Марешки с НПСД и Спас Панчев на евровота

Коалират се във "Воля – българските родолюбци"
Обновена: 24 яну 2019 13:21 | 24 яну 2019 12:40, Камелия Цветанова
16

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg


Лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки намери съмишленици, с които ще се яви заедно на евровота на 26 май. Освен това той ще бъде водач на листата с кандидатите за представители в ЕП на коалицията "Воля – българските родолюбци".

В коалицията участват още Земеделски съюз "Александър Стамболийски", НПСД и "Обединена социалдемокрация".

Тези формации имат различни политически виждания и платформи, но този път били обединени от общи цели за развитието на страната.

Още по темата

"Образование, здравеопазване, сигурност, европейски доходи, ликвидиране на монополите, на битовата престъпност, защита на предприемачите и земеделците, етническа и религиозна толерантност са базовите политики, които смятаме за особено важни за предстоящите избори", обобщи от името на партньорите си си Марешки.

Лидерът на Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" Спас Панчев, който стана депутат като коалиционен партньор на БСП, но след това се отцепи от левицата и стана независим, сега смята, че има много общи виждания за перспективите за бъдещето на страната с партньорите от новото обединение, с което се ще се яви на евровота.

Той съобщи, че му предстои среща с представители на останалите земеделски формации, като целта е да се стигне до обща кандидатура на земеделците за кандидат за евродепутат.

Йордан Йорданов лидер на "Обединена социалдемокрация" пък е убеден, че новата коалиция със сигурност ще има поне един представител в ЕП, въпреки че изборният праг на евровота е 5,8%.

"Днес знаем, че имаме един евродепутат от нашата коалиция, от утре започваме да работим за втори", настоя той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конпи да провери Марешки дали не пере пари на руската мафия чрез горивата и лбекарствата?
9
1
 
2
 
! Отговори
Vins Van dam преди 5 години
*** Скапани *** ГЕРБ ще доунищожат България ,*** бг народе такъв *** народ и нация няма по света.Сметки за Януари за ток 400 лв заплата 600 лв .Мълчат като скапани страхливи мишоци и плащат , протести нула.?????Българите папуасите на Европа и най тъпия народ в Целия свят????????
8
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
свален имунитет турска партия псевдоземеделец какво ли ще види българинадо изборите само с алцхаимер може да гласуваш за подобно нещо
7
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Ау,забравил съм си очилата и стана резила,ха-ха!Не било НДСВ,а НПСД.Впрочем,какво е НПСД?
6
4
 
2
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Хубаво е решил Марешки да се коалира,ама с неговите 3%,нека са 4% и нула цяло и нещо на НДСВ,трудно ще го докара до нужните 6%...
5
8
 
6
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Не познавам Марешки и не се интересувам от политика.Днес обаче заредих за 1.95 лв дизел при негова бензиностанция, на Лукойл -2.14лв.Аптеките му са пълни и продават с голям оборот.Я да видим, как стоят нещата при другите? Защо си затваряте очите?При комуниста Златев, Б.Борисов какви са цените?Ами копувайте от тях!
4
2
 
13
 
! Отговори
МутроМраз преди 5 години
Тиквената патерица Магарешки пак е аквирина.Купувай народе менте ефтинджос лекарства, сипвай народе менте ефтинджос бензини пак гласувай за Магарешки и Тиквата.
3
9
 
12
 
! Отговори
Къде е курск ?????? преди 5 години
Магарешки е руски шпионини ако имахме държава отдавна да е във затвора
2
11
 
12
 
! Отговори
москвич бракма преди 5 години
Това са едни продажни рубладжии да се махат от България и марш за сибир
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евроазиатските партии се чудят как да вкарат повече руски шпиони в ЕП !