Нинова от пост не се отказва, не била причината за проблемите на БСП

Обновлението с нови лица довело до тревогите в левицата
116
Нинова от пост не се отказва, не била причината за проблемите на БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки критиките на вътрешната опозиция в БСП, лидерът на партията Корнелия Нинова е категорична, че няма да си подаде оставката.

Още по темата
Според нея неприятностите в левицата са вследствие на промяната, която започна в редиците на Столетницата преди 3 години.

"Промяната, която ограничи мандатите на народните представители. Избрахме председателят да бъде избиран пряко от всички членове на партията, а не от определен кръг в БСП. Ограничихме председателя с два мандата. Целият този процес на промяна и на обновление с нови лица доведе до тези вътрешнопартийни тревоги в БСП", коментира тя пред Нова тв.

"Не отхвърлям лидерския въпрос като изключително важен, тъй като именно той беше поставен в писмото, в алтернативния доклад, като единствения начин за разрешаване на всички проблеми в партията. В него бяха изредени оценки, проблеми и т.н. и накрая се казва, че всичко това може да бъде решено, ако сменим Корнелия Нинова. Следователно на някого в главата стои лидерският въпрос и всички въпроси вътре в партията могат да бъдат решени, само ако ме няма мен", посочи още тя.

"Тези 50 човека, които ми поискаха оставката се оказаха 21. Оказа се, че вътре има имена на колеги, чиито имена са ползвани, а те не знаят за това. Т.е. това е фалшива новина", каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Права е Нинова. Проблемите на БСП идват от ГЕРБ и Борисов. Работят здраво и бутат държавата напред.
88
1
 
5
 
! Отговори
Tt преди 4 години
Глупости ,за какво се здрависа с американският ни посланик, подготвя си почвата да емигрира при синчето си
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам читави хора от Крушовица......но тази сви нкЯ е отврат.
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз я подкрепям колкото повече стой толкова по бързо бсп ще пукне ...
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От *** маз и от комунист власт се взимат само по един начин с дpaнe
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова не се отказвала от власт? Бре, открихме топлата вода. Че то това на всеки е ясно. За нея нямаше никакви спирачки,що зор видя,що ортаци надъни за да се докопа до нея, как така с лека ръка ще я даде на друг? Тази жена е абсолютно безскрупулна и ще загроби БСП. Поне да свърши нещо полезно. Само я вижте как изглежда, повече не ви трябва. И физиономията й ме отблъсква, дори с външния си вид ме дразни. Но явно и от такива може да има полза. БСП- в историята! Нинова дерзай!
83
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодаря на другарката Нинова,че ме прие в БСП.Благодаря и на нашите другари и другарки,че ме подкрепиха и ми дадоха опование.Вярата ми в БСП .....и като се събудих осъзнах,че може би полудявам,защото сънувам такива гадни сънища!
82
0
 
5
 
! Отговори
Стар партиен член преди 4 години
Е как да не си проблем за партията бе,Нинове ?! Такова еднооко ръководство на партията не е имало никога! Говориш за Борисов ,а ти в много по-голяма степен от него си узурпи-рала властта в партията и сакън да не се чуе гласът на другите?! Що за лидер си ти ?! Сти гна до там ,че всички се отвращаваме от теб,а ти си знаеш твоето :"Аз съм най-хубава! " Дрън-дрън ! За бунището си!!!
81
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
.Ha ha ha ha aaaaa prava e gospoja -drugarkata !!!Post I vlast ei taka za ednata chest ,ne se davat !!! Pone v Balgaria niamae takava tradicia sega !!!V istoriata si imame mnogo primeri za chest I dostoinstvo ,no ne I v novata si istoria !!!Vsichko sega e izrodeno ,krivo I gnusno !!! Niama nikakva razlika mejdu Ninova I Borisov ! Mejdu BSP I GERB !!! Pazlikata e samo v ochite na 80%-incite za ,koito govoreshe professor I. Hristov !!!
80
11
 
3
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 4 години
БСП спечели единствените некупени избори за президент. Щото е представителна фигура и няма реална власт. Мафията си купува другите избори. Защо нямаше купени избори като нямаше интегрална бюлетина. Царя дървар я донесе, заедно с маймунджилъците на Кобурготските Макиавелисти. Сега слугата му управлява и все ще му вземе царските имоти и все не му остава време за тях.
79
2
 
3
 
! Отговори
Ала-Бала преди 4 години
Проблемът на БСП е джендъра Станишев. Той назначи Пеевски и провали управлвнието на БСП. Той желае коалиция с Борисов. Не трябваше да го включват в европейската листа за евродепотат. Най-добре да го изгонят от БСП. Обикновен мазник.
78
1
 
4
 
! Отговори
Ала_Бала преди 4 години
Пвскироблемът на БСП е джендъра Станишев. Онзи , който назначи Пеевски и натиска за Истанбулската конвенция и много желае алиция с Борисов. Изгонете го от БСП.
77
1
 
8
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Русофил 78 Ааа, не така. Та нали с тази партия Станишев и Гергов станаха милионери.Те са родени за партията и без нея не могат.
76
6
 
2
 
! Отговори
histryreminder преди 4 години
Герб, старите лафове на нов глас, ... да не повтарям собствените ви лафове отпреди, че ще стане малко обидно
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП,Мечти до небостъргачите, но изоборите пак загубени
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако БСП са българска партия, защо управлението е африканско диктаторско и кой и защо гласува за него?
73
4
 
27
 
! Отговори
Нинофил преди 4 години
Браво Нинова, дръж здраво положението. Целия Български народ е с теб. Само така демократичното правителство може да продължава да управлява. Гражданите само като видят , че алтернативата е г-жа Нинова и веднага гласуват за герб и коалиция.
72
5
 
7
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Изгонете старата шайка крадци начело с Станишев и Гергов и останалите,това е почистване.
71
1
 
21
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До Анонимен 65Да не би да си гледал къщата на Масларова в полите на Витоша която е като обсерватория и да си помислил, че е на Горанов?
70
9
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Нинова е права , това е изборна длъжност и задълженията се изпълняват докато изберат друг!За сега се справя по-добре от Станишев , въпреки че той съска като пепелянка!Яд го е че джендърската му конвенцшия бе внесена от Нинова в Конституциония Съд и там я отхвърлиха категорично!