Джамбазки иска затварянето на всички бежански центрове в София

А за обитателите им спешна екстрадация
21 окт 2019 18:21,
74
Джамбазки иска затварянето на всички бежански центрове в София

„Трите центъра за нелегални имигранти в София – Техникум по дървообработване – „Военна рампа“, „Враждебна“, „Овча купел“, трябва да бъдат закрити незабавно, а обитателите им екстрадирани. Незабавно“, това заявява в своя позиция евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Позицията на евродепутата продължава: „Двама мигранти от Афганистан са изнасилили непълнолетно момиче в София. За пореден път ставаме свидетели на трагедия с участието на нелегални мигранти. След наръганото на ул. „Пиротска“ момиче преди няколко години днес отново усещаме вкуса на модерния мултикултурализъм. Двама непълнолетни афганистанци са си позволили да изнасилят брутално тяхна връстничка. Отново без реакция на цялата гмеж от НПО-та, хелзинкски комитети и прочее родоотстъпници. Колко още трагедии трябва да изтърпи нашето общество, за да се събудят жълтопаветните приятели на мургавите „инженери“, които бягали от война, пита Джамбазки.

„Ние от ВМРО от години се борим с този проблем. От години говорим как не става въпрос за майки с деца, бягащи от войни. Става въпрос за агресивни млади мъже, които не са достигнали нашето цивилизационно развитие, и които смятат, че е в реда на нещата да изнасилваш деца. Неуважаеми, няма да се разберем така“, посочва той.

„Ето защо като кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки настоява категорично за затварянето на общежитията във „Военна рампа“, „Враждебна“ и „Овча купел“. Това ще се случи след като всички престъпници с нелегален статут получат сурови наказания от закона и бъдат депортирани от страната ни. Ние няма да позволим нелегални мигранти да изнасилват децата ни в центъра на столицата. За подобни деяния са нужни тежки репресивни мерки, които да решат проблема в зародиш“, заявява той.

„За никого не е тайна, че именно сигурността е приоритет за мен като кандидат за кмет на София. С помощта на увеличения капацитет на общинската полиция, възнамерявам да прочистя столицата от раковото образувание, което представляват общежитията за мигранти“, завършва Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Деян Стоилов преди 4 години
Гейо Джамбазина първо да си подаде оставката от Европарламента, после да си признае,че е гей, трето да каже защо не гласува против Истанбулската конвенция и Пакта за миграцията и чак тогава да дрънка врели-некипели!!!
60
1
 
2
 
! Отговори
ayyyy преди 4 години
нали се сещате че този "кандидат" не е на пистата случайно и всичко е съгласувано с Вожда, баце няма да допусне баш вмро да му вземе софия, така че какво са се договорили те си знаят, ще се чуе, но кандидатурата му е със сигурност с "благословията" на Банкинската тиква.
59
1
 
1
 
! Отговори
wfff преди 4 години
жамба е пуснат нарочно да размие гласовете за Мая , да вземе от там, и така да се осигури победа на фандъка.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тези бежански лагери са около София има пак далавера,като има бизнес трябва контрол.Прахосмукачката СОФИЯ дърпа яко.Направи центрове около Враца там Балкан нема къде да отидат,Лакомията да са около София,ГЕРБ назначава там.
57
1
 
3
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Да ти кажа ли правичката? И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата не може. Не си ли с тях спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам(от Бай *** у Иречека)
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Където да отвори човек, все Джамбазки излиза. И започва да нервничи. Още отсега е в нервна криза. Ако вземат, че за нещо по-така го изберат, съвсем ще превърти. Няма елементарни умения да изслушва и да говори по същество.Прави ми впечатление, че ВМРО-то разполагат с много пари. Откъде са?
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя на снимката е ясен като тих празничен 2 февруари.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е "Малкият фюрер". По-строг е от "Големия шкембе-войвода".
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВРО отдавна са намерили решение с емигрантите. Литват им за 5000 ойро по един бгпаспорт и имигранти няма. Ако не вярвате питайте агенцията за "българите" в чужбина
52
1
 
4
 
! Отговори
Циник преди 4 години
А така Ангелинка, затвори центровете и ги депортирай при мен у Франкфурт за да не съм аз най-черният..
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и аз мисля, че в парттиите в които има повече мъже, има и повече леки китки
50
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само при патриотите се появяват такива недоразумения, преди години беше Владо Кузофф, сега Анге л странни мутации
49
6
 
1
 
! Отговори
179 преди 4 години
Това няма да оправи положението
48
5
 
9
 
! Отговори
Гей, преди 4 години
Супер Хей, добре говориш по телевизията, ама никой не разкри паспортната афера.Имаш мезонет в Париж, несъответствие между официална Палата и жизнен стандарт, нема проблеми, няма да си на балотаж, спокойно :)
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато води предизборна агитация в БГ, получава ли заплата от Европарламента ? защо не отговори ? пак ли Сидеров трябва да му задава въпросите които интересуват хората ? Защо не си каже, ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕ ?
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От продажбата на Български паспорти. Тия ще продадат и майките си за пари.Вече им знам репертоара на патриотите преди избори.Тоя си каканиже за мигрантите, Тумбака за казармата и събарят ромски колиби. После 4 години по гръб си лежункат
45
6
 
11
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Да попитам - кой освен Джамбазки нарича нещата със собствените им Имена?Написаното от него - отговаря 100% на истината.Днес - само от такива като него - "прекалено рядко" мога да прочета нещо "без маска и грим"... Останалите ни политици - БОЙКО в това число "се изказа/ват" в подкрепа на БезродноХимерниКолаборатори на Copoc и &Даже "да мога само да прочета такива думи" ме кара да мисля, че той е един от малкото ни" елитници", които си заслужават парите!Да вярвам на Пеевски... Карайдъ...???
44
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТКЪДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ВЪВ ВМРО, ЧЕ ПОСТОЯННО НИ ЗАЛИВАТ СЪС СТАТИИ
43
1
 
5
 
! Отговори
Български Глупак преди 4 години
Айде бегай от тука бе, ***.
42
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, че го защитава, но все пак вмро са само партньор във властта, герб командва. Мисля, че ако вмро спечелят 50 процента и имат самостоятелно правителство все пак ще направят част от нещата, за които говорят. Разбира се и европа ще им пречи, но все пак е по-добре от нищо като сега