ВМРО поиска премахване на съкратеното съдебно следствие и химическа кастрация

Така се намалявали присъдите
18 авг 2019 09:47,
45
ВМРО поиска премахване на съкратеното съдебно следствие и химическа кастрация
Снимка: BulFoto

ВМРО поиска премахване на съкратеното съдебно следствие, което позволява по-бързо производство без разпити на подсъдими, свидетели и вещи лица. Това съобщиха от пресцентъра на партията в своя позиция от тази сутрин, а причината за него е последното шокиращо убийство от Сотиря, където заподорезният 21-годишен младеж изнасили и уби 7-годишната Кристин.

Още по темата

Основният аргумент на националистите е, че съкратеното следствие води до намаляванена просъдите при тежки престъпления.

Те дават примери и с други знакови дела за такива убийства, в които процедурата за съкратено следствие е била приложена - случаят на журналистката Виктория Маринова в Русе, изнасиленото момиче в Хайредин и убитата Вероника Здравкова във Велико Търново.

"Ето защо ние от ВМРО сме категорични, че подготвените от нас промени в НПК за отпадането на съкратеното съдебно следствие, с което се намаляват присъдите с до 1/3 трябва да отпадне, особено при подобни тежки престъпления. Това само води до регресия при престъпниците, които след 10 години се озовават на улицата и изнасилват и убиват пак", категорични са от ВМРО.

Освен това войводите настояват за разширяване на института на неизбежната самоотбрана, както и за започване на обществен дебат за въвеждането на химическа катастрация при изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства. Практика, която според тях, отдавна се прилагалав други държави.

"Нека се повдигне отново и темата за правомощията на органите на реда. Полицаите и военнослужещите трябва да имат самочувствието, че са защитени от държавата и гражданите при изпълнението на служебните си задължения", продължават още хората на Красимир Каракачанов.

В края на своето съобщение от партията припомнят за идеята на своя лидер и неговата Концепция за справянето с несоциализираните маси.

"Маргинализацията няма етнос, раса и цвят на кожата. Нейният език е универсален – отричане на всякакви ценности, порядки и морал, съпровождани с необяснима жестокост и насилие. Няма място за повече политиканстване и „тупане на топката“ по тези въпроси. Ние от ВМРО ще отстояваме докрай своите позиции", завършва писмото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
Абе погледнете го тоя ВОЕНЕН МИНИСТЪР що за св...ня е !!! Ако го качиш на успоредката тоя ще се *** и ще се срине на земята !!!! Що за войска имаме когато този я командва !!!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вземи малко мотиката бе брат ще се пръснеш от лакомия.....
32
0
 
9
 
! Отговори
чумаво прасе преди 4 години
Химическата кастрация води до това,че индивидът няма да може да има деца,но.......мераците си остават. Ерекцията се запазва,възможността за осъществяване на полов акт..-също!!!! Даже е преумножена от агресия и злоба.Крайно време е онази очилата чавка...външната министърка да договори с индийския си колега "доброволната" депортация на всички синти,ромеи и римляни по родните им места в щата Кашмир и Утар Прадеш,или в Бенгалия,още повече,че индийското правителство най-официално си ги покани.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНяма нужда да се хабят пари за химекали! Достатъчно на стол с дупка да сяда осъденият без кюлоти за да му провиснат дрънкалките. Палача с две тухли да ги пречука (дрънкалките ), но трябва да внимава да не си удари палците, че много боли!
30
0
 
8
 
! Отговори
www преди 4 години
Референдум за СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! Да се прилага като задължителна присъда при доказано умишлено убийство! И да се изпълнява до30дни от окончателната присъда. И за изпълнената присъда да тръбят всички медии, с показване наснимки на запечатан кофчег состанките на убиеца, как го връщат на близките му! Ще последва 80% спадна убийствата!
29
8
 
4
 
! Отговори
А чумавия шопар преди 4 години
Каракачанов няма ли да го евтанизираме?
28
2
 
