Президентът Радев на интронизацията на новия японски император

Държавният ни глава и съпругата му сред гости от 170 държави
Обновена: 22 окт 2019 18:39 | 22 окт 2019 18:08, Петя Славова
28

Президентът на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха на интронизацията на император Нарухито в Токио, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите на държавния глава  Радев, приятелството и доверието са най-големият капитал на двустранното сътрудничество между България и Япония и са здрава основа за тяхното развитие в бъдеще, за още по-активно партньорство в икономиката, културата, науката и образованието.

През 2019 г. заедно отбелязваме и три годишнини в нашите отношения – 110 години от първите двустранни контакти, 80 години от установяването на дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване.

По повод интронизацията на новия японски император в Токио се събраха световни лидери и кралски особи. На събитието присъстват гости от 170 страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Тошко Петков преди 4 години
АБЕ, ХОРА, КАРАЙТЕ СИ ЖИВОТА ПО СПОКОЙНО И МИСЛЕТЕ КАК ДА МАХНЕМ ТЕЗИ КОИТО, НИ ЯХАТ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ И ТРУПАТ МИЛИАРДИ НА НАШ ГРЪБ ???
23
3
 
1
 
! Отговори
Сали Спектра преди 4 години
До анонимен 28.Много голяма си разбирачка. Чудно ми е кой ти купува дрехите
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли кой да каже на Десислава, че прави голяма грешка, като препасва тези пояси в цвят, контрастен на роклята. Правила го е и друг път. А талията й не е тънка.Няма ли стилист към Протокола на Президентството?На тази наистина красива рокля, която беше облякла, ще подхожда много тънко коланче от плата, от който е направена самата рокля - с оглед особеностите на фигурата на г-жа Радева.
21
4
 
3
 
! Отговори
бай Цеко преди 4 години
До пост 22 Я сега да видим на коя меродия няшият 9 от *** на бистришките Тигри не е взел постванетоАми да видим и чуем неговото отношение към:1. нарече с малкото име Мей/ Треза Мей- мин. председател на ,, UK,2.Говори за мин. председатели при все , че им изпълнявал,, корнер , термин от футбола..или дуспи3.Никога за поне 10г. не е спазил граматиката или словореда на българския език.4.Думите му: Аз съм *** и вие сте прости , шъ съ разбем, са за психиатрият/иначе няма иададена тапия.
20
1
 
9
 
! Отговори
Тим преди 4 години
До бай ЦекоЗа Ваше сведение, тъй като явно не сте наясно с протокола в международните отношения, Ви уведомявам, че на такива събития присъстват държавните глави на страните, а не изпълнителната власт в лицето на министър председателя. В нашата конституция пише " Президентът има представителна власт...." Поне конституцията прочетете и не пишете каквото Ви хрумне
19
6
 
7
 
! Отговори
бай Цеко преди 4 години
Тъпо е защо главната Тиква на Републиката отсъстваВеднага да се провери кой е организирал такова безобразие и се направи полицейска проверка и дознание до баш комитата Сотир ЦацаровА стига бе ,толкоз години да не оправдае такова височайшо доверие си е направо престъпление според Тиквата-ПРЕСТЪПЛЕНИЕНаправо, долу на колене и разстрел за назидание на инаковярващитеЩото филма с Николай Цонев ,, абсолютния престъпник съм го гледал бая пътиТа , баш правоверните на ГЕРБ ги сакам ги на ул.Развиго
18
5
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Гледай си стадото овце, оварю и не се занимавай с мен анонимнико. Селянин чесън
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TotenkopfDummkopf, именцето, дето си избрал, не е хубаво. Тези руснаците ги биха до поsssиране!Припомни ми, какво толкова велико е свършил ВеликияТ Японски Император!Ясно е, че си примитивна фашагица, но не сте страшни, живейте си и продължавайте да бъдете за смях!
16
6
 
9
 
! Отговори
До №12 преди 4 години
Тъй де! Овчиците тъгуват по ирландската пастирка! Винаги е по-поносимо да можеш да се сравняваш с някого и за някои е трудно да гледат нагоре - заболява ги вратът. Президентът Радев е много висока топка! Пилот-ас, смелчага в добра форма, умен, знаещ езици, говори смислено и стегнато, притежава висока и многостранна култура. Да ни е жив и здрав, избрахме го с мнозинство и стоим зад него! Генерал, завършил академии, а не измислен, като един пожарникар, който не е бил само президент и патриарх.
15
14
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това е незаслужена висока чест за този национален предател, който трябва да бъде осъден за Държавна Измяна, от Военен Трибунал. Братя японци, наши най верни съюзници, приятели, извиняваме ви се, че ви изпращаме това ***, което не е достойно дори да целува пода, където е стъпил Великия Японски Император.
14
3
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Добре че не ойде оня,веселия,от с.Банкя.
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле президента се снима с Японския император!!! Бойко сигурно си хапе *** от яд и завис.
12
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо си помислих, че г-н Радев не се е появявал последната седмица в медиите, за да ни каже, че демокрацията е в опастност. А то каква била причината.
11
9
 
18
 
! Отговори
БРАВО преди 4 години
Най-после да имаме Достоен Президент . Много Елегантна Двойка са - дрехите са от Софийски Дизайнер и са подарени .За справка - Предишния Президент го канеха само в Австрия от ИВН да си вземе Парите .
10
15
 
10
 
! Отговори
тъй де! преди 4 години
Измисленият ни президент си е направо селинджър сред другите гости!
9
5
 
8
 
! Отговори
до Коко преди 4 години
Казваш друго си беше да имаме такъв "истински" президент като Пудела. Да ти говори с нежна интонация как пасъл овцете в Ирландия в миналия си живот и да върти опашка пред господарите си.
8
12
 
19
 
! Отговори
деси радева преди 4 години
Благодаря на всички данъкоплатци, че ми сбъднахте мечтата да посетя Япония. Поздрави, до следващата дестинация!
7
7
 
8
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
В страната на изгяващото слънце са чували много добри думи за г-н Радев, защото добротата и честността се разпространяват мълниеносно от уста на уста, от Европа до Азия, но минавайки през Кремъл разбира се! На г-н Радев беше подарен специален ръчно изработен самурайски меч за да го носи със себе си в крачола и да му носи късмет, дори когато е на важна мисия порейки небесата на своя свръхзвуков Грипен! Тибет също покани г-н Радев, Малайзия, Тайланд.. всички искат да се докоснат до него!
6
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 НОЕМВРИ Е ПРАЗНИКЪТ НА ГЕРБ. Купете си тиква, докато има.
5
19
 
13
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Само се харчат държавни пари за глупости! Това за какво? Да видят японците що е български ***. И гаранция е цяла делегация, пътуването на която с престоя и всичко най-вероятно е от пирядъка на 100ина хил. лева!Този Ал Бънди не мога да го дишам, толкова ми е ***. Най-кофти президента до момента. Факт