Премиерът Борисов спокоен: Прекрасно си работи коалицията!

Нямам нищо общо с обвиненията към Елена Йончева, съобщи премиерът
Обновена: 23 яну 2019 20:46 | 23 яну 2019 18:00, Красимир Ангелов
229

Всяка политическа партия, нейните лидери си имат политика и си я развиват. Важното е да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи. Сутринта имахме Министерски съвет. Прекрасно си работи коалицията. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Димитровград в коментар на поредните скандали при Обединените патриоти.

Премиерът бе категоричен, че напрежението в малката коалиция не се е отразява на инвестиционния климат в страната, което по думите му е най-важното.

"Това е най-важната политика - повишаване на доходите, работните места и високо технологични производства", посочи още Борисов.

Още по темата

Той поиска през още март "да направим поне 3 първи копки на лотове на "Хемус". "Защото виждате на юг по магистралите - завод след завод. На север няма нищо", отсече Борисов.

Той коментира и обвиненията от днес срещу депутатът от БСП Елена Йончева.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за "добро утро", за "добър ден" и за "лека нощ" трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов", отчете премиерът и заяви, че няма нищо общо с обвиненията срещу Йончева.

"Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било", допълни премиерът.

Той коментира и предстоящите избори за европарламент през май.

"Очакванията ми са, че евроизборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направила много, за да ги спечели", посочи Борисов.

Премиерът не прие резултатите от изследавне на агенция АФИС от днес, което показва преднина с около 1% на БСП пред ГЕРБ на изборите за европарламент. 

"Кой е шеф на АФИС". На кой е собственост тази агенция. А агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%, коментирайте ми вие", отсече Борисов.

"А иначе членовете на ИБ на БСП може да си направят телевизия, после може да ме питате и какво говорят по телевизията, направили са си социологически агенции още преди 20 години, с цел да манипулират общественото мнение. Спомням си, когато бях кандидат за кмет, тези агенции дадоха, че Татяна Дончева и Милен Велчев вече са ме изпреварили с близо 20%. А ги претрепах със 70% разлика. Те затова са направени", заяви още лидерът на ГЕРБ.

В Димитровград днес Борисов откри новия завод на индийска компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
Доктор Борисов е осъден от българския съд за лъжи и като го слушам пак продължава да лъже.Значи той е много тежко болен.
114
0
 
8
 
! Отговори
Мурко преди 5 години
Да-БГ.енергиен център на Балканите,забравихте ли.Ток,Газ и благоденствие за дълги времена ..
113
0
 
19
 
! Отговори
опа преди 5 години
странно..няколко пъти писах,че е нормално б.б. да е доволен - краде си колкото иска,лапка си от много места..комисионните му си текът..и малко след като пиша коментара ми изчезва(за 4-ти път пиша едно и също)..няма нищо нецензурно мисля в думите ми..
112
0
 
21
 
! Отговори
пурко преди 5 години
много работят не се умориха да крадат.наследващи избори май ще почиват доста.само че вече ще са с устроени фамилии голяма алчност еееееей.между другото да попитам кой строи до шофьорски плаж бас ловя че е на някой със синя лампа.понеже оня с караваната го видяхме. ама едно е каравана друго е хотел.стягайте се за бг море.градина смокиня разораха ги мнозина...................
111
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Батко проблеми нема, корабът потъва нормално, вода има за всички, а най-близката земя е дъното.
110
0
 
21
 
! Отговори
анчо преди 5 години
гледах панаира в ндк как ръкопляскаха и се смяха на тъпака примитив верните му членове пардон близачи.е как нали всички са с назначения във всяка една сфера.на достойните предстои да вземат куфарите и да се спасяват.жалко за родината ни.опоскаха всичко море планини. толкова са се самозабравили че не се и замислят че няма да отнесат нищо на оня свят.народееееееееееее народееееееееееееееееее.
109
0
 
27
 
! Отговори
Алкайдов преди 5 години
Тотално са оусаха-приеха закон за "личните данни",с който слагат верига на устата на медиите.Засекретява се Агенцията по вписванията,търговския,имотния регистър--разбирай никакви проверки за нищо.Е това ако не е пълна диктатура и безнаказаност за разбойниците-здраве му кажи.Остава една стъпка до стадиона в Сантяго,пардон В.Левски и огън по непокорните...
108
18
 
6
 
! Отговори
сфг преди 5 години
До Анонимен Средната заплата е два пъти по-голяма от средната в Русия - с тях да се сравним не ви ли оттърва?
107
1
 
35
 
! Отговори
Ясно е, че преди 5 години
Герберастките калинки са проядени от корупция, кражби и простотия. Тиквите оглозгаха народа до кокал. Това се разбира от думите му.
106
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тумба лумба за кокошкарски истории.А за раздадените милеард и триста хиляди в края на сезона-ни стон ни звук.
105
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,бе,да!Коалицията много добре си работи-ежедневни скандали,раздели и събирания.И полицията много добре си работи-целия икономически състав на 4-то РПУ обвиняеми за престъпления по служба-рекетьори,изнудвали дребни търговци за такса сокойствие.Е,нема такава държава!!!
104
2
 
32
 
! Отговори
Ko преди 5 години
Всеки народ си заслужава управлението!Мислех че след Костов няма по - лошо ,пък то и царя и Станишев и.... та накрая Б.Б. ама си мисля че може и по - лошо , например Ц.Ц да стане премиер.
103
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярвам в Провидението.
102
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
добре ,че паднаха международните цени на петрола...иначе Боко беше пътник...
101
0
 
26
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Прекрасно си работи коалицията???Населението намалява, затова и безработицата намалява, не че нещо се прави?Населението застарява - по малко деца се раждат, повече хора излизат в пенсия въпреки вдигането на възрастта - безработицата намалява?Доходите на хората са константа изключваме програмисти и обществени поръчки.Купуват се гласове със саниране на блокове - конституционния съд не взима отношение?Малцинства живеят без да плащат данъци, ток - как се вкара ток в незаконни жилища? Коалиция
100
2
 
34
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 5 години
ТИ СИ НАЙ-МРАЗЕНИЯТ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА-*** СИ БЕ,***
99
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекрасно унищожаване на нацията!2009 г. - 80 000 новородени2018 г. - 46 000 новородениПрекрасно!
98
38
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 5 години
Спокойната и разсъдлива реч нас премиера се харесва на почтения български избирател, който несъмнено ще гласува за ГЕРБ,т.е.за бъдещето си!
97
3
 
47
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"Прекрасно си работи коалицията" - дума няма. А си оставаме най-бедната държава в ЕС и с най-бързо намаляващо население. По-добре е вече да отидат в опозиция да си починат.
96
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко изличени коментара тук има, знае ли некой. Щом е против ГЕП се личи, само нещо се пуска.Демокрация и " свободно слово" ?!