2
 
! Отговори
Антибългари преди 4 години
Приоритети:Достъпни, дори с минимални пенсии и заплати:Парно, вода, ток, здравеопазване.Повтарям достъпни цени на парно, ток, вода, здравеопазване.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До какво ли води тогава удълженото съдебно следствие до това че деля се точат с години мутри бягат зад граница а невинни лежат в затвора защиото делото още тече и последната мярка е била такава.Междувременно бюрокрацията и юристите гълтат едни хубави пари от точещото се дело.Дали това няма връзка с това че един от източниците на финансиране на Каракачанов е един куп апартаменти които открадна от македонски преселници и сега дава под наем на юридически кантори из цялата страна.Кой ли знае?
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали химическата кастрация няма да доведе до намаляване на алчността на политическата каста? Това е идея, която заслужава да се предложи за обществен дебат. Да се изкажат научните среди, БАН, експертите по всичкология. Да се проведе обществено обсъждане и да се приеме закон?240 евнуси в парламента ще бъдат кротки, дебели и некрадливи. Методът има столетна традиция и се прилага със същата цел при животните - домашни и промишлени.
25
1
 
5
 
! Отговори
Сеппуко преди 4 години
Най-добре си направете едно масово сеппуко, а още по-добре да ви дават онлайн сеппукото.30 г. ще празнуваме.
24
1
 
6
 
! Отговори
Искам преди 4 години
Само слаби депутати, под 90 кг при ръст 1.90, със средна заплата хиляда чисто, да ходят с колело на работа и да нямат привилегии.От собственият си джоб да даряват по 3 милиарда за самолети, и да отиват доброволци да се бият в Ирак, Афганитан и Украйна.Ако може всичките да емигрирате от БГ, ще е най-добре, с целият ви феодално - робски слугинаж от мошенници перящи парите ви - наречени за кратко вместо престъпници и спекуланти - бизнесмени.Те тфа ми е мечтата. 30 г. сте несменяеми във властта
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не поискат ампутация на ръце и носове на крадливи и лъжливи политици?Крумовите закони трябва да се прилагат в пакет и да няма отново привилегировани политици извън съдебната власт.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 години политическата каста произвежда маргинали и рекламира индивидуализма и егоизма като ценности на капиталистическия строй.Всички обществени системи са подложени 30 години на атаки от индивидуални, частни лобисти и олигарси за заграбване на обществения ресурс на държавата и народа.Народът се разслоява на свръхбогати маргинали, свръхбедни маргинали, политическа каста от маргинали.Държавата е доведена до маргинал в ЕС, в свободата на печатата и маргинал в доходите.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувам ЗА предложението на ВМРО за химическа кастрация. В края на краищата престъпника ще живее но ще бъде ИСТИНСКИ наказан!
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялостната характеристика на този кабинет е НЕКАДЪРНОСТ И ЗАДОВОЛЯВАНЕ ЕДИНСТВЕНО НА ЛАКОМИЯТА СИ !
19
1
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Да да точно така г-н Каракачан, прав сте *** трябва да се изхвьрли в сметището завинаги а не в центьра на София! Какво стана с фьлшивата ви имотна декларация която бяхте декралирали визирам мезонета ви в центьра на София фьлшифициран от 210 кв от вас на 117 кв метра?
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за двете-съкратено/следствено/съдебно следствие и бързо производство без разпити на подсъдими,свидетели,вещи лица и др. трябва да има точен пряк доказателствен материал за престъплението с КПД на 100%-1като цяло установяващ извършителя му,ако има такъв то може и да няма разпити на другите категории лица,но без разпит на извършителя с негово лично потвърждение,че той е извършителя на престъплението и приема наказанието посочено по закон без сключени сделки за вида,начина,дозите и методики и др
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживотна присъда е достатъчна г-т Каракачанов,другото е популистко извращение за зарибяване на ниско образован електорат !
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се приложи китайският метод от вица. За да им излезе по евтина кастрацията,китайците приложили кастрация с две единички тухли."Доктора" трябвало само да си пази палците да не ги нарани при сплескването на кортаците! Аз съм за.По бързо,по евтино и ще е поле за размисъл на тия *** преди да изнасилват!
15
4
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Кучето има бълхи.. Трябва да се обезпаразити. Човешки права - в човешко общество. При тези *** най-ефективно прочистване става с помощта на огнестрелни оръжия и една добра организация. Точно за месец-два и заразата е овладяна. Няма как - това е. Чичо ви с мустака за малко го беше решил тоя проблем, ама го изкараха някакъв психопaт..