Обединени ли ще са патриотите за идващите евроизбори?

ВМРО: Джамбазки трябва да води листата!
20 фев 2019 22:47,
23

Три месеца остават до изборите за нов Европейски парламент, а една от най-сериозните полемики е свързана с това дали "Обединени патриоти" ще се явят отново обединени пред избирателите.

Към този момент "Атака" и НФСБ изглежда не са толкова положително настроени към това, а народният представител от ВМРО Атанас Стоянов каза в студиото на "Денят ON AIR", че именно тяхната партия е тази, която винаги е поддържала тезата, че явяването на патриотичните формации на тези избори трябва да е общо. Но подчерта, че в коалиционното им споразумение няма клауза за това.

Още по темата

"ВМРО показва, че търсим оптималния вариант да бъдем заедно. От другата страна или няма чуваемост, или има някакви дребни хитринки, което взривява добрата атмосфера. Драма няма", настоя той.

Стоянов обаче е категоричен, че патриотичният сектор у нас трябва да има представители в Европейския парламент.

Пред Bulgaria ON AIR народният представител от ВМРО посочи Ангел Джамбазки като човека, който трябва да води листата, въпреки че останалите лидери в "Обединени патриоти" не го припознават.

"Той показа там, че не е европейският депутат на ВМРО, той е българският депутат в Европейския парламент. Това беше българското острие, което показа, че беше активно не само в медиите, а с действия промени много неща", подчерта още Атанас Стоянов.

Той допълни, че Джамбазки е силен фаворит, защото е бил най-активният български представител в ЕП и е сред десетте най-активни от цяла Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали ще има някой , който ще гласува за тези..
9
2
 
11
 
! Отговори
Рамбо преди 5 години
А тоя дето говори, Стоянов- някой някога виждал ли го е на трибуната в НС???? Какъв е този анонимник?
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те дори да са в една листа (което е много съмнително) пак ще се плюят постоянно, тъй като вота е преференциален - т.е. пак ще са конкуренти!Никога в българския парламент не е имало такива алчни за власт мошеници, като тия фалшиви патриоти!
7
5
 
21
 
! Отговори
Ха преди 5 години
Колкото обединени , толкова и патриоти.
6
10
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
"...Джамбазки е силен фаворит, понеже е бил най-активният..." Има и други фаворити в харема, но този е особено активен. И сладък. И гладък.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СандуА защо Местан е русоляв и има азитски черти повече прилича на славянскоазиатски *** отколкото на турчин ?
4
7
 
13
 
! Отговори
3пер-активен преди 5 години
Даже е хипер-активен, само че единствено през последните няколко месеца. Няма как, иде нов тираж шрез май, трябва да се свърши нещо поне за очи, понеже Брюксел е хубав град, а службицата там е сладка.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са рaзпорени за какво обединение говорим
2
6
 
15
 
! Отговори
Санду преди 5 години
К'ъв е тоя т.рчоляк на снимката! Това не е българска физиономия, прилича по-скоро на ония с дръпнатите очички от документалните филми, дето гонят еленчета в тундрата.
1
11
 
7
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
И аз ще гласувам за Жамбаза и Атакистите за да може русофилите да прекарат Турския поток ако дойдат нормални хора на власт ще вземат да го бастисат, както закриха прeдишния проток. Патриотите са послушни и каквото им каже Путин или Ердоган туй ще сторят всеки патриот работи за Турцияя Русия или Германия. Важното е че територията никой не я бръсне за нищо.