Слави: Чух всякакви сценарии за бъдещето си!

Това е прекрасно, сподели шоуменът и бъдещ политик
19 авг 2019 15:14, Александър Попов
168
Слави: Чух всякакви сценарии за бъдещето си!
Снимка: Dnes.bg

Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли. От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде. Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.

Още по темата

Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.

"В последното предаване на "Шоуто на Слави" обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си", написа Трифонов.

Днес пък агенция "Барометър" го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от "Воля" и "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 4 години
Трифонов е достоен,честен и отговорен българин.Ще гласувам за него.Много хора около мен също ще го направят.Успех,Слави!Българите ти вярват и вече много им липсваш!!!
143
0
 
1
 
! Отговори
Пенсионер-десни идеи преди 4 години
Ако подкрепи преизчисляването на пенсиите ще има големи шансове.Не искаме подаяние,а заслужена пенсия.Пенсионирал си се с пенсия напр.=0,78 от мин.раб.заплата и днес пенсията пак да е =0.78 от днешната мин.раб.заплата.Стига са крали пенсиите ни!
142
1
 
5
 
! Отговори
Pawava Joko преди 4 години
Слави да ти кажа ли една тайна Слави. Цялата останала интелигенция в тая държава ще вдигне луд купон, когато тия пак ти докажат, че 30000 гласа ти не стигат за нещо. И ти не стигат и винаги няма да ти стигат, защото си *** човек ....
141
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давай Слави. Ще гласувам за тебе. Разбий ги
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той да кара все по сценария на Тошко Африкански.
139
2
 
7
 
! Отговори
Праведен преди 4 години
И какво има лошо от това да чуеш за себе си, да не си паднал от луната !
138
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това пак се намърда в новините!
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че бъде патерица на бацето.
136
0
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Избирателната система не прави избирателите по-умни!Като се гласува за човек, какъвто и да е по характер, като не му се търси отговорност ще "бръкне в кацата с мед" ! И на какво основание ще искате да се махне, като когато сте го избирали не сте се интересували какви ангажименти поема и в какви срокове ще ги изпълни, а сте гласували за Трифонов, Борисов, Марешки, Бареков, Кобург-Готски и т.н. селски тарикати ?
135
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
българския чалга-месия
134
11
 
6
 
! Отговори
Край преди 4 години
Слави иска да даде възможност на българите да ИЗБИРАТ а не само да гласуват.Ако имат разум българите ще го наложат на партиите. Ако изберат и свестни депутати - България ще се промени. Ако ли пък не - изборите нямат значение. Герб/БСП и пр. правят едно и също и даже дружно крадат.
133
6
 
13
 
! Отговори
Край преди 4 години
Слави си постави за цел да освободи българите от партизанската квазидемокрация.С мажоритарни избори - всички тия муцунки - Волен/ Лъчо мозъка/ Бареков/ Нинова/ Киро Добрев/ и цяла кохорта ананимни послушковци на "лидерите" ще се изтекат в канала на историята.За това Слави има моята подкрепа.Ако не успее и просто се впише в сегашната система - отказвам се от него.
132
1
 
8
 
! Отговори
Spas Spasov преди 4 години
Преекспонира се този човек...
131
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави, не те познавам лично но ще ти кажа истината! Ако успееш да ритнеш БКП-то в топките та даже да го повдигнеш от Земята ще имаш много гласоподаватели! От теб зависи ка ще изиграеш "картите" на справедливостта - дава ти се голям шанс!
130
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави и морал?!??? Божке, прибери си вересиите....
129
0
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
До Анонимен, 134На това му се казва ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, а не селско махленско, като у нас!Не може да се гласува все едно се избира кой да пасе селското стадо и после да се очаква държавен просперитет!
128
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами прав е, че изброените "-лози" нищо не могат да разгадаят. Небодими са психиатри и патолози.
127
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ни интересува какво чул.
126
7
 
17
 
! Отговори
Несъгласен - преди 4 години
"Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си" - така е ще направиш точно това, което ти позволи законът ... но винаги има едно но ... моралът няма да ти позволи да направиш даже и това което законът ти позволява. Защото... Никой ти няма вяра, ако на балерини и мотори ти му казваш визия за икономически и пространствени решения ... Те па на ...
125
3
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Няма ли да покани Лили Иванова в управителния съвет на новата партия?Все пак е нужно интелигентни лица да виждаме в политическите среди.Дали тя ще приеме е отделен въпрос,но от опит глава не боли.