Джамбазки за боя със Сидеров: Не посягам на по-възрастните!

Не било лошо да се прави и психиатрично изследване на кандидат-кметовете
15 окт 2019 16:35, Анисия Иванова
57

"Може би трябва да се прави и психиатрично изследване на кандидатите в кметските избори. В една кампания вместо да се говори за проблемите на града, да седнеш да каниш някого да се биеш с него, ми се струва меко казано странно. От наша страна подобни коментари и поведение няма. Възпитан съм да не посягам на по-възрастните, така че поканата за двубой отпада от само себе си", коментира Ангел Джамбазки, който е кандидат за кмет на София и евродепутат.
Още по темата

Поканата за физически сблъсък дойде от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който бе партньор на ВМРО в управлението на страната, а сега е кандидат за кмет на София. Двамата с Джамбазки обаче си отправиха остри нападки и закани в последните седмици.

"Тази покана отпада от само себе си, макар че кой каквото търси намира", допълни той в студиото на "България сутрин".

Джамбазки обясни, че няма никакъв проблем да обсъжда политически въпроси с Волен Сидеров - стига да е на два крака и да е трезвен.

"А защо се разпадна коалицията на Обединените патриоти? Този въпрос не е към ВМРО", категоричен е Джамбазки и допълни, че въпросът трябва да се зададе към останалите коалиционни партньори,

"Тези хора се отделиха от проблемите на българската нация, застояха се по кръчмите, отдадоха се на най-тежки забавления и когато отидат на избори имат тежък резултат. На европейските избори ги бихме 7:1 и това не могат да го преживеят. Когато по цял ден си по кръчмите, губиш връзка с избирателите", обясни разцеплението Джамбазки.

По отношение на сегашното управление на София той каза, че има забележка.

"Основните ни конкуренти няма да съборят циганските гета, северните квартали - това е заден двор на София, хората там нямат канализация вече 30 години, нямат добър транспорт. Въздухът в София - ще се оправи, когато спре горенете на битови отпадъци, когато пернишкият ТЕЦ спре да гори боклуци, защото въздушните маси носят към София тази смрад", изброи той.

За партията на Слави Трифонов той смята, че проектът му ще бъде паралелен на този на Мая Манолова. "Очевидно е, че и двамата правят заявка за парламентарните избори", .

Джамбазки коментира международната политика и расистките обвинения от страна на Англия за вчерашния двубой.

"Турският президент Реджеп Ердоган е диктатор. Действията му заплашват и България, и мира в целия регион. Европейският парламент и Европейският съюз трябва да спрат да му дават поводи да се чувства толкова уверен в себе си. Защото поведението им през годините беше лицемерно. Опитваха се да го подкупват, да си играят с него, правеха се, че не забелязват как се нарушават човешки права. В един момент обаче ставаме свидетели как голяма немска фирма премества производството си в Турция. По този начин не се защитават правата на човека!", коментира в студиото на "България сутрин" кандидатът за кмет на София и евродепутат Ангел Джамбазки.

По думите му, имайки предвид, че югоизточната ни съседка не спазва никакви екологични норми, замърсява околната среда, държи журналисти в затвора, води война и избива невинни хора, е немислимо да ни учи на човеколюбие в Европейския парламент.

"Турция преговаря с ЕС повече от 40 години, но никога няма да бъде част от общността", отсече евродепутатът.

Пред Bulgaria ON AIR Ангел Джамбазки коментира и Северна Македония.

"В Македония има стотици хиляди граждани, които се определят като българи. ВМРО винаги е гледала на страната като братска такава. Това, което искаме обаче, е политиците ѝ да спрат да се държат като "двулични лицемери" на Коминтера. Защото пред България говорят едно, пред Брюксел - съвсем друго", каза той.

Съвместната българо-македонска комисия по историческите въпроси се събира в Скопие. А изходът от днешните дебати ще покажат дали исканията на българската страна са били взети предвид от югозападната ни съседка, дни преди да стане ясно дали ЕС ще започне преговори за присъединяване със Северна Македония и Албания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
и аз не посягам на по-възрастни жени..ако бяха мъже щяха да са ходили в казарма
46
1
 
9
 
! Отговори
Матраков преди 4 години
Джамбазки, Каракачански....айде у отходния канал
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пешо а можеш ли да коментираш "ситуацията" с Джамбазки"
44
0
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
В ситуацията със Болен, не мога да коментирам. Това трябва да го направят специалистите - тези по душевно здраве.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабаков е една заблудена персона също като теб, иначе е свестен човек може да се каже дори, че го използват за да има поне един със българско име иначе ръковoдството са хора със африкански и македонски имена и кръщавани от арменския поп.
42
0
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
я колко ми бил той принципен..тцтцтцтцтне посяга на пиян,на психично болен,възрастен,лаб.илен,на циркаджия,на пи.шма.н политик......на кратко на болен сайдерсамо ако е от малц.инство тогава може малко да му посегне
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До додозаложи повече,
40
0
 
6
 
! Отговори
додо преди 4 години
Аз залагам 20!лв. на Волен!
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЖАБМАЗКИ ПОЛУЧАВА ЛИ ЗАПЛАТА ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ДОКАТО ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ТУК И СЕ ОБЯСНЯВА ЧЕ НЕ БИЛ ТАКЪВ КАКЪВТО Е ?
38
1
 
4
 
! Отговори
мандръся преди 4 години
само по-младички ли?
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
забрави и СЛАБАКОВ
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До господин 10%Патриoтите са само едни. Другите са хора със имена като Каракачанов, Карадайъ, Карлос Контрера, Сиди, Назарян, Алтън Хикемян Джамбазъки и подобни македонски шпиони.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ммммм,а ти търсиш активен, така ли да те разбираме?
34
1
 
8
 
! Отговори
господин 10% преди 4 години
патриотите са обединени от еднополовата любов и разединени от парите
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА КАДЪРЕН ГЕЙ, НО НЕ И ЗА ДЖАМБАЗКИ
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров май ще излезе с Ромски корени от ромското Общество Дасикане рома българеещи се роми , те м/у другото са най-хитрите Ромски клан у нас , крият че са Роми , странни Роми
31
2
 
7
 
! Отговори
сценарист преди 4 години
Ролята на патрЕотЕтО е да дискредитират национализма, патриотизма, родолюбието, в угода на глобалистите, толерантните, джендарите, педофилите... изобщо, т.нар. нср.
30
2
 
9
 
! Отговори
Пфу аман преди 4 години
А на деца и на жени посягаш ли, покани Фандъкова тогава на дуел и физически двубой да се разберете като мъже.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не се *** двамата , тъкмо да мирясат
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВРЕМЕ Е СОФИЯ ОТНОВО ДА ИМА КМЕТ ОТ ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО Манолова, Фандъкова и Джамбазски са леви кандидатки