Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов

Оттегляне на Цветанов няма да застраши ГЕРБ според лидера на "Атака"
Обновена: 23 мар 2019 14:40 | 23 мар 2019 14:36, Елка Василева
58
Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов
Снимка: архив, БТА

Очаквам за Цветан Цветанов да има раздвижвания. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров във връзка с оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева и за скандала с апартаментите.

"Той не заема министерски пост. Там не можем да говорим за оставка. Той е председател на ПГ на ГЕРБ и обикновено на предизборния щаб. Моите очаквания са, че и там ще има някакви промени. Това е работа на ПП ГЕРБ. Такива са ни очакванията, защото виждам, че г-н Борисов работи по този начин", обясни Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Според него темата за оставките е била гръмотевично хвърлена. "Нека се види всеки един случай. Цветанов е другата основна фигура в ГЕРБ, нито тази заместник-министърка е известна. Вероятно Борисов ще поговори и с нея. За Рашидов е съвсем друг случай. Той има парите да си купи и къща, и апартамент. Там не можем да говорим, че политиката му дава някакви привилегии. Цветанов съм сигурен, че ще има също разговор с премиера", обясни още Сидеров.

Още по темата

На въпрос, ако Цветан Цветанов се оттегли, застрашена ли е партия ГЕРБ за изборите, Сидеров отговори, че управляващата партия има точно изградена мрежа, която работи за изборите.

"Малко се митологизира личността и значението на г-н Цветанов като едва ли не машината за избори, без която ще рухне. Не мисля, че е така. ГЕРБ ще направят изборите и дори той да не е председател на предизборния щаб", посочи още Сидеров.

Според него няма вероятност и това да разцепи ГЕРБ. "Мога да ви дам пример с предишни информации на силни фигури, които са излизали от ръководство. Не става така разцепването на ГЕРБ, там спойката е друга", подчерта лидерът на "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
5
 
! Отговори
Фандъкова преди 5 години
хайде Цецко подавай оставка ? фандъче желая скоро в Сливен да отидеш да си почиваш поне 10 гд ? хора докага ще търпите Герб никога герб ?
45
0
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
"Живеем в интересни времена".Източникът на този скандал е "Свободна Европа" - финансирана, знаем от КОЙ.Ще има огромни изненади в политическото пространство и тектонични размествания.Кой ще заеме "освободеното" място? Какво наложи сделката между "политическите трупове" на десните и ГЕРБ, да се реанимират "гардеробни скелети" в лицето на "десните-лешояди", собственици на ЕДИНИЯТ ПРОЦЕНТ БОГАТСТВО, е липса на здрав разум?Търсят се послушни хора, вероятно за военностратегическите цели на САЩ.
44
1
 
4
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 5 години
Вероятно, докато умните се наумуват лудите ще се налудуват. С компрометиращите си действия силните на деня работят в полза на Волен.
43
1
 
11
 
! Отговори
Х преди 5 години
Да придобиеш суперлуксозно жилище на такава суперевтина цена, а не на стандартна цена, е груб конфликт на интереси. Както изглежда, Цветанов се ослушва и се прави на интересен от Щатите. Борисов би трябвало да поиска оставката на Цветанов незабавно.
42
4
 
14
 
! Отговори
Чакрък. преди 5 години
Е,по голям чакрък от Сидеров няма.От години не се спря.Не си е добре човекът.
41
4
 
16
 
! Отговори
Шико... преди 5 години
Сидеров,предпочиташ да си смешен,от колкото да си безразличен.
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парламент Шестоапартаментников
39
11
 
4
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Браво Сидеров. Много точна преценка.
38
5
 
18
 
! Отговори
Блъсков. преди 5 години
Ех,Волене,какво хамелеонче си.Но,знае ме се.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да 32 - да, на Балкинете всичко се решава от Великите сили. САЩ, бутнаха Груевски, изкарвайки записи, САЩ ще бутнат и Борисов....вече не им е угоден. САЩ бутнаха и Луканов навремето през 1992 - конюктурата се смени и не бе политичесик удобен.А когато Орешрски бе премиер и Д. Стойнев се запъна че ще строи Южен поток довтасх трима сенатор (единият бе покойният Маккейн) и ДПС се оттегли от властта и кабинета падна.Около месец-два преди Доган да подаде оставка е бил привикан в САЩ.
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов се скри в САЩ, за да види какви компромати още могат да извадят господарите му за него
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов по-чалко краде от Борисов
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е Герб. Борисов е маркетинг за по телввизорА за пред изтрещели селски бабишкери
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога Тръмп не е приемал Борисов исках да кажа.....
32
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога затъмнение и официална Америка не са приемали Борисов ,но Цветанов да.Цветанов ще свали Борисов-ЗАПОМНЕТЕ
31
3
 
23
 
! Отговори
ПОЛИТИК преди 5 години
До Анонимен САЩ ПОСТАВИХА БОРИСОВ НА ВЛАСТ ТЕ И ШЕ ГО СВАЛЯТ ИЗГЛЕЖДА СА СВАЛИЛИ ..ДОВЕРИЕТО ОТ НЕГО КОЛКОТО И БОРИСОВ ДА ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА КАТО МЛАДА НЕВЯСТА ТРЪМП И ПОМПЕЮ
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено далаверче.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брях,този още съществувал,браво Златке!
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умре горкия да си довърши мандата. Лапачката е големата работа.
27
0
 
40
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Е напразно очакваш. Раздвижване при Цв.Цв. ще има само като то предложите отново за президент. А ти си същата палачинка. Доскоро плюеше по ГЕРБ а сега им стана адвокат. До един сте ***. За пуста власт ще станеш и ДПС само за да лaпаш.