BG следа в шпионски скандал в Сърбия? Несериозни обвинения!

Каракачанов определи нападките към Симеонов като болшевишки
Обновена: 22 ное 2019 15:11 | 22 ное 2019 14:00, Камелия Цветанова
36
BG следа в шпионски скандал в Сърбия? Несериозни обвинения!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обвиненията за българска следа в шпионския скандал в Сърбия не са сериозни, смята военният министър Красимир Каракачанов.

В четвъртък председателят на сръбската парламентарна комисия за Косово и Метохия Милован Дречун заяви, че против Сърбия се водят множество хибридни операции от няколко страни. Според него това има нещо общо и с реакцията на България на пристигането в Ниш на руски зенитно-ракетни системи С-400.

Още по темата

"Такива неща, за които говори сръбският депутат, няма", отсече Каракачанов.

Според него и в сръбския парламент, както и в българския всеки може да говори каквото си иска.

"Това, че Сърбия има някакви проблеми не означава, че България трябва да е патица за отвличане на вниманието от вътрешните проблеми в Сърбия", отсече вицето.

Каракачанов коментира и протестите на майките на деца с увреждания срещу избора на неговия коалиционен партньор лидера на НФСБ Валери Симеонов за зам.-председател на парламента. Те се обяви против Симеонов да заеме този пост, защото в разгара на протестите им с искане за смяна на политиката за хора с увреждания, ги наречи "кресливи" жени с "уж болни деца".

"Защо протестират? В християнската идеология има грешка има и прошка, колко пъти искат да му отрежат главата, не са прави, предложението на групата на Обединени патриоти е съгласувано и с мен и аз съм дал своето съгласие", посочи той.

Според него е болшевишки подход да се преследва Симеонов за думи, за които вече е подал оставката си като вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оу умниците,я се запитайте, защо български военни не се обучават на Пейтриът? Защо,сърбите трябва да са спокойно за сигурносста си при положение че: Румънските *** строят база за американския щит,наще дадоха 4 бази за безплатно ползване,в Косово е най-голямата американска база(гара разпределителна за наркотиците). И какво сърбите да стоят и да гледат тъпо ли? Даже малко правят руски бази яко трябват,влизат в Евразийския съюз по-смело, и ще им завиждате на заплатите.
30
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Рашо и Сашо,много си прав,ние може да хващаме руски "шпиони"но сърбите,не могат да хващат български шпиони,или така ни отърва.
29
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
агент-иван,нима не знаеш,че балевски е болшевик,фамилното му име , не ти ли говори нещо,но той не иска да го носи,защтото всичките се правите ,на антиболшевици.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Военен министър?Вие сте луди.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
20 Sarbite vinagi otvaryat golyama usta, posle plashta preskapo. S tova staro jelyazo C 400,ste si do karat samo problemi.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
25, Da vodis razslwdvane, ne vinagi oznacava, da snimash video.Poluchil go e otnyakade, tova, da. Rusia I Sarbia sa zaplaha za region. Veche go dokazaha v Cerna gora, v Makedoniya Parlament.
25
3
 
10
 
! Отговори
Рашо и Сашо преди 4 години
Напълно им вярвам на КОМШИИТЕ че наши гавази са замесенив тази свада /като верни лакеи на чичо им Сам/, защото краварите бяха бесни след инсталирането на С-400 на сръбска територия.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Български разследващ Журналист е снимал склипа така пише в Чуждите Медии който знае други езици
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седнали българския и руски "шпиони" в белградса кръчма да хапнат и пийнат след тежка "шпионска нощ" в елитен бордей.Руският "шпионин" попитал каква е цената на Мешавицата, а българския колко струва Ракийката!
22
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Шкембото е симпатяга!..Ама само забележете:-""Това, че Сърбия има някакви проблеми не означава, че България трябва да е патица за отвличане на вниманието от вътрешните проблеми в Сърбия", отсече вицето."И същото това вице УТОЧНЯВА:..-"Според него и в сръбския парламент, КАКТО И В БЪЛГАРСКИЯ, всеки може да говори каквото си иска....Е,немам повече какво да добавя!...НЕ съм в "парламента" и не мога да говоря както си искам..Това "право" се пада САМО на ей такива като тоя..
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕДИН ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК ПРИ ТИЯ ЦИРКОВЕ ОТ ПОЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ ВЕДНАГА ИЗЛИЗА ОТ ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ЕС И НАТО!!!ЦЪРВУЛИТЕ СИ ОСТАВАТ ДА МИЗЕРУВАТ И БЕДСТВАТ В РУСКАТА ОРБИТА, ДОКАТО НЕ ИМ УВРАТ ГЛАВИТЕ!НО НИЕ ТАКИВА НЯМАМЕ ОТ 75Г., АСАМО РУСКИ АГЕНТИ!
20
1
 
6
 
! Отговори
анатема! преди 4 години
агент на ДС да говори за християнство!Внимавай, че Господ ще те накаже!
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае НАТО пак да ходи да бомбандира Сърбия сега, с С400 трудна работа :) Най много да обстрелват от наша територия и да ни направят мишена!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войводата му шушука на бай магнолии. Вика му. Изловия ни макяим Сръбска.
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нато почна да се разпада в момента в който се присъдихме. Присъединим ли се към някой съюз е въпрос на врем да се разпадне, историята го показва!
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората наоколо се въоръжават масово със С-400 и ни обвиняват във шпионаж, а тези главанаци се занимават със оставки, Вземете си смъкнете розовитне очила и се огледайте ***. НАТО е обвинено във шпионаж и никой не смее да шукне Макрон каза, че НАТО е във мозъчна смърт.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОП и Герб Д а се махат от политиката никой не желае тяхното мнение.Факт Доган има ТЕЦ корупция на високо ниво.
14
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 12На Путин само ракети са му в главата!Но за съжаление, не такива, които пращат хора в Космоса, а такива, които убиват много хора.Нищо друго не чувам Путин да говори - заводи за автомобили, строежи на магистрали, железопътни линии, модерни скоростни влакове - няма!Само бомби, ракети, нефт и газ.Скъп нефт и скъп газ, при това с ниско качество.Докога ще издържи икономиката на Русия при този диктатор?
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам един истински воевода на снимката :)
12
10
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Не точно ние шпионираме.Руският посланик в София поставя задачите, а нашите само ги изпълняват!!!