БСП алармира: Запалиха имот на общинар в Борован

Заплашван е да не присъства на сесията в общината, каза Иван Иванов
42
БСП алармира: Запалиха имот на общинар в Борован
Снимка: БСП

БСП алармира за оказван натиск на червен общински съветник, който е бил заплашван.

"Тази нощ в град Борован е запален недвижим имот на общински съветник от БСП след продължителни заплахи да не присъства на днешната сесия, на която ще се избира председателят на Общинския съвет в Община Борован.

Той е бил заплашван или да не присъства на сесията, или да подкрепи определен кандидат, след което тази нощ е последвал палеж на негов недвижим имот", обясни случая Иван Иванов от БСП.

Това според него е поредната част от репресиите на властта.

Той се закани, че левицата ще защитава всички, които са пострадали от репресия или ще бъдат репресирани в бъдеще.

"В момента е впрегнат целият репресивен държавен апарат, включително и криминалния контингент, за да се мачкат всички неудобни на властта политици, избрани общински съветници, участвали в изборите и лица, които защитават правата на гражданите", обвини Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯКОЙ ДА ВЯРВА НА БСП- ПОМНИМ КАК ОБРАХА НАРОДА СИ И ЧРЕЗ ФАЛИТА НА БАНКИТЕ И ЧРЕЗ ФАЛИТА НА ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ, А СЕГА ВИДИТЕ ЛИ....АХ НЕДЕЙ ПУНТИКИ И ПЛАСТИКИ И ЕДНИ МИЛИОНЕРИ, А ДРУГИТЕ С 3 ДЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА, А ДНЕС ВЕЧЕ РЕПРЕСИРАНИ, ТА КОГО СА СЕЗИРАЛИ- ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА, МИЛИОНЧЕВА, ОЛАФ- И ВЗЕХА ЧЕ ИМ ПОВЯРВАХА.
37
1
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Да мълчи !!!: Забравил си да напишеш, че точно Корнелия Нинова е отишла до Борован да му запали къщата на общинският съветник от БСП. Жалки сте, гербаджийски ***. Като започнете да пишете г'лупости тотално губите връзка със здравия смисъл.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Komunisticheski partizanski ataki li pak sa? Mandradjii, ovchari, kozari i mesari, pazete se! Komunisticheski teror idva pak v bulgaristan!?
35
1
 
0
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Приятел пожарникар ми сподели инструкция, какво първо да се спасява при пожар - БИЖУТАТА!
34
2
 
7
 
! Отговори
Да мълчи !!! преди 4 години
Определено е инсцениран този палеж -- всичко говори за това, часът а собственика е буден, нищо на практика не е изгоряло. Жалък опит на Нинова !?!!
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сам си е запалил бараката, за да може Кака и Ко да вдигат врява. Такива червени провокации сме ги виждали.
32
4
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До не ги щем: А какво дири голям Шошо в Министерския съвет? С пожарникарското си образование и мутренско-полицейското си минало ли ще оправя България. Боже, опази ни от шошовци.
31
1
 
8
 
! Отговори
не ги щем преди 4 години
Какво дири малък Шошо в Борован? Баща му оправи Шумен, сега маллкия ще оправи Борован пък и България. Боже, опази ни от шошовци.
30
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До д-р Пъдарски: Заслужаваш теб да те изчистят за г'лупостите, които ръсиш. Като бай *** и Данко Хаирсъзина ли ще управляват държавата гербаджиите.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало-апаш се обадил по телефона и заплашил кмета на Крушовица, че ако не даде пита кашкавал ог мандрата ще му запали москвича !
28
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаха ама тия кво си мислат че Мутрите са умрели. Те само захвърлиха бухалките и адидаските облекоха бели ризи и вратовръзки, напълниха куфарчетата с пачки и започнаха Държавен бизнес. Още ли не разбраха какво стана бе ама вие много сте били отхлупени бе. Погледнете телевизиите погледнете всички медии какви професионални шпакли правят от 10 години. Погледнете че нищо не се случва без разрешение на Шлангажията. А баш другарите гледат и мигат като плъхове у брашно.
27
4
 
13
 
! Отговори
д-р Пъдарски преди 4 години
Точно така! Комунизма се изчиства най-лесно с огън. И за по сигурно, контролен в тила.
26
11
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Калеко АлекоАко ония с РМД-тата купят необходимото въоръжение, амуниции и тилови потреби, нъл се досещаш, че отиваме към гражданска война по цялата широчина и дълбочина на фронта. Не е нужно те да идват по бърчините, само дададът парите;))) Кому е нужно това?:)))
25
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Анонимен 16 - браво, осемдесет годишен владее интернет, защо не
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борован е в новините днес на всички вестници и списания по света,както и в емисиите на CNN, BBC, Sky news!Тръмп и Путин цяла нощ не са спали,на Макрон жена му си е отложила прегледа при личния лекар днес,който и предписал памперси миналия месец!И всичко това заради плевнята в Борован!
23
7
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Ситуацията май става революционна, само дето тези с РеМеДетата и Офшорките няма да си развалят рахатлъка и да хванат шумата, най много да изюркат червените бабички да рапират пак по аранжимента на Мишо Шамара ... !!!
22
7
 
7
 
! Отговори
:) преди 4 години
Като има много имоти, все ще се случи някой да изгори - теория на вероятностите.
21
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шумкарска природа..? Да не се окаже като с плаежа на партийния дом...?!
20
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18Бойко е по гасенето на пожари, а подпалвачите са на Позитано !
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Независимите" русофили за смята на модела да не обяват всенародно възстание !?