Караянчева от Рожен: Да вземем пример, да бъдем по-разумни!

Да се обединим в името на България, призова тя
20 юли 2019 15:00,
34
Караянчева от Рожен: Да вземем пример, да бъдем по-разумни!
Снимка: НС

Трябва да вземем пример от Рожен, за да бъдем по-разумни, по-мъдри и по-обединени в името на България, заяви пред журналисти на Рожен председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според нея Рожен е уникален събор, който "пази традициите и ни прави по-силни, защото тук се отваря сърцето и душата".

Цвета Караянчева и председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова са сред гостите на Събора на народното творчество и животновъдството "Рожен 2019". Не спираме да се надяваме, че ще намерим съгласие по темите, които са от национално значение, коментира Даниела Дариткова. Тя допълни, че ще предадат на колегите си от всички парламентарни групи посланието от Рожен за единство и обединение. Искрено вярваме и продължаваме да работим в тази посока, винаги сме били за диалог и за обединение на усилията, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

За съжаление не успяхме да се обединим по темата с национално значение вчера за ратификацията на договорите за Ф-16, коментира Цвета Караянчева. Тя допълни, че все пак има национално отговорни теми, по които намират диалог с представителите на другите политически сили в търсене на общо решение.

Над 200 хиляди посетители са преминали през съборното селище на Роженските поляни вчера и днес, според данни на организаторите.

"Девойко, мари, хубава", изпълнена от 28-годишната Рейчъл от Тексас, бе най-аплодираната изява през втория ден на Роженския събор. Младата американка посещава за първи път България, след като вече е влюбена в българския фолклор. Рейчъл разказа пред журналисти, че сама е научила българските песни, слушайки ги от записи в интернет. Допълва, че е очарована от първата си среща с България, която, по думите й, има най-хубавата фолклорна музика с най-сложния ритъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя Цвета си е от Родопите, ами този хасковски *** каква работа има из планината. Да ходи да си полива харманлийския бустань.
24
2
 
10
 
! Отговори
ЦВЕТА КОПОЯТ НА БОКО преди 4 години
БОКО Я ПРАЩА ДА КРАДЕ ОТ ИМИДЖА НА ПРЕЗИДЕНТА. ЗАЛЕПЕНА Е ЗА РАДЕВ, СЛЕДИ ГО КАТО КОПОЙ, ЗЕР ДА ТРУПА НЕК'ЪВ АВТОРИТЕТ, НО НАЙ ВЕЧЕ, ЗА ДА СЕ КЪПЕ В АВТОРИТЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА И АКО МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ ОТ НЕГО. ПЕКИНСКАТА МУ ПАТИЦА ПО ВИЕТНАМСКИ. ТЮЮЮ, МИСИРКАТА МУ ПР.ТА.
23
2
 
8
 
! Отговори
Нане преди 4 години
Добре, че GPS а, я е отвел тая до Рожен...Че иначе я в Ханой, я в Пекин щеше да акостира...
22
2
 
8
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 4 години
До ivailo Главатарят на гербавата мафия е мизантроп, какво да очакваме от лакеите му? :)
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Караянчева какво общо има с народа?
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази защо е отишла на Рожен? Умириса цялата поляна.
19
0
 
9
 
! Отговори
2 преди 4 години
Ами да , но след като обединим моята пенсия с твоята заплата и бизнеси !кърджалийска кифла !
18
1
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
С политици мразещи народа си , няма как да съм обединен !
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми то тая лакомия води и до голямо осиране....Политиците това правят ! А на по-голямата част от българската рая и хвана паяжина на задниците....Затова мислете и гласувайте ,излезте от комфорта си и гласувайте но не за партии ,този път за европарламента доста умни и достойни българи бяха мажоритарни кандидати но спим......
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О*****ха де що има по горите, по планините, то не беше "Рожен", то не беше "Бузлуджа", Рилските езера, Жеравна за и където се сетите. Хляб и зрелища!
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая нагла и ненаяла се Цвета се е сетила че е българка....Язък за хубавото и име !Когато лапате като невидели не се сещате че има много гладни БЪЛГАРИ ....
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да бъдем по-разумни ? Да мълчим ,та търпим още защото вашата захапка е мооого голяма ? Дали този съвет не трябва да го дадеш на твоят вожд и съпартийците си госпожо ? Не се натъпкахте ,тая лакомия ви размекна съвсем мозъците....
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знамето трябва да е поне 200м.задължително татуси на трицепса на Левски и Ботев,по желание и на прасците на Че и кръст на другия иначе не си патриот.Валя Балканска и хоро,ако може в река или езеро.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
надушил е чеверметата и отишъл да напълни тъбуха
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го ли е срам там да се появява този предател ,който е в коалиция с турската партия ДПС и *** Борисов и вчера подписаха най заробващата сделка в новата история на България!
10
1
 
18
 
! Отговори
Караянчевска преди 4 години
Да вземе пример от Рожен и да работи за всички българи, не само за съпарииците си от Гроб! Ако не иска, поне изобщо да не се обажда, че дразни адски много с тъпите си коментари!!!
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора с капацитет да рият гюбре станаха водещи фигури в мафиотската ни държавица. Докъде очакваме да стигнем?
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне да мълчи и да не се излага, тая 6 волтова алчница!
7
1
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Каква работа имат навлеци като Пекинската патица на този всенароден събор ! Да агитира с герберски алабалистики !!! Остави хората да празнуват ,*** оуууу!
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпън бие,гайда ручи,герберска софра със свински уши,суджуци и котлети от прасета с африканска чума.Изклаха на хората прасетата и се захванаха да плюскат.Насита нямат тия .И на всичкото отгоре реклама на американска джендърка с неотразима любов към БГ-тото.Да живее българо-американското приятелство.Любов от пръв поглед.Ако на някоя джендърка не съм им харесал,ще (я) мина още веднъж.