радевия преди 5 години
Радев е безсчорно най-слабия ни президент! Въобще не успя да се покаже,като президент на всички българи! Открито следва политиката на престъпната шайка БСП и малката,но креслива група русофили-предатели. В медиите повече рева за санкциите срещу Русия,отколкото да повдигне български проблеми!
104
9
 
8
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Присмял се хърбел на щърбел
103
1
 
12
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
Нещо ми се въри, някакви кадри със снимки от американска планина и един --------, наврян в полуосветен зимник, или се лъжа?
102
4
 
22
 
! Отговори
Смотко-Роско преди 5 години
До кога ще ни занимавате с мнението на това мекотело?!? По-смотан от този не сме имали.
101
4
 
21
 
! Отговори
Лоренцо преди 5 години
И кой го казва това, Поплювко Плевнелиев -Банов! с приз най- добър синоптик за 21столетие!!! Хаха...
100
8
 
28
 
! Отговори
i pak преди 5 години
И конкурс да направиш за най-противен човек пак като Роската няма да намериш! Абсолютен *** е този! Добре че с подкрепата на герб там си избута криво ляво мандата иначе да са го изритали!
99
18
 
14
 
! Отговори
Видно е че Радев преди 5 години
Не е за тази работаУж е независим, уж защитава хората ама всичко му е само ужНяма капацитет човекаОт тоз мандат само Деса намаза с екскурзии в чужбина
98
21
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До ОНЗИкРадев бил избран от 2 милиона?!А кои са тези 2 милиона? - БСП+ДПС+Атака+болни путинисти!!!Виновен е Бойчо, че издигна нарочно Цецка!!!
97
10
 
15
 
! Отговори
Горан преди 5 години
*** ли е, на каишка ли е, не знам, но е насила направен президент! Направи го изборът! Другата алтернатива беше Цецка Цачева, още един брилянтен ход от Герб, след "усшешното" президентство" на Росен Плевнелиев!
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виновен човека,такъв си е по рождение.Бог да го прости.
95
9
 
32
 
! Отговори
Аз съм за преди 5 години
Президентска Република С РУМЕН РАДЕВ!
94
0
 
26
 
! Отговори
Горан преди 5 години
А, пък Бойко съвсем се изложи, при последната си критика към съратниците си! Извинявайте, г-н Борисов, но вие не сте учител от детската градина, та да обяснявате: "Обичам ви всички, но това не е даденост!" Хайде, малко по-сериозно!? Това тон на държавник, ли е? И, това далеч не ви е първата, и единствена изцепка!
93
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** на каишка насила направен президент
92
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росене,колкото повече се нахъсваш срещу президента Радев,толкова повече му вдигаш рейтинга.Твоята злоба и завист имат обратен ефект.
91
10
 
34
 
! Отговори
intriga преди 5 години
в момента Радев е най-успешния порезидент и единствената опозиция в страната, избран с много гласове, за разлика от предишния, назначен от шефа си
90
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Плевнелиев,запазете поне малко достойнство,ако е останало у вас.
89
2
 
31
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, да... г-н президента Румен Радев, не е обединител на нацията, понеже не е удобен на правителството, и няма наглостта да казва, как всичко е по мед и масло, и как всичко е цветя и рози, а честно си казва, че нещата хич не са наред! По-добре референдум за президентска република, докато е време, та сегашният президент да съсредоточи повече реална власт в ръцете си, та да може още по-добре да наплясква правителството!
88
1
 
27
 
! Отговори
Шок преди 5 години
А ти как се държеше, та критикуваш другите? И сега продължаваш да обслужващ интереси на кукловодите ти, нали си кукла на конци!!!! Като няма какво да кажеш си замълчи.
87
5
 
30
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Че, то може ли да си успешен президент на България? А, що се отнася до Росен Плевнелиев, той беше прецедент, а не президент!
86
4
 
32
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Да, щото Роско много успешен президент беше! Много открояваща се външнополитическа роля имаше, ръсеше глупости където идеше, добре че не ни вкара в международен конфликт. Защо изобщо му се дава трибуна на този да говори? Да си припомним как Бойко го попляскваше зад врата и му се караше като на ученик. ***, да си гледа синоптичката, че и тя може да го ритне като първата му съпруга.