Нинова обвини властта заради режима на водата в Перник

Реформа няма, но цената на услугата скача, ядоса се тя
37
Нинова обвини властта заради режима на водата в Перник
Снимка: БТА

Червената шефка Корнелия Нинова обвини властта в безпомощност заради режима на водата в Перник и заплахата и други градове да стигнат до това положение.

Тя цитира данни, според които 61% от водата се e губила от течове от тръбите през 2017 г., а в същото време само 0,5 на сто са били ремонтите на водопреносните мрежи.

Още по темата

"В последните години постоянно се увеличава цената на водата, събират се пари от хората уж за инвестиции, а те получават легени и кофи, в които да си носят вода. 10 години правителствата на Бойко Борисов се отнасят абсолютно безхаберно към този въпрос“, скочи соцлидерката.

Според нея реформа във водния сектор няма, но цената на услугата скача непрекъснато.

"Събирате все повече и повече пари, но вода няма и не си помисляйте повече за повишаване на цената на водата на фона на безсилието, което демонстрирате да се справите с този проблем", закани се тя.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
3
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Те в Перник трябва да са свикнали с режимите ...я на ток ,я на вода ,ако им върнат и купоната система за хляб и мляко ,ще си върнат комунизма....
32
0
 
0
 
! Отговори
v преди 4 години
До Бау: Da историята няма АКО. само с кучешки нрав можеш да сипеш идиотии тик
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и в БСП няма реформа ама искат власт, първо да си сменят името на Небългарска Капиталистическа Проамерикантска Партия (НКПП). После да дават акъли
30
0
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Мисля, че Нинова е права за това, че с години цената на водата се увеличава без да се прави нищо за да се спрат течовете и да се подменя старата водопреносна система. Но да не се увлича, че тези течове не са от 2-3 години! От много повече са и БСП е неизменно парламентарно представена партия и със силни позиции в голяма част от България и най - силни позиции може би точно в Перник!
29
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоМда, при ГЕРБ цъфнали сме и вързали... станахме мизерниците на ЕС и НАТО... народ без достойнство... гербаджийски нещастници съсипаха България и направиха българския народ народ без достойнство. Само платените гербаджийски бо.клуци смятат, че българите живеят добре. Колко още доказателства трябва на платените ***, че скапаната им комуно- синя партийка ГЕРБ е унищожила България?
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТазиЧакай сега, дори и БСП да изхвръкне от власт и да престане да съществува, корупция ще има! Не приписвай престъпленията на ГЕРБ и шайката спрямо България и българския народ към Нинова. Общо взето, българският народ се умори от тези проклети партии - било то БСП, ГЕРБ ( гербаджиите съсипаха България) и компания. България има нужда от парламентарна монархия.
27
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
При ГЕРБ сме свидетели на съзидание, а БСП руши и саботира
26
3
 
4
 
! Отговори
Тази преди 4 години
женица май наистина не е много умна. Некадърната опозиция създава благоприятен климат за Корупцията до невиждани размери. Изглежда и техните фирми на олигарси са добре осребрени и взимат своето, затова говорят само за дребнотемие в парламента, но не и за значимите проблеми. Крушката си има опашка, госпожо Нинова.
25
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До по.ми.яра БауВсе едно ако те бяха на власт нямаше да се случи. Общо взето И ГЕРБ и БСП са съсипали България. Така, че недей да защитаваш Гербаджиите., освен ако не си на хранилка. Щеше да се случи, не само това....То доста лоши неща са се случили и се случват и ще се случат при това гербаджийско управление,а най- вече благодарение и на ГЕРБ, България е на това КАТАСТРОФАЛНО положение.
24
4
 
9
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Опозицията продължава да ръси глупости... Само да стане нещо и скачат :D Все едно ако те бяха на власт нямаше да се случи. Щеше да се случи, не само това....
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха-хаХилиш се като герберастка тиква, ама и на теб не ти е лесно... такъв ВиК случай скоро и в твоя апартамент , гарантирано от ГЕРБ!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименОчаква се наводнение в Русе , да се готвят останалите червени области .Ще е най- добре ако се метнеш от някъде.....
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаква се наводнение в Русе , да се готвят останалите червени области .
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При всяко обявяване на някаква реформа , Нинива е твърдо против , реформа има - повишава се цената докато се намали потреблението .
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19 Режима на водата дойде още преди БСП да встъпят в длъжност ***. Прави логически връзки че нещо логиката ти куца. Причина и следствие знаеш ли какво е?
17
11
 
8
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
БСП дойде на власт в Перник и докара режима на водата!
16
10
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Недей обвинява властта, ами грабвай менците и хуквай да носиш вода на каскетите от Перник дето гласуваха за БСП
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перник сокро вода няма да има, дори при добро желание и инвестиции. Най-рано догодина, късна пролет. После цяло лято режими за ремонти. А ако няма ремонти, очаквайте догодина по същото време - същата случка.Ако бях перничанин щях да се евакуирам за година-две, да си спестя изживяванията...
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 15 те явно пътуват в миналото, променят нещата още преди да стъпят в длъжност.