Във висящ развод ли е малката патриотична коалиция?

Обединението трябва да се запази, настоя депутат от ВМРО
21 фев 2019 22:39,
8

Във висящ развод ли е малката коалиция? Само преди два дни от НФСБ обявиха, че ще се явят самостоятелно на изборите за Европейски парламент, а бившият вицепремиер Валери Симеонов ще е водач на листата. Областните организации единодушно са подкрепили номинацията на лидера, като зад нея е застанала и партия "Средна европейска класа", която също като НФСБ е част от "Обединени патриоти".
Още по темата

По-рано днес Симеонов коментира, че Патриотите ще продължат да са във висящ развод, докато това не влезе в остър разрез с разбиранията и програмата на НФСБ.

"ВМРО е организация с изключително дълъг опит. Ние гледаме с поне едни избори напред. И продължаваме да поддържаме тезата, че обединението трябва да се запази", подчерта в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО доц. Милен Михов.

По думите му всички обвинения на БСП, че мнозинството на "Обединените патриоти" и ГЕРБ колаборират с ДПС, са несъстоятелни.

Пред Bulgaria ON AIR доц. Михов коментира още темата със скандалната анкета, в която българските ученици над 9 години трябва да отбележат пола си.

"Подозирам, че е имало и техническа възможност, и правно основание в рамките на нашата Конституция този въпрос да се изчисти. И безспорно трябва да бъде потърсена отговорност на служителите в МОН", каза гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Анкетата е част от платформата на Еврокомисията за дигитализация на образованието SELFIE, която се разпространява в 28 страни членки на Евросъюза, в т.ч. и у нас. Вариантите за отговор на въпроса за пола в анкетата са 4 – "момче“, "момиче“, "друго" и "предпочитам да не казвам". Над 900 български училища до момента са попълнили анкетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коалиция обединени кукувци и мафиоти не е в развод това е тъпоъгълен ге.й триъгълник.Сега тече спор кой да е отгоре.Но спора е излишен все тая кой от тримата ще изчиластри някой ит другите двама накрая и тримата дружно ду.хат на Тръмп а народа гледа безучастно унищожението на България и Европа и превръщането им в американска колония, което бе спряно не от европейска смелост а ог извънземната глупо.ст която сътвори Тръмп в Мюнхен и е на път да обедини света в антиамериканска коалиция против него.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откачените патариоти от малката психиатрична коалиция
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zvetanov moskov i dr koga schte vadat osadeni sa imoti dalaveri kombinazii koga 4engetata ot gerb presidenstbo na pension.vasrsst bkp schte gi mshnete saschto se orebojadisvate milioneri deza na bkp schofiori 4engeta donosnizi jalko 4e boiko im varva taka jivkov varva na lukanov djurov mladeniv i go predadoha v bg verni nama ima dupedavzi blisa4i bg mantalitet jalko no fakt
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във висящ развод ли е малката парична / патриотична/ коалиция?
2
1
 
9
 
! Отговори
Какъв развод, преди 5 години
те са в агония, сомоубиват се! Ако ВМРО се явят самостоятелно на избори, по ще спечелят, онези лъжепатриоти само им пречат! И без това и да са заедно, пак Джамбазки ще бъде избран за евродепутат!
1
2
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Като се обърне каруцата-пътища много!На "Патриотите" хем им се иска да похапнат още две години от огризките на ГЕРБ,хем започват да осъзнават,че повече няма да помиришат парламент заради колаборацията и зарязването на собствената програма(доколкото я имат)!И всеки от тях търси да се спаси по свой начин,ама не става....Айде тая година аут от Европарламента,догодина и от българския!