Общински съветник с петиция: Да се спре сделката за F-16!

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!
Обновена: 23 юли 2019 14:32 | 22 юли 2019 20:50,
188

Общински съветник от София иска да спре сделката за F-16. Симеон Славчев от „Политическа група 5“ е публикувал петиция в сайта на Белия дом и събира подписи срещу сделката. Освен това той иска и изцяло да промени работата на общинските съветници, предава Bulgaria ON AIR.

Славчев по никакъв начин не одобрява, че Народното събрание реши да отпусне повече от 2 млрд. лв. за нови изтребители и публикува петиция в сайта на Белия дом с искане сделката да бъде развалена. За целта до 19 август тя трябва да получи 100 хиляди подписа. До момента са събрани 200.

"България няма нужда от изтребители тъй като няма да изтребваме никого. Ние се нуждаем от мир, а не от изтребители", категоричен е представителят на "Политическа група 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
бай преди 4 години
Два миарда за ф16 и още два мипиарда за участие на всички учения на нато за да се научим до защитаваме Е С от руснаците
112
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На гол тумбак - 9 пищова!! Евалата мутро..
111
12
 
5
 
! Отговори
група 5 колона преди 4 години
Поредния! Тези трябва да се изритат от политиката и това е работа на избирателите.Някой изпитва ли съмнения, че трянва да имаме армия, изобщо?
110
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Военното значение 2 милиарда ни купуват самолети и таксата членство в НАТО което така или иначе никога не сме изплащали напълно по споразуменито.Политическото значение е баланс над руското влияние, руснаците държат енергетиката и финасите в България и единстевнат ни връзка и шанс за по добро бъдеще е НАТО военно и ЕС законодателно ,ако Руснаците ни контролират отбраната и законодателството( въпреки саботажите на Радев) пътя е единствено назад и надолу! мирси
109
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България не е била никаквъв сериозен интерес за Чърчил, при легендарната среща със саллфетката лично напправо ни е предложил на Сталин за Съветски вилает със скромните 20% западно влияние
108
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 101 Казваш: "Решаващ за това да не бъде включена България към съвоюващите страни е гласът на СССР. За Сталин е било важно да бъдем със статут на окупирана държава"Откъде ги знаеш тия работи,чоджум? Американците и англичаните ни съдраха от бомбардировки, Чърчил казваше: "София трябва да бъде разрушена и превърната в картофена нива, не трябва да има и държава с име България." За окупацията на Сърбия и Гърция ни сложиха репарации и България се наложи да плаща издръжка на над 100О деца, родени от изнасилванията на български войници, че пак Сталин изкара виновен. Посмали малко, Манчо
107
0
 
7
 
! Отговори
zahari преди 4 години
Ясно е че това не е истинския извършител, но да го оставим на страна за момент. Въпроса е друг. Който и да е хакера, тези които с бездействие и некадърност са допуснали подобен теч, разследват ли се, и ще понесат ли отговорност? Това е по-важното в момента, а не да хванат извършителя или поръчителя. Смятам отговора е ясен на всички .. Тотална липса на каквото и да било доверие във всички институции, .. най-некадърната администрация и правителство в историята
106
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Vaprosniyat slujitel tryabva da bade uvolnen, zashtoto raboti za ruskite interesi u ne zachita volyata na NS, koeto znachi I na bolshinstvoto balgari.
105
10
 
10
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Браво! Може да ви звучи нелепо, но човека има някакви принципи и ги зашитава както може. По-добре от форумните герои.
104
2
 
8
 
! Отговори
Петракиев преди 4 години
До Анонимен Маже,може и по евтино,1но какво ?Може да си купиш нов "Москвич" или 15 годишен "Мерцедес".Нещо не виждам из България "Лади","Волги" и други подобни.Чешат си езиците ,но като опре отзад ...вдигат байряка и купуват туй що става за нещо.
103
6
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Идват местни избори и местните луди надигнаха глава :)
102
10
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Некъв индианец писал на Големия бял баща :))))))))))))))))))))))))))))))))Ако не беже жалко щеше да е смешно :)))))))))))))))))))))))))))))
101
5
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Странни хора попадат в различни институции, които би трябвало да са уважавани :)
100
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви петиции бе, Ще купим Ф16 и толкова.И след тях ще купим още 8.А след тях ще купим и танкове.Никакви петиции, подписки, протести, вета и т.н. няма да ви помогнат.
99
9
 
12
 
! Отговори
Тоа преди 4 години
Не знам как да го определя?!Като откачалник ли,като наивник ли,като нечий ибрик ли?!Абе сбърканяшка история!!Що ли са ни изтребители,като можем да си купим един милион гайди,два милиона скари и три милиона агнета за чевермета и дий да го ***,напред към жевота!!А глупавите турци и гърци,да си харчат парите и да си купят още по стотина ,щото четиристотин са им малко и да седят гладни и да точат лиги!!Само дано не се ядоста ,да прелетят и да ни повлекат чеверметата и жените ни??!!
98
7
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До до 105да всички разбират,щом твоя вожд разбира ,от микровълнови печки.
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 100"българските космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиони...Тогава са брали плодовете на развитието преди Девети."Би ли светнал само какви "космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиони" сме имали преди девети, че сме "брали плодовете" след това.... То не е имало едно затревено игрище, писта или зала като хората, да не говорим за треньори, а ти разправяш тук пълни глупости...
96
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!----------Този общ. съветник е завършен ...ил!!!!!Кой да му обясни, че всяка държава охранява въздушното си пространство, така както охранява морските и сухопътни си граници, особено пък когато на територията й функционира АЕЦ!Друг е въпроса, че бихме могли да закупим нови, но по-евтени самолети за "Еър полисинг" на въздушното ни пространство.
95
14
 
17
 
! Отговори
до 105 преди 4 години
Тия самолети ни трябват за охрана на въздушното пространство, не за война......или викаш нямаме нужда от охрана!!! И да нормално е премиера да казва от какво имаме нужда, не аз или ти, или тоя *** от статията.........всички взеха да разбират от бойни самолети и атомна физика, аман от разбирачи.
94
9
 
11
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До Петицията И какво са 100 000 гласа. Корделка къде е ? Ще ги съберят за една нощ. Как събират по 300 000 мераклии за кебапчета на Бузлуджа за едНи ден ?