Скандали и рокади... Но Борисов пак печели симпатии

Обществото е доволно от намаляването на субсидиите
22 юли 2019 21:43,
106

Според последното проучване на агенция "Тренд" премирът Бойко Борисов продължава да е най-одобряваният политик у нас.

В "Денят ON AIR" политологът от изследователския център Анастас Стефанов заяви, че не е чудно, че премиерът е най-одобряваният политик у нас с оглед на направенoто от него през последните месеци.

Още по темата

"Въпреки скандалите той успя да спечели още симпатии. Той взе кампанията за евроизборите в свои ръце и успя да я спечели. След това направи посткампания с видеата, които публикува в социалните мрежи и неговият рейтинг дори се повиши. Българското общество обича твърдата ръка и демонстрацията на сила", обясни той.

Стефанов също така заяви, че обществото е доволно от намаляването на партийните субсидии, тъй като това е вид наказателен вот. Той коментира и предстоящите местни избори, като бе категоричен, че от ГЕРБ ще трябва доста да се постараят, за да убедят хората, че трябва да продължат да управляват.

"В обществото си личи политическата умора. Ако ГЕРБ успее да извлече стабилна победа на местните избори тенденцията за подкрепа към тях ще продължи. Със сигурност обаче те ще трябва да се постараят, за да убедят хората, че трябва да останат на власт", заяви политологът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-77 тиквата ти също е червен потомствен ***,само прочети автобиографията му,там ясно пише баща член на бкп,майка член на бкп,и той най-младия член на бкп,само на 18години
79
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ са истинските Комунисти, който викат комунистите така и иначе направиха, и така печелят от противниците на комунизма.Това е истината.
78
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай Бойко червени знамена
77
8
 
4
 
! Отговори
2058 преди 4 години
Издиганата е 55 метрова статуя на Бойко Борисов на мястото на позитано 20 по повод Поредната му изборна победа
76
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как влизате в бойни спорове между тия въшки...много ми е смешно вместо да ги слушаме до сега в занданите трябваше да гният,а не да се води Герб,бсп кой е с по малко кусур,жалка картина
75
10
 
7
 
! Отговори
Ванга преди 4 години
Само Герб поне до 2125 пък после комунистите ще свикнете
74
6
 
8
 
! Отговори
мда, бе! преди 4 години
До Разбиха БУЛГАРТАБАК?А СДС какво спретнаха начело с червения Костов?А, ТЕХНОИМПЕКСАДЖЙИКАТА никой не говори, никой не шуква, няма следствие...НИЩО! Пълно мълчание по въпроса от ГОДИНИ!!!. А, иначе Бойко ви е виновен, че има слънце днес.ахаххаха...мале колко сте жалки!
73
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте го добре оядения бастунски*** как да го нарека не знам още,като се приключи всичко остане само голямо кочинско гето пак ще викате и се кланете на промитите ви глупави тикви за унищожението на цял народ който и комунистите не са успели да направят,погледнете го тоя ще остане вечно в Историята но не като Спасителя Вечния *** Диктатор
72
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко винаги ще печели ...то срещо такива като Симов и другото потомствен червен oтпaдaк e неизбежно
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си прав 76
70
3
 
3
 
! Отговори
Миролюбив преди 4 години
Има разлика между Горбачовци, Живковисти, Путинисти.Горбачовците разбиха и подчиниха Източните икономики на Западната икономика, за да ядем щастливи пилета.Живковистите също, щяха да направят перестройка, но те нямаха шанса, бяха снети от Горбачовците.Путинистите искат да възстановят баланса в света.
69
6
 
8
 
! Отговори
Брадчед преди 4 години
Айде стига с тези фалшиви проучвания! Кой е бил запитан? И ако действително е имало запитване, в кои райони на БЪЛГАРИЯ, и как от 1000 запитани се определя мнението на целия народ? Тази невярна информация не би променило мнението на никой, освен на наивниците. Всеки може да подкара автомобил, катер,мотокар..... Но държавното кормило не е за всеки.
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сдс, ДПС, Ндсв, ГЕРБ, Демократична България са Горбачовите фракции от старата БКП.
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 73 това е истината.Трябва да се сложи край на това на изборите.Държавния апарат трябва да заработи в полза на Народа на България.
66
4
 
9
 
! Отговори
Разбиха БУЛГАРТАБАК? преди 4 години
До Анонимен 71: И кой разби Булгартабак? Купи го и го ликвидира Делян Пеевски с мълчаливото съгласие на Бойко Борисов. А Дохан купи ТЕЦ "Варна". Скритата коалиция ГЕРБ-ДПС работи, а електората продължава да вика "Да живее Бойко". Всеки народ си заслужава управниците. Сега напред към "голяма победа" на общинските избори. Колко гербаджийски тарикати с дружинките си са се наместили по градове, села и паланки и ще се борят за оцеляване. Все "наши хора". Борци против "***".
65
2
 
8
 
! Отговори
Кой е най-одобряван? преди 4 години
Що за политолог е този Атанас Стефанов и как е възможно да разправя от ефира на България от телевизионния ефир, че Бойко бил най-одобряваният политик? Тарикатът от Тренд е направил проучване не на рейтинга на политиците, а на рейтинга на "ЛИДЕРИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ". Не е било удобно да покаже рейтинг на политици, защото щеше да се види, че президента Радев има два пъти по-голямо одобрениеВъобще тарикатлъка който си го може, си го може. А клакьорите като Атанас Стефанов тиражират "удобното"
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавно управление е нужно на бизнеса, както е в силните в ЕС - Франция и Германия. Всички големи фирми от стратегическо значение в тези държави са с над 51% държавно участие и това ги гарантира.Защо разбиха Булгартабак, точно тази държавна фирма никога не може да фалира, каквото и управление да има.
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президентска Република ни трябва, закриване на партии. Неучастие на сегашните продажниците в управлението на БГ. Това е решението, трябва да се гласува за това.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно ли,бе?Значи де..лите са се увеличили от 80,на 90%.Чак не ми се вярва.
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като си направиш поръчково социолог.изследване може и 100% симпатия да получиш.Я вижте по форумите какво е отношението към премиера и бандата му и тогава пишете измишльотини.